procostas1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα παιδιάφιλαράκι πήρε πριν κάνα 10 ήμερο το κινητό δεν θυμάμαι από πιο μαγαζί, με miui global 8 stable 8.0.4.0(MBFMIDG)το θέμα του είναι ότι δεν έχει καθόλου ελληνικά....μου το έφερε να του περάσω κάποια ελληνική rom γιατί έχει ένα θέμα το pc του και δεν έχει ιδέα το πως γίνετε η αλλαγή rom (όχι ότι έχω εγώ...)έκανα mi acountκαι αίτηση για ξεκλείδωμα (έδωσα τον δικό μου τηλ. αριθμό)σήμερα μου ήρθε σμσ να κατεβάσω το mi unlock και να ξεκλειδώσω ......κατεβάζω μπαίνω με τα στοιχεία του mi acountμπαίνω σε fastboot mode συνδέω το τηλ πατάω unlock και μου βγάζει "couldn't verify device"βάζω την sim μου και ξαναδοκιμάζω.... πάλι το ίδιο.....τι να κάνω???? βασικά ήθελα να του περάσω μια rom απο miui.gr αλλά αν υπάρχει κάποια multi (σταθερή και χωρίς προβλήματα) με ελληνικά χωρίς ξεκλείδωμα δεν θα με χαλούσε ..... κάνα λινκ... και οδηγίες κάπου διάβασα ότι με το update που θα έρθει τις επόμενες μέρες (8.2) θα έχει κανονικά και ελληνικά το θέμα είναι ότι ο φίλος το βιάζετε και θέλω να του το ετοιμάσω, και να του το δώσω την τρίτη που θα είναι στην δουλειά!!!
poulaki1976 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17115-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-4-Nikel-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1 Καλη μελετη
isay Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17115-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-4-Nikel-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1 Καλη μελετη αυτό βεβαια το βασικό είναι πόσο καιρό παιρνει να σου κάνουν unlock το bootloader. Συνήθως παιρνει πάνω απο 3 ημέρες, οποτε χλωμό βλέπω να το εχεις ετοιμο μεχρι την τρίτη. Η 8.2 stable ξεκίνησε να μοιραζεται στις 20/2 οποτε θέλει 2-3 εβδομάδες να φτάσει σε όλες τις συσκευές.
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ στην cosmote μου ήρθε ακριβώς σε 3 μέρες . Αν έχεις όμως wind ενδέχεται να μην σου έρθει και πότε γιατί υπάρχει θέμα ,το λένε και στην κοινότητα καλησπέρα παιδιά φιλαράκι πήρε πριν κάνα 10 ήμερο το κινητό δεν θυμάμαι από πιο μαγαζί, με miui global 8 stable 8.0.4.0(MBFMIDG) το θέμα του είναι ότι δεν έχει καθόλου ελληνικά.... μου το έφερε να του περάσω κάποια ελληνική rom γιατί έχει ένα θέμα το pc του και δεν έχει ιδέα το πως γίνετε η αλλαγή rom (όχι ότι έχω εγώ...) έκανα mi acount και αίτηση για ξεκλείδωμα (έδωσα τον δικό μου τηλ. αριθμό) σήμερα μου ήρθε σμσ να κατεβάσω το mi unlock και να ξεκλειδώσω ...... κατεβάζω μπαίνω με τα στοιχεία του mi acount μπαίνω σε fastboot mode συνδέω το τηλ πατάω unlock και μου βγάζει "couldn't verify device" βάζω την sim μου και ξαναδοκιμάζω.... πάλι το ίδιο..... τι να κάνω???? βασικά ήθελα να του περάσω μια rom απο miui.gr αλλά αν υπάρχει κάποια multi (σταθερή και χωρίς προβλήματα) με ελληνικά χωρίς ξεκλείδωμα δεν θα με χαλούσε ..... κάνα λινκ... και οδηγίες κάπου διάβασα ότι με το update που θα έρθει τις επόμενες μέρες (8.2) θα έχει κανονικά και ελληνικά το θέμα είναι ότι ο φίλος το βιάζετε και θέλω να του το ετοιμάσω, και να του το δώσω την τρίτη που θα είναι στην δουλειά!!! Το πρόβλημα σου που δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις είναι γιατί δεν έχεις περασμένει Developer ROM της Κίνας.Με το που θα το κάνεις συνεχίζεις κανονικά την διαδικασία που σου δώσανε ποιο πάνω
poulaki1976 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μπες στο ξενo φορουμ της xiaomi κανε login Με τον ιδιο λογαριασμο που χρησιμοποιησες για να ξεκλειδωσεις,γραψε τουλαχιστον 10 ποστς τυπου wow,thanks,nice etc ως απαντησεις σε θεμματα για να φανεις ενεργος χρηστης και θα σου ερθει η αδεια σε 2 ωρες.
procostas1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστώ για τις απαντήσεις δηλαδή το sms που μου στείλανε δεν είναι η άδεια για το ξεκλείδωμα!!!"???? το sms μου ήρθε σε 2 μέρες (cosmote) μπήκα εδώ http://en.miui.com/forum.php έκανα κάνα 10 αριά ποστ και περιμένω ξαναδοκίμασα αλλά τίποτα πάλι.... το acount της σελίδας είναι διαφορετικό από αυτό του τηλεφώνου πάλι μου βγάζει .... ενώ είναι το ίδιο!!!!!! saruman μόνο με developer ρομ της Κίνας μπορώ να ξεκλειδώσω??? δεν θέλει ξεκλείδωμα για να περαστεί η developer???? κάναν οδηγό......
isay Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μηπως τα μπερδευεις με το sms ενεργοποιησης του mi account; Αλλο το ένα και αλλο το αλλο.
vchristod84 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστώ για τις απαντήσεις δηλαδή το sms που μου στείλανε δεν είναι η άδεια για το ξεκλείδωμα!!!"???? το sms μου ήρθε σε 2 μέρες (cosmote) μπήκα εδώ http://en.miui.com/forum.php έκανα κάνα 10 αριά ποστ και περιμένω ξαναδοκίμασα αλλά τίποτα πάλι.... το acount της σελίδας είναι διαφορετικό από αυτό του τηλεφώνου πάλι μου βγάζει .... ενώ είναι το ίδιο!!!!!! 11111.png saruman μόνο με developer ρομ της Κίνας μπορώ να ξεκλειδώσω??? δεν θέλει ξεκλείδωμα για να περαστεί η developer???? κάναν οδηγό...... Πριν βάλεις το κινητό σε fastboot, θα πρέπει να κάνεις login στο mi account που πηρες άδεια για ξεκλείδωμα. Γι' αυτό δε σ' αφήνει να ξεκλειδώσεις. Αν δε δουλέψει αυτό, μπορείς να περάσεις developer rom και να δοκιμάσεις το ίδιο αν και νομίζω ότι και με τη stable θα δουλέψει εφόσον είναι η official rom
saruman123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστώ για τις απαντήσεις δηλαδή το sms που μου στείλανε δεν είναι η άδεια για το ξεκλείδωμα!!!"???? το sms μου ήρθε σε 2 μέρες (cosmote) μπήκα εδώ http://en.miui.com/forum.php έκανα κάνα 10 αριά ποστ και περιμένω ξαναδοκίμασα αλλά τίποτα πάλι.... το acount της σελίδας είναι διαφορετικό από αυτό του τηλεφώνου πάλι μου βγάζει .... ενώ είναι το ίδιο!!!!!! 11111.png saruman μόνο με developer ρομ της Κίνας μπορώ να ξεκλειδώσω??? δεν θέλει ξεκλείδωμα για να περαστεί η developer???? κάναν οδηγό...... Ναι φίλε μου με τις Κίνας θες για ξεκλείδωμα .Πρωτα περνάς αυτή(Κίνας) μετά ξεκλειδώνεις και μετά όλα τα άλλα . Ο οδηγός που σου δώσανε ποιο πάνω το λέει καθαρά
vchristod84 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Το πρόβλημα σου που δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις είναι γιατί δεν έχεις περασμένει Developer ROM της Κίνας. Με το που θα το κάνεις συνεχίζεις κανονικά την διαδικασία που σου δώσανε ποιο πάνω Έχεις δίκιο όσον αφορά την developer rom αλλά αυτό είχε να κάνει πιο παλιά που ήταν πρόσφατη η διαδικασία ξεκλειδώματος, στις πιο καινούριες συσκευές ξεκλειδώνει και με stable roms. Νομίζω το πρόβλημα του φίλου έχει να κάνει με το ότι δεν έχει κάνει login στο mi account προτού ξεκινήσει τη διαδικασία ξεκλειδώματος. Την έγκριση την έχει πάρει
saruman123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ο οδηγός είναι αυτός (για όλα τα Xiaomi ) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11222-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Bootloader/ Μετά από αυτό πας εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17115-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-4-Nikel-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1 Έχεις δίκιο όσον αφορά την developer rom αλλά αυτό είχε να κάνει πιο παλιά που ήταν πρόσφατη η διαδικασία ξεκλειδώματος, στις πιο καινούριες συσκευές ξεκλειδώνει και με stable roms. Νομίζω το πρόβλημα του φίλου έχει να κάνει με το ότι δεν έχει κάνει login στο mi account προτού ξεκινήσει τη διαδικασία ξεκλειδώματος. Την έγκριση την έχει πάρειΚαι για αυτό γίνετε,εκτός και αν είναι ήδη ξεκλείδωτο saruman μόνο με developer ρομ της Κίνας μπορώ να ξεκλειδώσω??? δεν θέλει ξεκλείδωμα για να περαστεί η developer???? κάναν οδηγό...... Τελευταια μερα σήμερα που το εχω 1
procostas1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστώ παιδιά το mi acount το είχα συνδεδεμένο κανονικά στο κινητό στο μενου, στο μι acount είχε το ίδιο νούμερο με το νούμερο του mi flash unlock κατεβάζω τώρα την developer Author: MIUI Official TeamVersion: 7.2.16 (MIUI8) απο http://en.miui.com/download-309.html και επανέρχομαι αν κολλήσω ευχαριστώ
procostas1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 τελικά πέρασα την developer και ξεκλείδωσα κανονικά... βλέπω ότι έχει ελληνικά!!!! να την αφήσω ή να βάλω άλλη ελληνική??? αν ναι ποια??? στο link του οδηγού έχει πολλές beta xtrv και gtv..... αν του το αφήσω έτσι θα έχει πρόβλημα????
chios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Όχι κανένα πρόβλημα δεν έχει και θα παίρνει αυτόματα update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα