Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω kaby lake αλλά skylake 6700k μαζί με nepton 120xl σε Φούλαμ load στοκ έχω δει 42 και 18 idle. Με 1.45 volt και 1.40 memory controller max OVERCLOCK 96 βαθμούς εκεί. Δες αν έχεις βάλει σωστά την τρόμπα πάνω στο socket. Μεγαλη διαφορά η σωστή τοποθέτηση. Το μόνο που έβαλα ήταν PK3 και την ψύχρα.

ΛΟΛ μαν ,για να γράφει τέτοια το οτοκορέκτ πρέπει να παίζεις κανα στοιχηματάκι :P :P :P Soreosss

• Like 1
  • Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτά τα νούμερα δύσκολα έως ακατόρθωτα, εντελώς φιλικά πάντα.

ΛΟΛ μαν ,για να γράφει τέτοια το οτοκορέκτ πρέπει να παίζεις κανα στοιχηματάκι :P :P :P Soreosss

Μάλλον τα θυμάται λίγο λάθος, αυτή είναι η μικρή μέτρηση στα 4400, όχι τίποτα αλλά να μην δημιουργούνται εντυπώσεις!!

http://hwbot.org/submission/3339863_rigasgr_xtu_core_i7_6700k_1541_marks

• Like 2
Δημοσ.

Αυτά τα νούμερα δύσκολα έως ακατόρθωτα, εντελώς φιλικά πάντα.

Μάλλον τα θυμάται λίγο λάθος, αυτή είναι η μικρή μέτρηση στα 4400, όχι τίποτα αλλά να μην δημιουργούνται εντυπώσεις!!

http://hwbot.org/submission/3339863_rigasgr_xtu_core_i7_6700k_1541_marks

εγώ νόμιζα οτι για του Tasos_69 έλεγες οτι είναι δύσκολα,άσχετο αν ισχύουν του Rigas.Που ναι,42 σε load δεν γίνεται,οριακά μόνο με delid και τοπ ψύξη.

Δημοσ.

εγώ νόμιζα οτι για του Tasos_69 έλεγες οτι είναι δύσκολα,άσχετο αν ισχύουν του Rigas.

Κοίτα επειδή έχω δει πολλά εδώ μέσα χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν φυσικά εάν δεν δω κάποια πράγματα δεν....

Και φυσικα δεν εννοώ απλά screenshot γιατί ήταν μερικοί έξυπνοι σε παλαιότερα θέματα που τα περνούσαν μία Photoshopια όσο πατάει ο ελέφαντας!!!

Οπότε συγνώμη αλλά με το δίκαιο μου να έχω αμφιβολίες.

Το CPU του Tasos_69 εάν ισχύουν τα ρεύματα και η συχνότητες είναι όντως καλό και η θερμοκρασίες πάνω κάτω φυσιολογικές :)

• Like 3
Δημοσ.

Κοίτα επειδή έχω δει πολλά εδώ μέσα χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν φυσικά εάν δεν δω κάποια πράγματα δεν....

Και φυσικα δεν εννοώ απλά screenshot γιατί ήταν μερικοί έξυπνοι σε παλαιότερα θέματα που τα περνούσαν μία Photoshopια όσο πατάει ο ελέφαντας!!!

Οπότε συγνώμη αλλά με το δίκαιο μου να έχω αμφιβολίες.

Καλά κάνεις,και εγώ το ίδιο,απλά έπαψα πλέον να τα λέω και να πέφτω σε αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα.

Εγώ έχω μάθει,και ειδικά όταν κάτι που θα πώ  αποτελεί μικρό ποσοστό ή εξαίρεση απο τα συνηθισμένα,να μιλάω με αποδείξεις,screenshots και links.

Τελευταία πχ ,διαβάζω διάφορα για temps και ρεύματα,που σημαίνει οτι, ή εγώ μαζί με αυτούς που γνωρίζω είμαστε γκαντέμηδες ,πήραμε μπανάνα και δώσαμε ένα σκασμό λεφτά για υδροψύξεις,prebinned chips και delid για να φτάσουμε τους υπόλοιπους ή δεν ξέρω και εγώ τι γίνεται..

• Like 2
Δημοσ.

Μα για αυτό και ζήτησα συγνώμη εξ αρχής, δεν το κάνω για να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.

Το θέμα είναι ότι κάποιος που θα δει το θέμα θα λέει αυτό ακριβώς που λες και εσύ "ρε τι μπανάνα έπιασα" και ακόμη χειρότερα εάν δεν γνωρίζει ούτε πολλά πολλά όπως ο ts που ρωτάει εάν έχει καλές θερμοκρασίες θα ανησυχήσει άδικα κτλπ κτλπ

• Like 3
Δημοσ.

Μα για αυτό και ζήτησα συγνώμη εξ αρχής, δεν το κάνω για να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.

Το θέμα είναι ότι κάποιος που θα δει το θέμα θα λέει αυτό ακριβώς που λες και εσύ "ρε τι μπανάνα έπιασα" και ακόμη χειρότερα εάν δεν γνωρίζει ούτε πολλά πολλά όπως ο ts που ρωτάει εάν έχει καλές θερμοκρασίες θα ανησυχήσει άδικα κτλπ κτλπ

Σωστός.Και για να δώσουμε και μια ουσία στον ts και σε μελλοντικούς αναγνώστες.ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη με τα Ζ mobos,ποτέ το vcore στο auto.Εκεί οφείλονται τα υψηλα temps,αφού όλα τα υπόλοιπα(ψύκτρα,thermal paste) είναι οκ,γιατί έχουν την τάση να δίνουν αρκετά μεγαλύτερο vcore από αυτό που πρέπει,και ας δουλεύει στοκ.Και δυστυχώς την πατάνε άτομα που δεν κάνουν και δεν ασχολούνται με oc,και αν τύχει να κοιτάξουν θερμοκρασίες ,τότε βλέπουν οτι θα μπορούσαν να ζεστάνουν και το φαγητό από το ψυγείο τσάμπα :P

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα ξανα και απο εμενα στην παρεα.Μολις σημερα ειδα ολες τις απαντησεις και για αυτο και ξαναγραφω.Η απαντηση με νουμερα (δικα μου) που εδωσα στον φιλο που ανοιξε το θεμα δεν ηταν ουτε για εντυπωσιασμο αλλα ουτε και για απογοητευση απλα εκανα μια συγκριση με τα δικα μου για να αιτιολογησω την εξαρχης αποψη δηλαδη οτι με ΑΙΟ υδροψυξη και Kraken μαλιστα μου φανηκαν λιγο ψηλα οι θερμοκρασιες σε Stock ρολογια.Τωρα για του λογου το αληθες μολις επιστρεψω σπιτι (βρισκομαι εκτος νομου)και γραφω απο κινητο επιστρεφω την ερχομενη δευτερα οποιος θελει να μου προτεινει καποιο τροπο να αποδειξω τα λεγομενα μου μιας και διαβαζω οτι τα Screeshots μπορει να ειναι πηραγμενα.

Δημοσ.

Φίλε Τασο,δεν είναι ανάγκη να αποδείξεις κάτι επειδή το είπαμε.Αυτό που αναφέραμε ,λόγω του ότι πολλά έχουν δει τα μάτια μας εδω μέσα ,είναι οτι όταν ακούμε για κάτι που δεν είναι το σύνηθες,ή είναι "πολύ καλό για να είναι αληθινό" κρατάμε μικρό καλάθι αν δεν έχουμε κάποιου είδους απόδειξη. Το τσιπάκι σου ,αν είναι όπως το περιγράφεις,είναι από τα λίγα και μπράβο ! Τώρα αν κοροϊδεύεις,δεν θα είσαι και ο πρώτος.Φιλικά .

Στο θέμα μας τώρα,αν ο ts δεν μας πει με τι ρεύματα παίζει,ότι και να λέμε είναι εικασίες.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα ξανα και απο εμενα στην παρεα.Μολις σημερα ειδα ολες τις απαντησεις και για αυτο και ξαναγραφω.Η απαντηση με νουμερα (δικα μου) που εδωσα στον φιλο που ανοιξε το θεμα δεν ηταν ουτε για εντυπωσιασμο αλλα ουτε και για απογοητευση απλα εκανα μια συγκριση με τα δικα μου για να αιτιολογησω την εξαρχης αποψη δηλαδη οτι με ΑΙΟ υδροψυξη και Kraken μαλιστα μου φανηκαν λιγο ψηλα οι θερμοκρασιες σε Stock ρολογια.Τωρα για του λογου το αληθες μολις επιστρεψω σπιτι (βρισκομαι εκτος νομου)και γραφω απο κινητο επιστρεφω την ερχομενη δευτερα οποιος θελει να μου προτεινει καποιο τροπο να αποδειξω τα λεγομενα μου μιας και διαβαζω οτι τα Screeshots μπορει να ειναι πηραγμενα.

Δεν αναφέρθηκαν τα δικά σου, αυτά είναι πάνω κάτω νορμάλ και σύμφωνα με την περιγραφή του τσιπ εφικτά.

