pkatsou Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Έχω ένα home cinema αγορασμένο το 2008 (https://www.cnet.com/products/samsung-ht-xa100-home-theater-system-5-1-channel/specs/). Η κεντρική μονάδα χάλασε και δεν δίνει σήμα στα μπροστά ηχεία. Επειδή το έχω φτιάξει ήδη 2 φορές και δεν ενδιαφέρομαι να δώσω ξανά χρήματα να το επισκευάσω, θέλω να πάρω έναν ραδιοενισχυτή και να χρησιμοποιήσω τα ηχεία και το subwoofer του τωρινού. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό (πχ με κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/6987502/Yamaha-HTR-2067.html)? Ο προτεινόμενος ενισχυτής είναι ενδεικτικός όχι δεσμευτικός. Κάθε πρόταση που υπάρχει περίπτωση να καλύψει το θέμα μου, δεκτή Καταλαβαίνω ότι τα Ohm των ηχείων μου μάλλον είναι λίγα για τους καινούργιους ενισχυτές αλλά ρωτάω μήπως έχουν τη δυνατότητα να "κατεβάζουν" την ένταση ανάλογα με το τι ηχεία έχουν συνδεδεμένα πάνω τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Απο τα λιγα τεχνικα που ξερω για να παρεις ενισχυτη να μπορει να διαχειριστει τοσο μικρη αντισταση θες 1000αρικο. Ωστοσο με εναν μεχρι τα 300€ νομιζω κανεις τη δουλεια σου οσο δεν κανεις "βανδαλισμους" με την ενταση. Καλυτερα παρε εναν καινουριο all in one συστημα αν δεν μπορεις ν ανεβεις χρηματικα. Δεν αξιζει να κρατησεις αυτα τα ηχεια. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2017 από heavyrain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Οι ψηφιακοι ενισχυτες παιζουν πλεον απο τα 2 Ohms. Δε θα εχεις κανενα προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 O συγκεκριμενος που εβαλες ενδεικτικα σου κανει https://www.skroutz.gr/s/6987502/Yamaha-HTR-2067.htmlΠολυ λιγοι ειναι αυτοι που εχουν ενσωματωμενο ενισχυτικο σταδιο και για παθητικο subwoofer (οπως το δικο σου) και αυτος ειναι ενας απο αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkatsou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και το χρόνο σας. Να κάνω και 3 ερωτήσεις ακόμα με βάση τις απαντήσεις σας: 1)Οπότε, αυτό που αναφέρεται στα χαρακτηριστικά των ενισχυτών για 110/130/150W σε 6/4/2Ohm αντίσταση, γίνεται αυτόματα πλέον από τον ενισχυτή? Καταλαβαίνει σε τι αντίσταση συνδέεται και προσαρμόζει αντίστοιχα την ισχύ? 2)Και το γεγονός ότι πχ στα 3 Ohm θα δίνει ισχύ περίπου 140W, πολύ δηλαδή παραπάνω από την ισχύ του ηχείου, δε θα δημιουργήσει πρόβλημα στα ηχεία? 3) @SpirosZ68: ποιο είναι το χαρακτηριστικό που καθορίζει το ότι μπορεί να οδηγήσει passive subwoofer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ θα τα ξεχνούσα αυτά τα ηχεία και θα πήγαινα σε ένα all in one αν ήθελα κάτι οικονομικό. 3) Θα έχει έξοδο για καλώδια του woofer και όχι pre out όπως έχουν οι περισσότεροι. Για εμένα απέφυγε ενισχυτές όπως αυτούς καθώς το woofer έχει μεγάλη ανάγκη για ρέυματα και επιβαρύνει πολύ τον ενισχυτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Βάλε αγγελία το χαλασμένο as is και προχώρα σε αγορά καινούργιου all in one όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω ή ρίξε μια ματιά σε ebay μήπως βρείς τον ενισχυτή σε μτχ.Το να αγοράσεις ενισχυτή για τα ηχεία που "ξέμειναν" είναι μάταιο. Ακόμα και αν το κάνεις, δύσκολα θα τα matchάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα