IKARIWTHS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 kai enos filou mou o ibm tou kanei enan ekneyristiko thoribo edw kai 2 xronia xwris problhma,an thes omws an einai mesa sthn egyhsh alaxe ton giti einai ekneyristiko
Spyrus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Έχω έναν 200ΒΒ και ένα 400JB. O ΒΒ κάνει φασαρία όταν διαβάζει περισσότερο από τον JB. O JB έχει όμως αυτό το ενοχλητικό σφύριγμα σε εντονότερο βαθμό από ότι ο ΒΒ.
CyberWalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Έχω κι εγώ τον ίδιο σκληρό δίσκο με εσένα ( WD800JB ) περίπου 9 μήνες τώρα και επιπλέον τον Maxtor (παλίο IBM) επίσης 80άρη - κοντά 6 μήνες. (7200rpm) Ο WD συγκριτικά με τον Maxtor δεν ακούγεται καθόλου παρά μόνο αν θέσω τον Maxtor με το συνοδευτικό προγραμματάκι του σε silent mode. Όταν τον βάζω στο performance ακούγεται δυνατότερα ο Maxtor. Άρα ο WD θεωρείται αθόρυβος αφού φτάνει σε σημείο να συγκρίνεται με τον Maxtor ο οποίος, δε σας κάνω πλάκα, για να καταλάβω αν δουλέυει πρέπει να τον κρατώ με το χέρι όταν ξεκινά για να νιώσω το 'τράνταγμα'...!
FELIX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 re seis exw kai egw enan 80GB WD800JB edw kai 7 mhnes kai den exw dwsei mexri twra shmasia ston hxo,alla fysiologikos mou fenete..mhn me vazete se skepseis twra kai exw paraggelei kai deytero idio...o logos einai ta 3 xronia egghhsh poy exoyn.ontws einai pio 8orybwdhs apo tous ibm pou exw alla einai se fysiologika oria nomizw
kelestor Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 egw paides exw ena maxtor 80gb kai mou exei vgalei ta autia tous teleutaious mhnes. Den einai 8ema etairias. Thymamai poly kala na ginontai post gia antistoixa provlahmata me tous maxtor kai malista eixan mpei kai eixan symfwnhsei polla paidia na exoun to idio provlhma. Prepei na pw oti apo tote pou phra wd hsyxasa apo thoryvous kai agxos mhn kaei kai mhn xasw ta data mou. Gia ta paidia pou exoun provlhma thoryvou me tous wd tous pisteuw oti einai atyxoi giati to fainomeno einai arketa periorismeno stous wd kai entono stou maxtor. Prepei na tonisw ostwso oti omologw oti eimai ligo paranoikos me ton hxo kai idiaitera me tous psilous ypohxous kai synepw meta ton prwto mhna pou parathrhsa ton hxo apla ton akouga kai dem me enoxlouse idiaitera apla akougotan elafra sto background. Einai kati san ton pono: an prosekseis me prosoxh 8a nomizeis oti ponas se opoio shmeio pisteueis oti exeis provlhma. Etsi kai o diskos paides mhxanhma einai kai 8a akougetai ligaki kai auto... apla 8elw na pw psakste mipws eiste ligo ypervolikoi kai zhthste mia deuterh gnwmh. Kai egw auto ekana kai hremhsa meta apo ton ena mhna pou akouga ton disko, twra eimai sthn kliniki kai den akouw tipota(:PPPPPPPPPPP).... eeppp poios sfyrikse... se akousaaaaa..:PPPPPP Ta leme paides
FELIX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 pantws egw phra kai ton deytero kai den akougete tipota apolytws mono h kefalh pou kledwnei otan klinei to pc...
soko Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Επειδή τον σύγκρινα και με άλλους σκληρούς βλέπω ότι όντως δεν είναι φυσιολογικός ο θόρυβος που κάνει και αποφάσισα να τον στείλω για αλλαγή. Το μαγαζί που το πήρα δεν μου δίνει αμέσως καινούργιο, πρέπει να τον πάω εκεί, να περιμένω να τον πάνε αντιπροσωπεία, να τους στείλουν καινούργιο και μετά να τον πάρω πίσω, που είμαι και Πάτρα τώρα και το μαγαζί Αθήνα.. Πάντα το έβριζα το Πλαίσιο αλλά τώρα βλέπω ότι αν το είχα πάρει από εκεί θα πήγαινα κύριος και θα μου έδιναν άλλο στο χέρι αμέσως.., τελοσπάντων.. Επίσης σκέφτομαι επειδή εκτός από το θόρυβο που κάνει, κατά τ'άλλα δουλεύει κανονικά, φοβάμαι μην μου πούνε ότι η αντιπροσωπεία έκρινε ότι δούλευε ok και μου τον δώσουν πίσω.. Με την Western Digital που επικοινώνησα μέσω mail μου είπαν ότι ο θόρυβος οφείλεται σε μηχανική βλάβη και κάποια στιγμή ο σκληρός θα χαλάσει. Τους είπα ότι δεν είναι και τόσο δυνατός θόρυβος κτλ. και είπαν ότι αν δεν είστε ικανοποιημένοι σας τον αλλάζουμε σίγουρα. Έχω μπει λοιπόν στο δίλημμα, να τον στείλω στη Γερμανία στο RMA, ή να τον δώσω στο μαγαζί? Πιστεύω ότι αν τον στείλω έξω θα τον αλλάξουν standard και ίσως και η διαδικασία παρόλη την απόσταση διαρκέσει πιο λίγο, αλλά φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή κατά τη μεταφορά. Από την άλλη μπορώ να τον δώσω στο μαγαζί που δεν θα με νοιάζει να χαθεί ή τίποτα τέτοιο αλλά μου σπάνε τα νεύρα με το support τους οι Έλληνες, ποτέ δεν βγάζω άκρη. Btw, η αντιπροσωπεία της WD είναι τα Μακεδονικά Περιφερειακά ή υπάρχει και άλλη? Η βλακεία είναι ότι πήρα τηλέφωνο τα Μακ. Περιφερειακά και μου λένε ότι δεν δέχονται να τους τον πάω εκεί, πρέπει λέει να το δώσω στο μαγαζί, είναι ανάγκη να υποστώ αυτήν την καθυστέρηση, δεν έχω και άλλον σκληρό και χρειάζομαι και το PC..
CyberWalker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 "Έχω μπει λοιπόν στο δίλημμα, να τον στείλω στη Γερμανία στο RMA, ή να τον δώσω στο μαγαζί? Πιστεύω ότι αν τον στείλω έξω θα τον αλλάξουν standard και ίσως και η διαδικασία παρόλη την απόσταση διαρκέσει πιο λίγο, αλλά φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή κατά τη μεταφορά. Από την άλλη μπορώ να τον δώσω στο μαγαζί που δεν θα με νοιάζει να χαθεί ή τίποτα τέτοιο αλλά μου σπάνε τα νεύρα με το support τους οι Έλληνες, ποτέ δεν βγάζω άκρη." ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ! ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑ ΕΞΩ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ.
soko Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Τελικά όλα καλά, τον έστειλα έξω και μου έστειλαν καινούργιο. Η όλη διαδικασία από τη μέρα που τον πήγα στο ταχυδρομείο μέχρι που μου το έστειλαν σπίτι πήρε ακριβώς 22 μέρες, μπορεί να ήταν και 1-2 λιγότερο αν ήμουν Αθήνα. Τελικά όντως είχε πρόβλημα ο προηγούμενος γιατί ο καινούργιος ακούγεται ελάχιστα σχέση με πριν. Πιστεύω και σε ελληνική αντιπροσωπεία να τον είχα στείλει θα περίμενα τον ίδιο χρόνο, ίσως και παραπάνω. Η διαδικασία μέσω του site της Western Digital είναι απλή και πολύ οργανωμένη. Πηγαίνετε στη σελίδα http://websupport.wdc.com/warranty/rmainfo.asp?custtype=end&lang=en και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και το serial number του σκληρού, η αίτηση σας καταχωρείται και σας δίνεται ένας RMA number που πρέπει να γραφτεί έξω από το δέμα. Η βάση της εταιρίας ενημερώνεται πολύ συχνά και σας λένε πότε έλαβαν το δέμα σας και την ημερομηνία που αυτοί τον στέλνουν πίσω. Άντε, να δούμε τέτοια εξυπηρέτηση και στην Ελλάδα κάποια στιγμή. Μόνο η Plextor έχω ακούσει να έχει καλό service.
sharky.gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Το κάνουν οι περισσότεροι της σειράς τους και δυστηχώς αν εξαιρέσουμε την ηχομόνωση στο κουτί σου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό! Έχω έναν WD800JB και κατά τη λειτουργία του το μοτέρ του κάνει ένα συνεχές σφύριγμα, κάτι σαν ψυγείο, φαίνεται αρκετά φυσιολογικό, απλά είναι ενοχλητικό, ακούγεται περισσότερο από όλους τους ανεμιστήρες, τροφοδοτικού, επεξεργαστή και κουτιού.. Ο θόρυβος ακούγεται ακόμα και όταν ο σκληρός είναι idle, έχω και έναν WD400BB σε άλλο PC και δεν ακούγεται καθόλου.., όσοι έχετε τον 80άρη, κάνει όντως τόσο θόρυβο ή τυχαίνει σε κάποια κομμάτια? Τον έχω 1+ χρόνο αλλά δεν θυμάμαι αν στην αρχή το έκανε..
soko Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 se ti siskevasia ton evales? Βασικά όπως λέει και η εταιρεία για να ισχύει η εγγύηση πρέπει ο σκληρός να είναι σε ειδική ηλεκτροστατική σακούλα και κατάλληλα προστατευμένος ώστε να μην κουνιέται μέσα στο κουτί. Εγώ έβαλα αυτή τη σακούλα, εκείνο το νάυλον με τις φυσαλίδες και το έστειλα σε ένα κουτί από χοντρό χαρτόνι που είχα από ένα modem.
Dimmu_Borgir Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Paidia mexri x8es eixa 2*WD400BB kai ena WD800JB. O enas WD400BB (2mb cache 7200rpm) edw kai kati meres arxise na kanei nera, polla "klak klak" se diafores stigmes kai argouse polu. Btw ekane tromero 8orubo gia sklhro! Oi 2 40arhdes efugan kai ebala 2*WD1200JB... Oi sklhroi kai oi treis panw twra den akougontai sto elaxisto...
telcomfreak Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Φιλε μου 3 χρονια εγγυηση εχουν οι WD . Στειλτον πισω και παρε καινουργιο . Οτι και να ειναι κερδισμενος θα εισαι. Εγω τον εχω σχεδον χρονο και ειναι ησυχος .
damianpcb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 na ti pathenete pou pernete tous wd . psofioi einai ,oi kaliteroi einai oi Maxtor . 4 exoun perasei apta xeria mou kai eimai apolita ikanopoiimenos An den sto pernoun pisw gia allagi bale to bisma reumatos anapoda kai stillto tous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.