Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook,messenger,spotify,email και chrome.

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,2 max

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Δεν έχω θέμα.

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;...

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα; Δεν έχω θέμα.

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G; cosmote έχω.

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android φυσικά. 

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; 3000mah και πάνω.

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Μόνο Ελλάδα.

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Δεν έχω.

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο.

Σκέφτηκα το κινητό του τίτλου. Ξέρω είναι ίδιο με το P9 lite απλά αλλάζει ο σχεδιασμός και ότι έρχεται με nougat. Μετά είδα και το xiaomi redmi 4 prime αλλά δεν με άρεσε το μεγάλο μαύρο κενό που έχει γύρο από την οθόνη. 

Δημοσ.

Δεν εννοούσα bezel. Τώρα παρατήρησα ότι δεν το είπα σωστά. Εννοώ ότι γύρο από την οθόνη υπάρχει μαύρο κενό από όλες τις πλευρές. Είναι της οθόνης αυτό. 

Για το P9 lite που λες γιατί να μην πάω στο P8 lite 2017 που είναι ίδια; Το έχεις δοκιμάσει το P9 lite;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξεθάβω για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα!

εν συντομία:

~200 ευρω, σε καινουργιο για αγορα απο Ελλαδα 

για σερφαρισμα, instagram, viber, κλπ εφαρμογές, οχι gaming

μέχρι 5,5"

με έμφαση στην κάμερα

η 2η sim δε με απασχολεί και από δίκτυο, cosmote.

Επειδή το gaming δεν με απασχολεί (cpu/gpu),

αλλά αντιθέτως με ενδιαφέρει η κάμερα, απ ο,τι έχω ψάξει καταλήγω στο ότι τα Xiaomi Redmi/Note 3/4 δεν με πολύ ενδιαφέρουν,

διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Εχω διαβάσει ότι τα Honor 5c και P8 Lite (2017) ​έχουν καλύτερες κάμερες από τα Xiaomi, και ότι στο 

5c VS P8 lite (2017) κερδίζει στα σημεία το δεύτερο, σωστά;; 

Με το σκεπτικό ότι δεν έχω σκοπό να το αλλάξω σε ένα χρόνο κ θα το κρατήσω μέχρι όσο πάει (χαλάσει, δεν "τραβάει" άλλο κλπ) θεωρείτε πως είναι σωστή επιλογή το P8;

Αντιπρόταση σε αυτά τα χρήματα;

Το Moto G4 Plus που διαβάζω ότι έχει καλή κάμερα, το είδα αλλά δεν μου αρέσει

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Το p8 lite το αγορασα για την μανα μου την παρασκευη στα 128 ευρω μεσω bestprice.gr.καλη καμερα δεν εχει βεβαια...απαραδεκτη ειναι..για τα λεφτα του ονως πολυ τιμιο.

Δημοσ.

Το p8 lite το αγορασα για την μανα μου την παρασκευη στα 128 ευρω μεσω bestprice.gr.καλη καμερα δεν εχει βεβαια...απαραδεκτη ειναι..για τα λεφτα του ονως πολυ τιμιο.

Μάλλον λες για αυτό http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-7201.php 5.0 inches, 2GB Ram, 720x1280 κλπ

και οχι το P8 Lite (2017) http://www.gsmarena.com/huawei_p8_lite_(2017)-8516.php που λέμε εδώ 

Δημοσ.

Παιδιά το έχω ένα μήνα το P8 LITE 2017 και είμαι ικανοποιημένος. Το έχει και το public σαν P9 Lite 2017 όμως. Είναι μια χαρά για εμένα και κρατάει μπαταρία 2 μέρες με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Απλά εγώ έχω ένα θέμα με το λογισμικό. Επειδή το πήρα όταν ήρθε με στείλανε με beta λογισμικό. Προσπαθώ να βγάλω άκρη με την Huawei Ιταλίας για να δω τι θα γίνει.

post-311230-0-25416200-1491924359_thumb.png

Δημοσ.

Του 17 πηρα αγορινα μου....το εβαλε προσφορα ενα μαγαζι και το τσιμπισα αμεσως.

128e του '17;

Εξαιρετική τιμή, όταν στο σκρουτζ παίζει στα 180-200 και στα Public πχ στα 280,

απλά με παραξένεψε το "απαράδεκτη κάμερα" για κινητό της τάξεως των 200e από Ελλάδα,

όταν μάλιστα διαβάζω ότι έχει καλύτερη από τα  Xiaomi Redmi/Note 3/4 που είναι γενικά vfm, οπότε υπέθεσα

ότι μιλάς για του '15

Δημοσ.

Ε και εγω τα ιδια ειχα διαβασει κ εθεσα ψηλα τον πηχη.δεν με καταλαβες ομως....για τα 128 ευρω ειναι κομπλε η καμερα.απλα δεν θα το συνιστουσα σε καποιον που εδω στη φορμα γραφει οτι θελει καλη καμερα.καλα εαν το παρεις 280 απο public ριναι τουλαχιστον αυτοκτονια.για το δωρο που ηθελα να κανω στα λεφτα που εδωσα ειναι τουμπανο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...