Έχεις καλό τσιπακι, ο Rigas μάλλον όμως έκανε λάθος για αυτό και έβαλα και το λινκ από δικιά του μέτρηση στο Hwbot.

Για τα παραποιημένα το έκανα αναφορά γιατί έχει συμβεί...δυστηχως.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικα μπηκα στο τρυπακι και οταν επιστρεψω θα αφιερωσω 1-2 ωριτσες να τεσταρω και θα τα ποσταρω :).Και κατι ακομα που δεν ανεφερα εξ αρχης οταν προτοεστησα το rig ειχα ενα Psu Thermaltage Toughpower 750W αψογο εδω και 2 χρονια και δουλευε και ρολοι με το νεο μου rig απλα δεν ξερω τον λογο αλλα τα νουμερα που αναφερω στις μετρησεις μου με αυτο το Psu δεν υπηρχαν ηθελε πιο πολυ ρευμα για να ειναι stable με αποτελεσμα και μεγαλυτερες θερμοκρασιες,λεω οκ εως εκει παει το Cpu,πριν 20 ημερες περιπου ομως αποφασισα να φτιαξω ενα htpc με αυτα που μου περισσευαν απο το προηγουμενο και χρειαζομουν μονο ενα Psu ετσι τα εσκασα(μιας και Psu δεν αγοραζεις καθε μερα)και πηρα ενα EVGA 1000P2 δεν ξερω πως τι και γιατι αλλα εμεινα εκπληκτος σε σημειο να λεω τι τρεχει ξεκινησα δοκιμες και εφτασα σε αυτα που εφτασα .Τα αναφερω αυτα χωρις να εχω καποια παραπανω γνωση οσο αφορα τον αντικτυπο ενος Psu στο Overclocking η μπορει και να ηταν μια απλη συμπτωση.

Δημοσ.

Ρε συ γιατι πρεπει να το κανεις και καλα να φανει οτι λεω λαθος.

Οταν εβαλα 1η φορα τον 6700Κ να παει 5Ghz με 1.50 BIOS και 1,52 Cpu-Z ειχα idle 22 και max 72 εστω με το bench του CPUZ, εκει ειμαι με την Onboard και οπως ξερεις ανεβαζει ποιο πολυ θερμοκρασια.

http://www.insomnia.gr/topic/587705-hellas-overclocking-team-hot-the-thread/page-26#

Εβαλες ενα απο τα πρωτα XTU με λαθος ρυθμισεις BIOS.

Eιπα το ποιο πολυ που του εχω δωσει και να βγαζει σκορ ειναι 1.45 και 1.40 Memory Controller, και εβγαλε το XTU στα 1688 marks.

http://hwbot.org/submission/3343919_rigasgr_xtu_core_i7_6700k_1688_marks

Σε απλε ρυθμισεις με 1.200 και 4(με το Turbo)  GHz δεν παιζει πανω απο 46 στο Load με την onboard καρτα γραφικων........

http://hwbot.org/submission/3118316_rigasgr_xtu_core_i7_6700k_1408_marks/

Βασικα μπηκα στο τρυπακι και οταν επιστρεψω θα αφιερωσω 1-2 ωριτσες να τεσταρω και θα τα ποσταρω :).Και κατι ακομα που δεν ανεφερα εξ αρχης οταν προτοεστησα το rig ειχα ενα Psu Thermaltage Toughpower 750W αψογο εδω και 2 χρονια και δουλευε και ρολοι με το νεο μου rig απλα δεν ξερω τον λογο αλλα τα νουμερα που αναφερω στις μετρησεις μου με αυτο το Psu δεν υπηρχαν ηθελε πιο πολυ ρευμα για να ειναι stable με αποτελεσμα και μεγαλυτερες θερμοκρασιες,λεω οκ εως εκει παει το Cpu,πριν 20 ημερες περιπου ομως αποφασισα να φτιαξω ενα htpc με αυτα που μου περισσευαν απο το προηγουμενο και χρειαζομουν μονο ενα Psu ετσι τα εσκασα(μιας και Psu δεν αγοραζεις καθε μερα)και πηρα ενα EVGA 1000P2 δεν ξερω πως τι και γιατι αλλα εμεινα εκπληκτος σε σημειο να λεω τι τρεχει ξεκινησα δοκιμες και εφτασα σε αυτα που εφτασα .Τα αναφερω αυτα χωρις να εχω καποια παραπανω γνωση οσο αφορα τον αντικτυπο ενος Psu στο Overclocking η μπορει και να ηταν μια απλη συμπτωση.

Το ιδιο εχω και εγω πλεον, μιας και το αλαξα απο το Corsair 1000 HX και διαφορα δεν ειδα.

ΟΚ δινει στα χαρτια ποιο καθαρο ρευμα χωρις μεταβολες στην εξοδο του, λογο το οτι εχει πυκνωτες στα καλωδια, και ποιο νεα τεχνολογια, και λογικα το δικο μου θα ειχε κουραστει με τα χρονια....αλλα διαφορα δεν ειδα,

Αμα βαλεις σε οποιοδηποτε τροφοδοτικο πυκνωτες θα γινει ευθεια το ρευμα ουτε mV δεν θα παιζει η κυματομορφη στον παλμογραφο.

Δεν αλαζει η αποδοση στο Overclocking εκτος και αν εχεις SLI GTX 580 απο κατω και οταν του δινεις νουμερα 1.5 βολτ να τραβαει ζορι.

Ποιο πολυ για stable overclocking εχει να κανει με τις φασεις της μητρικης, τι φοραει και ποσο καλα κανουν την παροχη,

Δημοσ.

Ρε συ γιατι πρεπει να το κανεις και καλα να φανει οτι λεω λαθος.

Οταν εβαλα 1η φορα τον 6700Κ να παει 5Ghz με 1.50 BIOS και 1,52 Cpu-Z ειχα idle 22 και max 72 εστω με το bench του CPUZ, εκει ειμαι με την Onboard και οπως ξερεις ανεβαζει ποιο πολυ θερμοκρασια.

http://www.insomnia.gr/topic/587705-hellas-overclocking-team-hot-the-thread/page-26#

Εβαλες ενα απο τα πρωτα XTU με λαθος ρυθμισεις BIOS.

Eιπα το ποιο πολυ που του εχω δωσει και να βγαζει σκορ ειναι 1.45 και 1.40 Memory Controller, και εβγαλε το XTU στα 1688 marks.

http://hwbot.org/submission/3343919_rigasgr_xtu_core_i7_6700k_1688_marks

Σε απλε ρυθμισεις με 1.200 και 4(με το Turbo) GHz δεν παιζει πανω απο 46 στο Load με την onboard καρτα γραφικων........

http://hwbot.org/submission/3118316_rigasgr_xtu_core_i7_6700k_1408_marks/

Το ιδιο εχω και εγω πλεον, μιας και το αλαξα απο το Corsair 1000 HX και διαφορα δεν ειδα.

ΟΚ δινει στα χαρτια ποιο καθαρο ρευμα χωρις μεταβολες στην εξοδο του, λογο το οτι εχει πυκνωτες στα καλωδια, και ποιο νεα τεχνολογια, και λογικα το δικο μου θα ειχε κουραστει με τα χρονια....αλλα διαφορα δεν ειδα,

Αμα βαλεις σε οποιοδηποτε τροφοδοτικο πυκνωτες θα γινει ευθεια το ρευμα ουτε mV δεν θα παιζει η κυματομορφη στον παλμογραφο.

Δεν αλαζει η αποδοση στο Overclocking εκτος και αν εχεις SLI GTX 580 απο κατω και οταν του δινεις νουμερα 1.5 βολτ να τραβαει ζορι.

Ποιο πολυ για stable overclocking εχει να κανει με τις φασεις της μητρικης, τι φοραει και ποσο καλα κανουν την παροχη,

Εντάξει αδερφέ έχεις καλύτερο τσιπ και από delid.

Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.

PS τα 4000 με 1.2 είναι υπερβολικά πολλά!!!

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει αδερφέ έχεις καλύτερο τσιπ και από delid.

Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.

PS τα 4000 με 1.2 είναι υπερβολικά πολλά!!!

Οχι παρεξηγηση , θα παρω καινουργιο εντος ολιγου....6 στεφανια ειναι.......

Δημοσ.

Κάποιος φίλος από εδώ έχει εμπειρία delid σε 7700κ ?

Ο δικός μου bootάρει έύκολα κρύος 1.35v και 5.0Ghz χωρίς delid και παίρνω validation CPUz άλλα με το που ζεσταθεί (70+) πάει unstable.

Έχω το Rockit88 Kit και έκανα τά παλιά μου cpu delid , άλλα πάντα αφαιρούσα τελείως την HiS , αξίζει να το κάνω εδώ ; να ξαναβάλω το καπάκι αφού αλλάξω την πάστα με Liquid Ultra ?

Πείτε ιδέες - γνώμες , ευχαριστώ , και συγνώμη που καταλαμβάνω το Post.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...