Undertaker25 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 @logistoulis Για παλιό σύστημα κρατάει ακόμη πολύ καλά, κυρίως λόγω της κάρτας γραφικών η οποία παρότι 3τίας (ήταν τρελό vfm) ανταπεξέρχεται υποφερτά στους τελευταίους πιο απαιτητικούς τίτλους. Απλά επειδή για μένα ένα παιχνίδι μέχρι 30fps παίζεται άνετα και όταν τα medium settings είναι γραφικάρες (στη περίπτωση του SOW), δεν θεωρώ αναγκαίο να αναβαθμίσω κάτι ακόμα. Πχ τώρα παίζω το Elex με τα πάντα στο τέρμα και το τρέχω με 30-35 σε εξωτερικούς χώρους και 40+ σε εσωτερικούς. Αναβάθμιση θα κάνω μια και καλή σε όλο το σύστημα σε κανα χρόνο οπότε και θα πάω σε κάτι επιπέδου 1060 6gb. Τέσπα, στο θέμα του SOW μάλλον έχω ανεπάρκεια σε vram. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Κάτι τέτοια έχουν πλάκα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CODEC Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Κάτι τέτοια έχουν πλάκα. Ο καίσαρας παίζει να χε λιγότερους προδότες..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Κάτι τέτοια έχουν πλάκα. Ντάξει. Απλά πρέπει να βάλω το παρακάτω soundtrack, για την καφρίλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 *** έβαλαν και δαχτυλίδι για να τα σκάσω για κουτάτο και παλεύω με νύχια και δόντια να μην το παραγγείλω... http://www.public.gr/product/middle-earth:-shadow-of-war-pc-game/prod8680291pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=8sJOswybBe4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) I poisoned the grog too much. By the way μου έκατσε 2 φορές αυτό που παίρνω fortress και ο Talion/Celebrimbor απλά...mime. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2017 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Παιδια με αυτα που ακουω και επειδη θελω πολυ να το παιξω αυτο το game μεσα στη βδομαδα θα παω για αναβαθμιση ραμ σε 32αρα, νομιζω οτι πλεον τα 16 gb ειναι πολυ λιγα για gaming, αν το δειτε για future proof σε λιγα χρονια δε θα τρεχουν καν σε 16gb τα παιχνιδια, γνωμη μου. Για 8 δε το συζηταω καν. Ηδη τα windows με το που ανοιγω το pc μου τρωνε 1.5 με 2 gb χωρις λογο και αιτια! Αφηστε που μετα απο καιρο δε θα υπαρχουν καν στο εμποριο το μοντελο της ram που ειχαμε και θα πρεπει να αγορασουμε απο την αρχη ολη τη ram για να αναβαθμισουμε αντι να προσθεσουμε πχ αλλα 8 ή 16. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 νομιζω οτι πλεον τα 16 gb ειναι πολυ λιγα για gaming, αν το δειτε για future proof σε λιγα χρονια δε θα τρεχουν καν σε 16gb τα παιχνιδια, γνωμη μου. Οχι μονο 32gb,64 αγορασε να εισαι σιγουρος.... Μπορεις να μας πεις σε παρακαλω καποια παραδειγματα απο τα οποια προεκυψε το παραπανω? Σε λιγα χρονια δεν θα τρεχουν καν τα παιχνιδια με 16gb?Σε ποσα χρονια σε 10 ή 20? Αγορασε οση μνημη ram θελεις για τον εαυτο σου προσωπικα,αλλα αν δεν εχεις χειροπιαστα αποτελεσματα οτι τα 16gb ειναι πλεον λιγα για gaming,καλο ειναι να μην παραπληροφορεις . 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μολης εβαλα να παιξω λιγο, το παιχνιδι παει μπαλα, εχει πολυ ωραια γραφικα αν και περιμενα λιγο πιο λεπτομερεια στα textures, τρεχει καλυτερα απ το witcher 3, παιζω με scaled αναλυση 2304x1296 σε fullscreen, τα παντα στα ultra εκτος απο σκιες που εχω στα high, μαζι με ultra textures, καθαρα γραφικα αν και θα τα ηθελα μια σκαλα πιο καθαρα, 60fps ακατεβατα. Το antialising μου φάνηκε πως θολώνει λιγο την εικονα αλλα με ενα reshade διορθώνεται αυτο παρολα αυτα δε το θεωρω προβλημα. Eπισης μου αρεσε πολυ η εισαγωγη αλλα τωρα εχω μπει στο τρυπακι να ξεκινησω το πρωτο που δεν εχω παιξει και μετα να πιασω αυτο. Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση σε σχεση με οτι διαβασα εδω και με ειχε επηρεασει αρνητικα για το τι θα αντιμετωπισω, ειναι πως ηταν ελαχιστη η ram που μου εφαγε (5gb average) εγραφε osd αλλα το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι στα in game settings εγραφε πως καταναλωνε 10gb, τωρα τι ισχυει και τι οχι δεν ξερω αλλα το game πραγματικα ειναι οτι πιο smooth σε αντιθεση με οτι διαβασα εδω για τη τεραστια καταναλωση ram και κρασαρισματα. Τωρα ποσο smooth ειναι θα δειξει και στη συνεχεια μιας και ισα που προλαβα να παιξω καμποσες μαχες και να ανοιχτω λιγο μεσα στο δασος με τα orcs οπου μου αρεσαν παρα πολυ σχεδιαστικα. Μερικα screenshots που εβγαλα με το ansel και το περιεργο με τη ram που σας ελεγα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2017 από giorgosmcmc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση σε σχεση με οτι διαβασα εδω και με ειχε επηρεασει αρνητικα για το τι θα αντιμετωπισω, ειναι πως ηταν ελαχιστη η ram που μου εφαγε (5gb average) εγραφε osd αλλα το ακομα πιο περιεργο ειναι οτι στα in game settings εγραφε πως καταναλωνε 10gb, τωρα τι ισχυει και τι οχι δεν ξερω αλλα το game πραγματικα ειναι οτι πιο smooth σε αντιθεση με οτι διαβασα εδω για τη τεραστια καταναλωση ram και κρασαρισματα. Μονο ένα άτομο μίλησε για "μεγάλη κατανάλωση" ram και crashes dude και μάλλον δεν είναι εκεί το πρόβλημα του όπως και ειπώθηκε dude Επίσης αυτά που δείχνει να ζητάει το game για ultra textures είναι άκρως υπερβολικά για την ποιότητα των textures που είναι κακή. Έτσι και κανεις zoom σε καμια πετρα, βράχο θα τυφλωθείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μονο ένα άτομο μίλησε για "μεγάλη κατανάλωση" ram και crashesΕστω ναι! Επίσης αυτά που δείχνει να ζητάει το game για ultra textures είναι άκρως υπερβολικά για την ποιότητα των textures που είναι κακη. Έτσι και κανεις zoom σε καμια πετρα, βράχο θα τυφλωθείς Φιλε μου εχεις απόλυτο δικιο! Το παρατήρησα κι εγω με μια καλυτερη ματια οντως εχουν θολουρα τα textures αλλα νταξει γενικα παλεύετε, βλέπονται και με το παραπανω τα γραφικα αν δε δώσεις τοση βαση στη λεπτομέρεια, εχω παιξει πολυ χειροτερα! Δοκιμασα λιγο να κανω scale κοντα στην αναλυση του 4k, πραγματικα σε εκεινο το σημειο η θολουρα νομιζω πως εξαφανίζετε σε μεγαλο βαθμο σε σχεση με πριν, βεβαια μετα επαιζα στα 30fps αλλα αξιζε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 επιτελους βαλαν λιγο πρασιναδα ρε παιδι μου. Ειχε πολυ λασπουρα το 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλά εννοείτε χειρότερα πολλά και επειδή είναι 3rd person πρέπει να κολλήσεις τι camera για να δεις ότι είναι low res, προσωπικά μου είναι αδιάφορα τα graphs απλά το ανέφερα γιατί το βρήκα αστείο να ζητάει τόσα πολλά gigs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Οντως ζητάει αρκετά αλλα νομιζω οτι στη τελικη δε σου τρωει τοσα οσα λεει Ωραιο το trailer, σε βαζει στο πνευμα https://www.youtube.com/watch?v=UOm58stJpNA Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2017 από giorgosmcmc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα