Προς το περιεχόμενο

ANAVATHMISI...HELP!!!

Manos2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

KALIMERA SE OLOUS...XREIAZOMAI PROTASEIS GIA ANAVATHMISI SE CPU (PROTIMW AMD), MOTHERBOARD, SKLIRO...KARTA GRAFIKWN EXW MIA 4200(128 MB) KAI NOMIZW OTI PROS TO PARON EIMAI OK. PERITTO NA PW OTI PSAXNW GIA KALITERI SXESH APODOSI / TIMI...THAK YOU ALL!!

Σόρυ αλλά παρέλειψα να αναφέρω το υπάρχον σύστημα...Pentium 3 στα 800 με 20αρη σκληρό...όπως καταλαβαίνετε η ανβάθμιση είναι αναγκαία...

Δημοσ.

400 ευρώ και να πάρεις αυτά τα τρια ε;

Έχουμε και λέμε

Barton 2500+..........93,23

Epox 8RDA3+.........114,41

Seagate 120GB.......103.4

Σύνολο...................311

Σύνολο με ΦΠΑ.......367

Μνήμη δε χρειάζεσαι ή την ξέχασες; Σε μια τέτοια περίπτωση θα πας λίγο παραπάνω καθώς μια 256άρα Kingston κάνει 50 ευρώ

Μπορείς να γλυτώσεις 10 ευρώ, αν επιλέξεις την Abit NF7-S(αξιόλογη μητρική και αυτή) και άλλα 30 ευρώ αν επιλέξεις έναν 80άρη σκληρό

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα την Abit nf7s ή την MSI k7n2 delta-L και επειδή χωρίς παρεξήγηση απέναντι στον LL_neo είμαι κατά των seagate θα πρότεινα τον WD 8000JB 80gb 8mb cache.Επίσης αντί να πάρεις ένα memory module 512 mb να πάρεις δυο των 256 για να εκμεταλλευτείς το Dualddr της μητρικής. :)

Δημοσ.

χωρις να έχω ιδία εμπειρία από τις προτάσεις των συντρόφων insomniαδων όσον αφορά τις μητρικές θα ήθελα να προτείνω τις υλοποιήσεις της gigabyte.

πχ --> http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NNXP-940.htm

εγώ, έχω εδώ κ 1,5 χρόνο την ga 7vaxp κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

με μία σημείωση όμως, που δεν ξέρω αν είναι αρνητική ή θετική: υπάλληλοι στο πλαίσιο λένε ότι η εταιρία έχει εξαγοραστεί από την albatron. :roll:

Δημοσ.

Το αντίθετο μπορεί και να το πίστευα...

Όσο για το θέμα της αγοράς μητρικής, μετά την τελευταία μου αλλαγή (εξαναγκασμένη παρακαλω) πραγματι πίστεψα αυτό που λέγεται εύκολα, πως είναι καλύτερα να δώσεις 20-25€ παραπάνω και να πάρεις μία απο τις κορυφαίες μητρικές της εποχής σου. Αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Δημοσ.

Παπαριές σας λένε στο πλαίσιο. Υπάρχει μεν σχέση μεταξύ Albatron και Gigabyte, η οποία έχει ως εξής: Μέλη της Gigabyte τα τσούγκρισαν με την κεντρική διοίκηση και άνοιξαν δική τους εταιρία με το όνομα... Albatron

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...