dr_papas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα. Στο χώρο μου έχω το td 5136v2 το οποίο χρησιμοποιώ και συνδεδεμένο επάνω είναι ένα 585v7 το οποίο καλύπτει τον κάτω όροφο, συνδεδεμένο με ethernet και λειτουργεί ως access point μια χαρά. Λόγω μεγάλης απόστασης από το ΑΚ το 5136 είναι το μόνο που δουλεύει στην υψηλότερη δυνατή ταχύτητα και σχεδόν απροβλημάτιστα. Αντιμετωπίζω όμως ένα θέμα με το wifi του, μετά από ώρες το λαμπάκι του αναβοσβήνει αργά και συνεχόμενα με αποτέλεσμα να μην συνδέονται κινητά κτλ. Θέλω λοιπόν να κρατήσω το 5136 ως μόντεμ, να συνδέσω μέσω καλωδίου ένα ZTE ZXHN v2.5 να διαχειρίζεται τις συνδέσεις και το wifi και φυσικά το 585 στον κάτω όροφο να μείνει ως έχει. Πρόσθετα στοιχεία : IP 5136 : 192.168.1.1 ΙΡ ΖΤΕ : τι θα βάλω? ΙΡ 585 κάτω ορόφου : 192.168.1.254 Λογικά το 5136 θα μπεί σε bridge mode και θα συνδεθεί μέσω καλωδίου στο ΖΤΕ. Στο ΖΤΕ τι ρυθμίσεις θα χρειαστεί να κάνω από IP, DCHP κτλ? Και σε αυτό πάνω θα συνδέεται και το 585 του κάτω ορόφου. Eυχαριστώ εκ των προτέρων και θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό διότι αποχωρώ λίγο για σήμερα για δουλειά.
Λύση rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Λύση Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δε χρειαζεται να το βαλεις σε bridge , το κανεις ΑΡ ως εχει.
dr_papas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις απόλυτο μα απόλυτο δίκιο φίλε μου. Η λύση ήταν απλή μπροστά στα μάτια μου αλλά δεν την έβλεπα. Ευχαριστώ, ήδη το έκανα και λειτουργούν όλα άψογα.
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 a.δεν χρειαζονται bridge.β.αφηνεις παντα εναν Dhcp που ειναι του αρχικου adsl/vdsl router. γ.βαζεις Ip στο ιδιο δικτυο σε ολα απλα αλλαζεις το τελευταιο νουμερο.καλο θα ειναι να ειναι εκτος ευρους dhcp οι ip των routers. wifi μπορεις να βαλεις ιδιο ssid ιδιο κλειδωμα ιδιο password απλα 6 καναλια διαφορα αποφευγοντας το 12-13 καναλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα