Προς το περιεχόμενο

Middle Earth: Shadow Of War

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Είδα το screenshot του Ghost και μιλάει για "την πολιορκία της Μίνας Ίθιλ από το Βασιλιά των Νάζγκουλ", που έγινε καμιά 100δα χρόνια πριν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών. Έγινε κανένα ταξίδι στο χρόνο ανάμεσα στο Shadow of Mordor και το Shadow of War ή απλά το κάνανε τσίρκο? Μου έκαψε τον εγκέφαλο κανονικά...

Τουλάχιστον πρώτα "χάθηκε" η Black Gate και μετά η Minas Ithil... :P

Δεν έγινε 100 χρόνια πριν, αλλά 1000... :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 653
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τουλάχιστον πρώτα "χάθηκε" η Black Gate και μετά η Minas Ithil... :P

Δεν έγινε 100 χρόνια πριν, αλλά 1000... :D

Μα το Βούδα, 1000 ήθελα να γράψω αλλά δεν πατήθηκε το τελευταίο μηδέν. Καταραμέεενο αεροζοοοολ.

Διάβασα την περίληψη της πλοκής στη Wikipedia, πρόκειται για εμετό.

• Like 1

Εδώ οι ταινίες που είναι canon είναι ότι νάνε δεν θα είναι το game που δεν είναι canon? :D Στην θέση σας θα σταματούσα να κακό χαρακτηρίζω το game γιατί δεν νομίζω θέλετε να ξυπνήσετε και να είναι ένας angry Talion στο τέλος του κρεβατιού σας. :P

Εδώ οι ταινίες που είναι canon είναι ότι νάνε δεν θα είναι το game που δεν είναι canon? :D Στην θέση σας θα σταματούσα να κακό χαρακτηρίζω το game γιατί δεν νομίζω θέλετε να ξυπνήσετε και να είναι ένας angry Talion στο τέλος του κρεβατιού σας. :P

Αν οι ταινίες είναι canon, τότε εγώ είμαι ο πρωτανεψιός του Μπέρεν και της Λούθιεν. Ούτε καν το πνεύμα των βιβλίων δεν έχουν κρατήσει οι ταινίες (α ρε Τζάκσον, δεν θα σε πετύχω πουθενά...)

• Like 2

Ούτε καν το πνεύμα των βιβλίων δεν έχουν κρατήσει οι ταινίες (α ρε Τζάκσον, δεν θα σε πετύχω πουθενά...)

Το παράδοξο είναι πως η πρώτη μόνο ταινία του Hobbit (εξαιρώντας τις διάφορες προσθήκες από άλλες πηγές) ήταν καταπληκτική απόδοση.

Οι άλλες δύο βέβαια...

• Like 1

Κάποιοι έχετε την κακή συνήθεια να διαβάζετε τα βιβλία και μετά να βλέπετε τις ταινίες ή να παίζετε τα παιχνίδια.

Είναι απλό: Σταματήστε να διαβάζετε τα βιβλία, σας χαλάνε την εμπειρία στις ταινίες και το gaming :P

• Like 3

Το παράδοξο είναι πως η πρώτη μόνο ταινία του Hobbit (εξαιρώντας τις διάφορες προσθήκες από άλλες πηγές) ήταν καταπληκτική απόδοση.

Οι άλλες δύο βέβαια...

Δεν νομίζω ότι ο Tolkien είχε αναφέρει σε κάποιο παράρτημα του Silmarillion την Κέιτ από το Lost. Χώρια την (καταπληκτική κατά τα άλλα) action sequence στη Μόρια.

Αν οι ταινίες είναι canon, τότε εγώ είμαι ο πρωτανεψιός του Μπέρεν και της Λούθιεν. Ούτε καν το πνεύμα των βιβλίων δεν έχουν κρατήσει οι ταινίες (α ρε Τζάκσον, δεν θα σε πετύχω πουθενά...)

Όπως και να έχει προσωπικά χαίρομαι που υπάρχουν και ακόμα βγαίνουν σχετικά games γιατί το σύμπαν τα σπάει ασχέτως άμα το κουτουπώνουν χωρίς συγκατάθεση ;)

p.s. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι αμφιβάλλω να υπάρχει άλλη epic fantasy ταινία που να συγκρίνετε έστω λίγο, μονο το GOT το πάει κόντρα και δεν είναι ταινία.

• Like 2

αν ηταν cannon το συγκεκριμενο παιχνιδι,δεν θα μπορουσαν να εχουν πληρη ελευθερια στο gameplay να τα λεμε και αυτα. Για μενα καλα κανουν και χρησιμοποιουν το setting οπως μπορουν

• Like 1

αν ηταν cannon το συγκεκριμενο παιχνιδι,δεν θα μπορουσαν να εχουν πληρη ελευθερια στο gameplay να τα λεμε και αυτα. Για μενα καλα κανουν και χρησιμοποιουν το setting οπως μπορουν

Καλύτερα non-cannon στον κόσμο του tolkien παρά ένα game χωρίς το brand αλλά τόσο εμπνευσμένο και επηρεασμένο από τον κόσμο του που θα χάνονταν στο αν είναι αντιγραφή του κόσμου του ή όχι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...