panos19900 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ο πιο γρήγορος και εύκολο τρόπος να ξανά φέρουν στο νου του πελάτη το brand name Nokia Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κυκλοφορεί αυτή η συσκευή νοσταλγίας μαζί με το ντεμπούτο της εταιρίας σε android . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilspa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 εχω to 3310(νοκια),to κ750(σονυ) κ το t28 κ δουλευουν αψογα...θα γινω πλουσιος πλακα πλακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Εδώ κλείνουν τα 2G και παίρνει σειρά το 3G και η "Nokia" βγάζει 2G phone.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Richard Axel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Όταν θα βγάλουν το τιτανοτεράστιο 3330 τα ξαναλέμε, μεχρι τοτε...δεν ξέρω εάν θα ζω γιατί γελάω μόνιμα με τις android κινεζιές που έχουν το όνομα NOKIA πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 ενα feature phone με αυτη την μπαταρια που υποσχεται αυτο με 3g - mail client και εναν messenger (telegram - viber - whatsapp κτλ κτλ) το αγοραζα χτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 σε τιποτα απολυτως δεν θυμιζει το 3310, εκτος των πληκτρων αριθμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 3310 και φανταριλικι τι να πρωτοθυμιθεις ..Εικονομηνυματα κτλ.Αναμνησεις...Ισως το χτυπησω αν και θα ηθελα το κλασικο φιδακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fil_X Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Πολλα λεφτα για το τιποτα,2-3 πραματακια να ειχε θα ηταν οτι καλύτερο στην αγορα,πχ μπορούσαν να βγαλουν την αθλια καμερα και να βαλουν εναν low-end MediaTek,WiFi και μια light-weight ειδικη εκδοση Android για να τρεχει κανα Viber η WhatsUp.(πχ PoshX) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtSixes Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Έλεος πιο άσχημο πεθαίνεις. Καμία σχέση με το original. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Αυτονομία ένα μήνα μόνο εγώ το άκουσα αυτό ; και φιδάκι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Βγαλε το 7110 και το συζητάμε. 3310 κλαιν Είχα 2 τέτοια. Το γούσταρα λέμε. Ήταν το μόνο της εποχής του νομίζω που είχε 1000 records για επαφές ή παραπάνω, δεν θυμάμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 πανε οι εταιρειες και πετανε λεφτα σε android, καμερες και οθονες μπας και κλεψουν καμια πωληση απο τα iphone, αντι να βγαλουν ενα στιβαρο κινητο με μεγαλη οθονη, μεγαλα κουμπια και ευχρηστο μενου για μεγαλους, να μαζεψουν σε μια νυχτα ολη την αγορα των 50+ και να χεστουν στο ταληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anedrou32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 ΠΑΝΤΟΦΛΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 πανε οι εταιρειες και πετανε λεφτα σε android, καμερες και οθονες μπας και κλεψουν καμια πωληση απο τα iphone, αντι να βγαλουν ενα στιβαρο κινητο με μεγαλη οθονη, μεγαλα κουμπια και ευχρηστο μενου για μεγαλους, να μαζεψουν σε μια νυχτα ολη την αγορα των 50+ και να χεστουν στο ταληρο. Υπάρχουν πολλοί 50+ που έχουν smartphone πάντως, δε νομίζω να είχε τόση επιτυχία κάτι τέτοιο! Υπάρχουν πολλά απλά κινητά έτσι κι αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggelhsva Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το 95% των χρηστών που είναι 55+ θα το αγαπήσουν και θα τους θυμίσει το παλιό 3310 ! Σίγουρα αγορά για τον φάδερ μου Ακριβώς αυτό! Εγώ προσωπικά θα το αγοράσω για τη γιαγιά μου Είναι ότι πρέπει για αυτές τις ηλικίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα