artshadows Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Έχω ενα σετ 2χ4 corsair veagance ddr3 1600 και η μια έχει πρόβλημα έχω χάσεις όμως την απόδειξη
kogi4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Η αγορα εγινε online? αν ναι τοτε ψαξε στο email σου για την αποδειξη αγορας. 1
artshadows Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Εψαξα στα mail θα πάω και απο τρίτη στο πλαίσιο μπας και τις είχα πάρει απο εκεί με ονομαστική Δεν μπορω να θυμηθω απο που
kogi4ever Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Κρατα ταυτοτητα γτ θα χρειαστει ταυτοπροσοποιηση
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Στείλε στην Corsair έχουν καλό support ίσως σε εξυπηρετήσουν
artshadows Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 απο πλαισιο δεν βρηκα ακρη η δεν τις εχω παρει απο εκει η ηταν απλη αποδειξη οχι ονονμαστικη εστειλα ρμα ticket corsair να δουμε (ζητησανε αποδειξη αυτοματοποιημενα) αλλιως θα παω σε υπνωτιστή να θυμηθω απο που
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 απο πλαισιο δεν βρηκα ακρη η δεν τις εχω παρει απο εκει η ηταν απλη αποδειξη οχι ονονμαστικη εστειλα ρμα ticket corsair να δουμε (ζητησανε αποδειξη αυτοματοποιημενα) αλλιως θα παω σε υπνωτιστή να θυμηθω απο που Στείλε απάντηση ότι μάλλον την έχασες κτλ με έχουν εξυπηρέτηση στο παρελθόν σε usb stick 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα