FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 24 Αυγουστου θα βγει η συνεχεια του shadow of mordor. (shadow of war) Αν παντως εχουν βαλει να μπορεις να φτιαξεις και κανα στρατο δικο σου και να πολεμας τα ορκ αλα the lord of the rings θα ειναι *** τις φασεις. https://www.youtube.com/watch?v=__N7mt5Clwg 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Έχει coop στο ps4?? Γιατί το κουτί λέει από πίσω network play 1-2 players. Αλλα στο ιντερνετ δεν βρηκα πουθενα να λενε για online.
Greygore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Έχει coop στο ps4?? Γιατί το κουτί λέει από πίσω network play 1-2 players. Αλλα στο ιντερνετ δεν βρηκα πουθενα να λενε για online. Φαντάζομαι εννοεί το mode όπου κάνεις invade τα stronghold άλλων παικτών (Shadow War Social Conquests).
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Φαντάζομαι εννοεί το mode όπου κάνεις invade τα stronghold άλλων παικτών (Shadow War Social Conquests). Αχα! Άρα πχ εμείς οι 2 μπορούμε να συναντηθούμε μαζί; Αυτό δε κατάλαβα.
Greygore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Αχα! Άρα πχ εμείς οι 2 μπορούμε να συναντηθούμε μαζί; Αυτό δε κατάλαβα. Δεν νομίζω, απλά μπορείς να στείλεις τον στρατό σου να επιτεθεί σε άλλον παίκτη, το οποίο technically είναι 2-player activity (και έχει νομίζω συγκεκριμένα επιλογή να στείλεις invade σε φίλο μέσω του PSN friend list) 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομίζω, απλά μπορείς να στείλεις τον στρατό σου να επιτεθεί σε άλλον παίκτη, το οποίο technically είναι 2-player activity (και έχει νομίζω συγκεκριμένα επιλογή να στείλεις invade σε φίλο μέσω του PSN friend list) Καλώς! Δεν έχει λοιπόν! Δε πειράζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα