illogical Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερίζω παιδιά και καλώς σας βρήκα μιας και είμαι καινούριος στο φόρουμ.Λοιπόν έχω τον turbo-X cerberus V (600eu) γύρω στα 2 χρόνια.Στον 1 χρόνο παίζοντας Overwatch & Η1Ζ1 μου έβγαλαν πρόβλημα 2 ανεμιστηράκια,πάντα στα low settings.Γενικότερα δεν είμαι ευχαριστημένος.Λέτε να αναβαθμίσω ή να χτυπήσω νέο pc? Ποσό που διαθέτουμε : 800-1200Χρήση υπολογιστή : Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Overwatch-H1Z1Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρησιμοποιώ την LG M2350D,oπότε είμαι καλυμένοςΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Χρησιμοποιώ logitech g303Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑθηναΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά καταστήματαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγιση από το κατάστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναι
jeandoumpier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα...Γράψε μας τα χαρακτηριστικά του cerberus V...Επεξεργαστή, κάρτα γραφικών κτλ. Επίσης, εκτός από overwatch & h1z1 έχεις σκοπό να παίζεις και πιο απαιτητικά παιχνίδια; Τέλος, και αγορά από διαφορετικά καταστήματα και συναρμολόγηση από το κατάστημα δεν γίνεται. Διάλεξε τί από τα δυο σε ενδιαφέρει. 1
illogical Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,έχουμε και λεμε: CPU AMD FX-4300 RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 800MHz Motherboard MSI 760GMA-P34(FX) (MS-7641) Graphics NVIDIA GeForce GTX 650 Storage 465GB TOSHIBA DT01ACA050 Εννοούσα συναρμολόγηση και αγορά από το ίδιο κατάστημα,λάθος μου. Τώρα για κάποιο πιο απαιτητικό παιχνίδι δε νομίζω προς στιγμήν,αργότερα ίσως,αν σκεφτείς οτι κάθε χρόνο ψάχνω καινούρια online games.
jeandoumpier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ωραία. Όταν γράφεις δεν είσαι ικανοποιημένος από το σύστημα, τί εννοείς; Ζορίζεται η κάρτα γραφικών στο παιχνίδι ας πούμε, ή σου φαίνεται πως υπάρχει αργή απόκριση γενικότερα σε όλες τις εργασίες;
illogical Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Αν ζορίζεται η κάρτα σίγουρα θα έλεγα λίγο(από όσο ξέρω) και τα fps δεν είναι και τα καλύτερα αφού έχω lag spikes συχνά,ειδικά όταν στρίβω την οθόνη 180 μοίρες δεν έχει την γρήγορη απόκριση που θέλω.Τι αλλο,η ανάλυση πιστεύω είναι low σε γενικά πλαίσια.
jeandoumpier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Η μια λύση (οικονομική) μιας και δεν έχεις τρελές απαιτήσεις είναι να αγοράσεις έναν ssd που θα επιτάχυνε το σύστημά σου και μια σύγχρονη κάρτα γραφικών για light gaming που να αποδίδει ικανοποιητικά τα παιχνίδια που θέλεις να παίζεις. Συγκεκριμένα για ssd θα σου πρότεινα αυτόν με σκοπό να περάσεις σε αυτόν το λειτουργικό-προγράμματα κτλ --> http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=3EC082DC-E3A5-421C-AB26-C3A67DC785AB και για κάρτα γραφικών αυτή : http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=CD188CB1-0430-4C18-BDD3-75396EEF7C3D Σύνολο κόστος : 270€ Η άλλη επιλογή (πιο κοστοβόρα) θα ήταν να προχωρήσεις σε νέο σύστημα εντός του budget που θέτεις/800-900€ (κρατώντας μόνο τον hdd από το παλιό) με σκοπό να φτιάξεις κάτι καινούργιο και δυνατό που να μην χρειαστεί αναβάθμιση στο άμεσο μέλλον και θα σε καλύψει για αρκετό καιρό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα