Προς το περιεχόμενο

προβλημα με tv box beelink gt1.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια μου ρθε το παραπανω μηχανακι πριν λιγες μερες μιας και ειμαι τελειως ασχετος εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα αυτον τον οδηγο https://www.pcsteps.gr/100448-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-online-kodi-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1-addons/ για να σεταρω και εγω αυτο το kodi που ακουω τοσο καιρο. εκανα αναβαθμιση και της συσκευης και του κοντι. αφου κανω ολα τα βηματα κομπλε φτανω στο σημειο που πρεπει να κατεβασω το

"Schism TV All in one Krypton" ενα αρχειο 299mb περιπου και εκει ειναι το προβλημα. οσες φορες και αν προσπαθησα να το κατεβασω ξεκιναει και μετα απο λιγο σα να κολλαει το kodi και δε φταιει το ιντερνετ δε κανει ουτε ακυρωση. το εχω κανει unistall/install πολλα reboot τη συσκευη παντα το ιδιο ξεκιναει και κολλαει. εχετε καμια ιδεα ρε παιδια τι μπορει να φταιει;

Επεξ/σία από someone-
  • Like 1
Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο build?

Για οτι αφορά το kodi,μπορείς να ρωτησεις εδω http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/ που είναι και το σχετικό θέμα.

Δημοσ.

όταν λες build; εννοείς κατι άλλο από το schism tv; αν εννοείς αυτό όχι δε προσπάθησα θα το γράψω και εκεί που μου πες για να το δουν περισσότεροι σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

σε ρωταει αν εθλεις fresh start και πρεπει να πεις ναι....αν και μετα απο αυτο σου κανει τα ιδια ...σβησιμο και επανεγκατασταση

γνωμη μου μη του φορτωνεις ετοιμα builds ειναι βαρια

διαλεξε 2 - 3 πραγματα ππου θελεις και βαλτα μονος σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...