Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή στο παρελθόν και τα feature phones με το Nokia 3310 [Video]

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο πιο γρήγορος και εύκολο τρόπος να ξανά φέρουν στο νου του πελάτη το brand name Nokia

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κυκλοφορεί αυτή η συσκευή νοσταλγίας μαζί με το ντεμπούτο της εταιρίας σε android .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν θα βγάλουν το τιτανοτεράστιο 3330 τα ξαναλέμε, μεχρι τοτε...δεν ξέρω εάν θα ζω γιατί γελάω μόνιμα με τις android κινεζιές που έχουν το όνομα NOKIA πάνω

ενα feature phone με αυτη την μπαταρια που υποσχεται αυτο με 3g - mail client και εναν messenger (telegram - viber - whatsapp κτλ κτλ) το αγοραζα χτες...

Πολλα λεφτα για το τιποτα,2-3 πραματακια να ειχε θα ηταν οτι καλύτερο στην αγορα,πχ μπορούσαν να βγαλουν την αθλια καμερα και να βαλουν εναν low-end MediaTek,WiFi και μια light-weight ειδικη εκδοση Android για να τρεχει κανα Viber η WhatsUp.(πχ PoshX)

Βγαλε το 7110 και το συζητάμε. 3310 κλαιν

Είχα 2 τέτοια.

Το γούσταρα λέμε.

Ήταν το μόνο της εποχής του νομίζω που είχε 1000 records για επαφές ή παραπάνω, δεν θυμάμαι.

• Like 1

πανε οι εταιρειες και πετανε λεφτα σε android, καμερες και οθονες μπας και κλεψουν καμια πωληση απο τα iphone, αντι να βγαλουν ενα στιβαρο κινητο με μεγαλη οθονη, μεγαλα κουμπια και ευχρηστο μενου για μεγαλους, να μαζεψουν σε μια νυχτα ολη την αγορα των 50+ και να χεστουν στο ταληρο.

πανε οι εταιρειες και πετανε λεφτα σε android, καμερες και οθονες μπας και κλεψουν καμια πωληση απο τα iphone, αντι να βγαλουν ενα στιβαρο κινητο με μεγαλη οθονη, μεγαλα κουμπια και ευχρηστο μενου για μεγαλους, να μαζεψουν σε μια νυχτα ολη την αγορα των 50+ και να χεστουν στο ταληρο.

Υπάρχουν πολλοί 50+ που έχουν smartphone πάντως, δε νομίζω να είχε τόση επιτυχία κάτι τέτοιο! Υπάρχουν πολλά απλά κινητά έτσι κι αλλιώς.

Το 95% των χρηστών που είναι 55+ θα το αγαπήσουν και θα τους θυμίσει το παλιό 3310 ! Σίγουρα αγορά για τον φάδερ μου

Ακριβώς αυτό! Εγώ προσωπικά θα το αγοράσω για τη γιαγιά μου :) Είναι ότι πρέπει για αυτές τις ηλικίες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...