Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέγιστο ύψος cooler 140mm στο thermaltake core v1... Οπότε η noctua που μου πρότεινες δεν χωράει... Για τις άλλες δεν ξέρω. Γενικά να ψυξω τον 1600x στο συγκεκριμένο κουτί θέλω με μνήμες τις gskill tridentz... Αν υπάρχουν προτάσεις θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα...

Edit: ούτε οι άλλες κάνουν οπότε και άλλο αν έχετε...

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη ψύκτρα μιας και την έχεις θεωρείς ότι είναι αρκετή για έναν r5 1600X;

Oι Ryzen εχουν καλυτερη θερμικη αποδοση τους 7700K δεν θα εχεις κανενα προβλημα 

Το πλεονεκτημα της συγκεκριμενης ψυχτρας ειναι το Compact μεγεθος δεν πιανει κανενα ram slot 

Δημοσ.

Α εισαι σε ειδικο κουτι στο θεμα ψυξης αρα οντως ακυρες οι προτασεις μου. Παντως εγω θα σου προτεινα να πηγαινες στον 1600 αντι του 1600χ και με τα χρηματα που γλυτωνεις να βαλεις οτι ψυκτρα θες(και χωραει)εκτος αν δεν ασχοληθεις με oc.

Αν δεν τον εχεις αγορασει ηδη φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου προτεινα την noctua u14s  με λιγα παραπανω απι noctua.

Αλλες αξιολογες ψυκτρες στα χρηματα αυτα

Be quiet dark rock 3

Cryorig r1

Προσοχη μονο στο χωρο που πιανουν στο κουτι.

πολλα δεν ειναι οταν μπορει να βαλει watercool με τοσα?

http://www.skroutz.gr/c/677/water-cooling.html?from=most-popular&keyphrase=Deepcool+Maelstrom

Ασε που μπορει να  χτυπαει αλλα . Κατα τα αλλα η u14s παιζει να ειναι η καλυτερη αεροψυξη που εχω δει .

Δημοσ.

Τι σε κανει να πιστευεις ομως οτι ειναι κατωτερες οι αεροψυξεις οπως η noctua απο τις γνωστες υδροψυξεις για να λες πολλα λεφτα?Μονο στι θεμα εμφανισης τα χαλαει σε μερικους.

Προσωπικα υδροψυξη δεν πολυ προρεινω γιατι ουκ ολιγα τα ατυχηματα με τα υγρα για να εχει καποιος το αγχος αυτο.Επισης επειδη δοκιμασα και εγω προσωπικα την γνωστη της corsair h110 σαν αεροπλανο εκανε,και αν αγοραζα extra fans ξεφευγε πολυ η τιμη.

Αεροψυξη να εχεις το κεφαλι σου ησυχο εκτος αν παιζει θεμα εμφανισης η oc.

https://m.youtube.com/watch?v=ZmAVaYjuveQ

Δημοσ.

Δεν συνεχίζετε στο θέμα με τις ψύκτρες που είναι και το κατάλληλο;

Σωστός δικό μου το σφάλμα παρασύρθηκα γιατί ψαχνομαι για την noctua...

Δημοσ.

Παιδια ειμαι για αναβαθμιση σε κανα μηνα κ σκεφτομαι asus strix z270E και i7 7700K. Γι ψυξη σκεφτομαι την arctic liquid freezer 120. Θα ειναι οκ γι αυτον τον επεξεργαστη? Λογικα θα κανω και OC αλλα σε λογικα-safe πλαισια.

Συγνωμη αλλα το off topic που το ειδατε?

Ρωτησε ατομο για αγορα ψυκτρας και ζητησε γνωμες/προτασεις,που ειναι το προβλημα ?

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη αλλα το off topic που το ειδατε?

Ρωτησε ατομο για αγορα ψυκτρας και ζητησε γνωμες/προτασεις,που ειναι το προβλημα ?

Υπάρχει άλλο θέμα να ρωτήσει για ψύκτρα. Το να ρωτήσει ο TS τι ψύκτρα να βάλει είναι αποδεκτό. Το να χώνεται όμως ένας άλλος και να ρωτάει για ψύκτρα τι στιγμή που υπάρχει ήδη άλλο θέμα είναι off topic. 

Δημοσ.

Εν μερη ομως ρωταει για τον ιδιο επεξεργαστη για θεμα θερμοκρασιων αρα και παλι εντος θεματος ειναι.Τελος παντων ουτως η αλλως απο αλλο θεμα ειπε οτι αποφασισε.

Δημοσ.

Δεν αναφέρεται καθόλου σε πρόβλημα θερμοκρασιών. Ρωτάει για ψύξη γιατί θέλει να κάνει και oc. Η κλασσική συνήθεια που έχεις κάποιος να χώνεται σε θέματα που δεν πρέπει γιατί έχει γίνει κάποια αναφορά για ψύκτρες. Αν είναι γίνει και κουβέντα για ψύξη ας αλλαχτεί ο τίτλος του θέματος.

Δημοσ.

Ναι μεν στην θεωρια εισαι σωστος αλλα στην πραξη σν κοιταξεις απο τοτε που ανοιξε το θεμα απο την δευτερη κιολας σελιδα ειναι τελειως εκτος θεματος.Αρα η ερωτηση για ψυξη σε 7700κ ειναι περισσοτερο on topic απο τα περισσοτερα που αναφερθηκσν.

Για το χωσιμο στο θεμα θσ συμφωνουσα μονο αν χαλαγε το θεμα του ts κατι που φυσικα δεν εγινε.

Τελος ειναο γνωστες οι ελλειψεις επιβλεψης στο θεμα hardware και οχι μονο,δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο.

Δημοσ.

Ναι καποιοι εμπλεξαν τις απαντησεις και ακριβως και εγω γιαυτο προτεινα οτι προτεινα. Το σχολιο μου πηγαινε γενικα για αεροψυξη(γιαυτο δεν ανεφερα επεξεργαστη)σε atx κουτι,ασχετως που ο ενας συμφορουμιτης μπηκε σφηνα σε δυο απαντησεις(και για αυτο και του απαντησα ξεχωριστα αργοτερα μιας και ο αλλος συμφορουμιτης ειδα οτι δεν απαντησε και ποτε)

Τεσπα νομιζω οτι δινουμε πολυ περισσοτετη σημασια και εκταση απο οσο χρειαζεται ειδικα για θεμα που επρεπε να ειχε κλεισει(υπο αλλες συνθηκες)εδω και μηνες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...