Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή στο παρελθόν και τα feature phones με το Nokia 3310 [Video]

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

νομίζω ότι το κινητό αυτό είναι η σημαντικότερη παρουσία στην έκθεση, άσχετα με το αν του αρέσει κάποιου ή όχι, τέτοιο ντόρο που έχει κάνει, δεν έχει κάνει καμία ναυαρχίδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ένας θέλει να μοιάζει με το παλιό 3310, ο άλλος να μοιάζει ποιο futuristic. Μόνο εμένα μαρεσε τελικά?

Μπα κι εμένα μ' άρεσε.

Επίσης οι teenagers που νομίζουν ότι μόνο οι 50ριδες πρόλαβαν αυτό το κινητό, ας ανοίξουν ένα calculator να κάνουν μία αφαίρεση :P

• Like 2

γινεται να βγαλουν ενα τετοιο με καλη φωτογραφικη?

εχω σουταρει το σμαρτφον για πλακα

ps μ αρεσε 

ps2 The Living Legend

https://www.youtube.com/watch?v=51R6NlW37SU

• Like 3

Ωραια χρονια πιτσιρικας ημουν, ειχαν ολοι 3210 παντοφλιτσα και μετα που βγηκε αυτο εκανε παταγο.

Αλλαζαμε καπακια (προσοψεις), επεφτε κατω ανοιγε σε 5 κομματια το βαζαμε μπροστα και δεν παθαινε τιποτα.

Εποχες που δεν κοιτουσαμε επεξεργαστες, μνημες κτλπ. μονο να μας αρεσε το κινητο και να κυκλοφορουσε εξω για συμβατοτητα εικονομυνηματων.

Αυτο το 3310 εχει να περασει του χριστου τα παθη τωρα απο crash test, μονο που ειναι εγχρωμο με μεγαλη οθονη θα σπαει και πιο ευκολα, καμια σχεση με το παλιο δεν θα εχει.

Μου θυμιζεις κατι παπουδες που λενε για τα παλια αμαξια με καμαρι "αυτα ρε τοτε ειχαν λαμαρινες καλες, τα τωρινα με το παραμικρο αγγιγμα κανουν λακουβες"

7000 dumbphones πεφταν κατω και δεν παθαιναν κατι, ολος ο κοσμος εχει κολησει με τα Νοκια, που ηταν τα iphone της εποχης απο αποψη τιμης.

• Like 1

Το 95% των χρηστών που είναι 55+ θα το αγαπήσουν και θα τους θυμίσει το παλιό 3310 ! Σίγουρα αγορά για τον φάδερ μου

πόσοι είναι πάνω από 55

πόσοι από αυτούς "δεν μπορούν χωρίς νοκια3310"

πόσοι από αυτούς απλά θέλουν ένα κινητό με μεγάλα κουμπιά και ας είναι ότι μάρκα θέλει. Απλό να είναι.

η νοκια προσπάθησε τώρα να φέρει στη ζωή έναν θρύλο. Άλλες οι εποχές όμως και δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν σεβαστό κέρδος.

Τώρα αν η Νοκια το έκανα για μας, για όσους δεν πρόλαβαν το 3310 και θα θέλανε να ζήσουν λίγο την εμπειρία... μπράβο της!

Επιτέλους :-) και ήθελα κάτι για να αντικαταστήσω το ΝΟΚΙΑ Χ1... Εντάξει δεν θα παρατήσω το lumia αλλά και στο Χ1 μου ράγισε η οθόνη και ήθελα κάποιο νέο... Το εξαιρετικό σε αυτονομία lumia βγάζει 2 μέρες, το παλιό Χ1 (5 χρονών) με περίπου ίδια χρήση  το φορτίζω κάθε 8-10 μέρες. Αντί να κουβαλάω powerbank έχω το Χ1...

ΥΓ Η χαρά της Δημοκρατίας μου μοιάζει αυτό το κινητό, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι…

Μου θυμιζεις κατι παπουδες που λενε για τα παλια αμαξια με καμαρι "αυτα ρε τοτε ειχαν λαμαρινες καλες, τα τωρινα με το παραμικρο αγγιγμα κανουν λακουβες"

7000 dumbphones πεφταν κατω και δεν παθαιναν κατι, ολος ο κοσμος εχει κολησει με τα Νοκια, που ηταν τα iphone της εποχης απο αποψη τιμης.

Τα ακριβά της nokia, αυτά (3210, 3310) δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...