Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Over 135$ total value σημαινει οτι το παιχνιδι λογικα θα εχει micro transactions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 AJ on Special Editions bollox. https://youtu.be/54Y0HNi5vd0?t=6m20s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Η τιμολόγηση του παιχνιδιού είναι απλά απαράδεχτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ισχύει,αλλά κάπως έτσι δεν κάνουν και στα υπόλοιπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εάν τα story expansions είναι upcoming DLC ειλικρινά δεν με νοιάζει, αλλα άμα περιέχονται μονο σε συγκεκριμένες εκδόσεις day1 (δηλαδή κομμένες από το main game) τότε fo. Είναι πολύ κρίμα που καλά games θάβονται από greedy publishers που δεν νιώθουν από gaming, το αστείο θα είναι να έχει πάλι review embargo γιατί δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν καλο από κακό game. Βασικά η WB ρισκάρει επειδή είχε επιτυχία το πρώτο γιατί αμφιβάλλω να έχουν ξεχάσει ότι το game τους ήταν και μπορεί να είναι ακόμα και μετά το NMS πρώτο σε refund στο steam. Anyways ανυπομονώ το gameplay vid. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 To πρώτο παιχνίδι μου άρεσε πάρα πολύ και το δεύτερο θα ήταν full-price αγορά από εμένα, εφόσον τιμολογούταν λογικά. Τώρα, θα περιμένω υπομονετικά μέχρι το -75% στο Steam, ή λογικό πακέτο σε κάποιο κλειδάδικο, όποιο έρθει πρώτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=oBBUUk9EB5Y 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν με κερδισε το reveal gameplay trailer,ουτε στον οπτικο τομεα,ουτε στο gameplay. https://www.youtube.com/watch?v=0Xg2-NC8Ijw 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Mhm, more gore. Dismemberment, holes, me likey. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Very nice. Κάποια πράγματα δεν κατάλαβα ακριβώς πως τα έκανε γιατί μάλλον ήταν ανοιχτά όλα τα abilities, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί έχει αλλα μούτρα ο Talion, προτιμούσα τα προηγούμενα, εδώ είναι λες και είναι 10 χρονια πιο νέος, maybe its the ring Επίσης το cloak το έραψε η lootάρε καινούργιο?! Καλύτερα το παλιό είχε πιο χαρακτήρα και δεν κλιπαρε Overall looks great, έτσι κι αλλιώς εγώ απλά ήθελα more gameplay και τίποτα να μην άλλαζαν πάλι θα το αγόραζα, ας ελπίσουμε ότι θα τρέχει το ίδιο καλά με το προηγούμενο αν και φαίνεται ότι το έχουν μπουκώσει το engine και παίζει να σέρνεται. p.s. Το fuckin roll/evade γιατί το άφησαν και δεν το κάναν blink φάση evade? Δηλαδή το έχει η Ciri και όχι ο Celebrimbor, come on! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εμένα μου άρεσε πάντως. Είναι εμφανές ότι βασίστηκαν στο προηγούμενο και απλά πρόσθεσαν τσαχπινιές εδώ και εκεί , το οποίο είναι θετικό κατ' εμέ. Τώρα το πρώτο Boss φαγώθηκε απελπιστικά εύκολα στο πρώτο try (και γενικά) αλλά μάλλον έπαιζε σε easy ευκολία ή/και είχε όλα τα upgrades. Cant wait! Δώστε πετσόκομμα στον λαό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Κάτι μου λέει ότι στην αρχή θα είναι τούμπανος, μετά κάτι θα συμβεί και θα γίνει φελώρος για να τον κάνουμε πάλι όπως ήταν... All time classic "σενάριο"... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Θα του κόψει το δάχτυλο ένας βασιλιάς, και θα πάρει το ring ένα hobbit? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Φοβερό μου άρεσε πάρα πολύ απλως ελπίζω να μην είσαι τούμπανο από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 τί έγινε; arena game το έκαναν; άντε και moba εύχομαι το επόμενο .. έτσι θα ξεκλειδώνουμε περιοχές; meeeeh Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε ότι είδα.. Τι στα διάλα; Συμμαχία με τα orcs θα κάνουμε; HOW LAME?!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα