Προς το περιεχόμενο

Middle Earth: Shadow Of War

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 653
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εάν τα story expansions είναι upcoming DLC ειλικρινά δεν με νοιάζει, αλλα άμα περιέχονται μονο σε συγκεκριμένες εκδόσεις day1 (δηλαδή κομμένες από το main game) τότε fo. Είναι πολύ κρίμα που καλά games θάβονται από greedy publishers που δεν νιώθουν από gaming, το αστείο θα είναι να έχει πάλι review embargo γιατί δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν καλο από κακό game. Βασικά η WB ρισκάρει επειδή είχε επιτυχία το πρώτο γιατί αμφιβάλλω να έχουν ξεχάσει ότι το game τους ήταν και μπορεί να είναι ακόμα και μετά το NMS πρώτο σε refund στο steam. Anyways ανυπομονώ το gameplay vid.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To πρώτο παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ και το δεύτερο θα ήταν full-price αγορά από εμένα, εφόσον τιμολογούταν λογικά.

Τώρα, θα περιμένω υπομονετικά μέχρι το -75% στο Steam, ή λογικό πακέτο σε κάποιο κλειδάδικο, όποιο έρθει πρώτο.

• Like 2

Very nice. :) Κάποια πράγματα δεν κατάλαβα ακριβώς πως τα έκανε γιατί μάλλον ήταν ανοιχτά όλα τα abilities, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί έχει αλλα μούτρα ο Talion, προτιμούσα τα προηγούμενα, εδώ είναι λες και είναι 10 χρονια πιο νέος, maybe its the ring :P Επίσης το cloak το έραψε η lootάρε καινούργιο?! Καλύτερα το παλιό είχε πιο χαρακτήρα και δεν κλιπαρε ;) Overall looks great, έτσι κι αλλιώς εγώ απλά ήθελα more gameplay και τίποτα να μην άλλαζαν πάλι θα το αγόραζα, ας ελπίσουμε ότι θα τρέχει το ίδιο καλά με το προηγούμενο αν και φαίνεται ότι το έχουν μπουκώσει το engine και παίζει να σέρνεται.

p.s. Το fuckin roll/evade γιατί το άφησαν και δεν το κάναν blink φάση evade? Δηλαδή το έχει η Ciri και όχι ο Celebrimbor, come on! :mad:

• Like 2

Εμένα μου άρεσε πάντως. Είναι εμφανές ότι βασίστηκαν στο προηγούμενο και απλά πρόσθεσαν τσαχπινιές εδώ και εκεί :P , το οποίο είναι θετικό κατ' εμέ.

Τώρα το πρώτο Boss φαγώθηκε απελπιστικά εύκολα στο πρώτο try (και γενικά) αλλά μάλλον έπαιζε σε easy ευκολία ή/και είχε όλα τα upgrades.  

Cant wait! Δώστε πετσόκομμα στον λαό!

• Super Moderators

Κάτι μου λέει ότι στην αρχή θα είναι τούμπανος, μετά κάτι θα συμβεί και θα γίνει φελώρος για να τον κάνουμε πάλι όπως ήταν...

All time classic "σενάριο"...

• Like 4

τί έγινε;

arena game το έκαναν;

άντε και moba εύχομαι το επόμενο :eek: ..

έτσι θα ξεκλειδώνουμε περιοχές; meeeeh

Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε ότι είδα..

Τι στα διάλα; Συμμαχία με τα orcs θα κάνουμε;

HOW LAME?!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...