Προς το περιεχόμενο

xiaomi redmi note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τώρα που πήρα φόρα..... :X  :X

άλλο φιλαράκι με το ίδιο τηλ έχει κλειδωμένο bootloader και μία rom (μάλλον πειραγμένη απο ότι κατάλαβα) επισυνάπτω φώτο

έχει μισά ελληνικά μισά αγγλικά  :whistle:  :whistle:

πήγα να του βάλω την Developer απο εδώ http://en.miui.com/download-309.html  μέσο updater, chose update pacage και μου βγάζει cant verify update και δεν την δέχεται... 

τη πρέπει να κάνω

post-282582-0-64501200-1488304299_thumb.png

Δημοσ.

πήγα να του βάλω την Developer global και δεν την δέχεται... πρέπει να το ξεκλειδώσω πρώτα???

στο προηγούμενο έβαλα την developer για να το ξεκλειδώσω και τελικά του την άφησα και είναι οκ

Δημοσ.

πήγα να του βάλω την Developer και δεν την δέχεται... πρέπει να το ξεκλειδώσω πρώτα???

στο προηγούμενο έβαλα την developer για να το ξεκλειδώσω και τελικά του την άφησα και είναι οκ

Αν δεν θες ξεκλείδωμα bootloader και θες να του βάλεις Official rom πας σε αυτόν τον οδηγό και τελιωσες

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

Αν όμως θες να περάσεις την Ελληνική της κοινότητας θέλει την διαδικασία του ξεκλειδωματος

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν θες ξεκλείδωμα bootloader και θες να του βάλεις Official rom πας σε αυτόν τον οδηγό και τελιωσες

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

Αν όμως θες να περάσεις την Ελληνική της κοινότητας θέλει την διαδικασία του ξεκλειδωματος

φίλε μου αυτός ο οδηγός αν δεν κάνω λάθος είναι για να περάσεις official china rom οπότε ελληνικά γιοκ.

για να πας σε official global rom θέλει ξεκλείδωμα.

Δημοσ.

φίλε μου αυτός ο οδηγός αν δεν κάνω λάθος είναι για να περάσεις official china rom οπότε ελληνικά γιοκ.

για να πας σε official global rom θέλει ξεκλείδωμα.

Ξαναδιάβασαι τον οδηγό και δες τη γράφει και τη γράφω εγώ γιατί μάλλον τα μπερδεύεις .

Εξάλλου γραφει ποιο πάνω θέλει να περάσει την Developer.

Την διαδικασία την ξέρει .

Δημοσ.

τα μπέρδεψα λίγο, θέλει να βάλει china για να ξεκλειδώσει μετά ΟΚ .

αλλά αν δεν κάνω λάθος για να πας ακόμα και σε official global θέλει ξεκλείδωμα.

Δημοσ.

απο ποτέ οι officials roms θέλουνε ξεκλείδωτο bootloader

Η Official global το μόνο που κάνεις είναι να κανεις το Update κανονικά (από Glodal σε Global),ποιος τα λέει αυτά για ξεκλείδωμα ;

τα μπέρδεψα λίγο, θέλει να βάλει china για να ξεκλειδώσει μετά ΟΚ .

αλλά αν δεν κάνω λάθος για να πας ακόμα και σε official global θέλει ξεκλείδωμα.

Όχι αυτή που έχει είναι μάπα δεν το βλέπεις ;

Μέχρι 8.0.4 ειναι η Official Global

Δημοσ.

Ξεκλειδωμα μονο για να βαλει ελληνικη,

Της κοινότητας χαιρω πολύ,2 έχω τα ρημάδια (πριν είχα 3)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...