osfpgk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα,υπαρχει καποιος που να γνωριζει η να εχει δουλεψει καποιο απο τα παρακατω?ποιο ειναι το καλυτερο και πιο ευχρηστο προγραμμα απο αυτα για επεγεργασια εικονας? 1. Sony vegas pro 2. Pinnacle studio 3. Corel video studio ultimate
TheELF Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Όλα αυτά είναι για επεξεργασία βίντεο και όχι εικόνας και δεν υπάρχει εύκολο πρόγραμμα πάνω σε αυτό είναι πολύπλοκη εργασία η επεξεργασία βίντεο οπότε όλα τα προγράμματα είναι πολύπλοκα. 1
osfpgk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Όλα αυτά είναι για επεξεργασία βίντεο και όχι εικόνας και δεν υπάρχει εύκολο πρόγραμμα πάνω σε αυτό είναι πολύπλοκη εργασία η επεξεργασία βίντεο οπότε όλα τα προγράμματα είναι πολύπλοκα. Ναι εχεις δικιο,εννοουσα για επεξεργασια βιντεο,οποτε ποιο απο αυτα εστω θεωρειται καλυτερο και με περισσοτερες δυνατοτητες?
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποια windows; Αν έχεις 7 δοκίμασε με το σχετικά απλό windows live movie maker. Κατέβασε την Ελληνική έκδοση από εδώ. Αν όμως θέλεις να διαλέξεις από αυτές τις τρεις θα έλεγα το (σχετικά) ευκολότερο είναι το corel.
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όπως είπες σε pm έχεις 10άρια. Από δυνατότητες πάνε στο vegas pro ή στο premiere pro ή στο pinnacle studio
CheOnWeb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Όπως είπες σε pm έχεις 10άρια. Από δυνατότητες πάνε στο vegas pro ή στο premiere pro ή στο pinnacle studio Από περιέργεια (κι αν δεν βαριέσαι), γιατί πρώτα Vegas και μετά Premiere? Εγώ ξέρεις, είμαι του Avid και ψιλοξέρω το Premiere αλλά από Vegas δεν έχω ιδέα.
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μπα. Χωρίς καμία σειρά προτίμησης. Εγώ είμαι του premiere απλά το vegas είναι λίγο ποιο βατό κατά τη γνώμη μου για έναν νέο χρήστη με επίσης πολλές δυνατότητες. Και ξέχασα το premiere elements που παίζει στην κατηγορία του vegas και του pinnacle.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα