{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Άμα ήμουν ο Alexander aka 空条 承太郎 θα έβρισκα κάτι άλλο να κάνω με το free time μου https://www.youtube.com/watch?v=dzrr08ARq2I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σοβαρά τι νόημα έχει η σύγκριση των betrayals των "digital" orcs με τους ενεργούς χρήστες των social media? (Προφανώς δεν απευθύνομαι προς τον Ghost) Σαν να πάω να μαζέψω άμμο από την παραλία και μετά να συγκρίνω τους κόκκους της με τα λεφτά των Χ πλουσιοτέρων ανθρώπων του πλανήτη. Άρα είναι μεγαλύτερο achievement! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Το "OPS" πάντως με έκανε να γελάσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Χασάπηδες και Mad Max Tribes. https://youtu.be/1_kCYLYrtTA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 τελικά το παιχνίδι είναι arena fighting ή έχει την αίγλη του προηγούμενου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ίδιο με το προηγούμενο εμένα μου φαίνεται μέχρι στιγμής. Υπερβολικά ίδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σαν το προηγούμενο απλά τα πάντα είναι περισσότερα αλλα φυσικά εννοείτε ότι όλα είναι γύρω από ένα πράγμα, orc killing Δηλαδή μην περιμένεις να σώσεις τηγάνια για θείες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ρώτησα απλώς επειδή στα βιντεα βλέπαμε μια αρένα στυλ συνέχεια. Και έχουμε κολλήταρια ορκς ε; Αυτό δε μπορώ να το καταπιώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μπορούν να καταπιούν αυτά εσένα οποτε no worries Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μπορούν να καταπιούν αυτά εσένα οποτε no worries ρε ξέρεις τί κάνω κάθε πρωί εγώ; πίνω αίμα ορκς,που χω σκοτώσει με τα γυμνά μου χέρια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ίδιο με το πρώτο είναι αλλά οι περιοχές είναι πολύ μεγαλύτερες και πολύ πιο προσεγμένες. Minas Ithil και τα μυαλά στα κάγκελα, τρομερός σχεδιασμός της πόλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ίδιο με το πρώτο είναι αλλά οι περιοχές είναι πολύ μεγαλύτερες και πολύ πιο προσεγμένες. Minas Ithil και τα μυαλά στα κάγκελα, τρομερός σχεδιασμός της πόλης Ευχαριστώ ευχαριστώ.. ίσως να μου το κάνω δώρο για τα γενέθλια μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Minas Ithil και τα μυαλά στα κάγκελα, τρομερός σχεδιασμός της πόλης Ούτε αυτή βέβαια πιστή στο lore... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Ούτε αυτή βέβαια πιστή στο lore... Εγώ τώρα αγόρασα το Silmarillion και θα σας πρήζω τα αυτιά ότι δεν είναι πιστό στο lore του game ε, κανονίστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα