Marduk1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα φοραει sony imx258rs ειναι σεπτεμβρης του 2015!φοραει και το mi5 αν δεν κανω λαθος!αλλα η lg οποιον και να βαλει εχει αποδειξει οτι ειναι στην κορυφη με την samsung στο θεμα καμερας.δν νομιζω να βγαλουν plus εκδοση γιατι θα πανε στο v30!παντως το p10 p10 plus ειναι αισχος φετος
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 η lg οποιον και να βαλει εχει αποδειξει οτι ειναι στην κορυφη με την samsung στο θεμα καμερας. Κορυφη για οσους δεν γνωριζουν μονο https://www.dxomark.com/Mobiles
nikoskon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Όχι άλλα Touch ID areas στην πλάτη των συσκευών.
mageironi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Το αρθρο λεει οτι το G6 χρησιμοποιει Gorilla Glass 5, ενω το android authority λεει οτι εχει Gorilla Glass 3. Τι ισχυει τελικα? http://www.androidauthority.com/lg-g6-gorilla-glass-3-752768/ και το GSMarena λέει για gorilla glass 3 στην οθόνη και gorilla glass 5 στην πλάτη. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει μια καλή δικαιολογία για να χρησιμοποιησει gorilla glass 3 γιατί αλλιώς δεν στέκει..
Heybro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 και το GSMarena λέει για gorilla glass 3 στην οθόνη και gorilla glass 5 στην πλάτη. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει μια καλή δικαιολογία για να χρησιμοποιησει gorilla glass 3 γιατί αλλιώς δεν στέκει.. Πολύ καλύτερο το gorilla glass 3 από το 5.
iRA@25 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Όμορφο , με καλά specs αλλά μετά το LG G4 ( το οποίο χρησιμοποιώ ακόμα ) και ότι συνεπάγεται αυτό με προβλήματα , ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω... 1
tsilitheo1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Κάνε υπομονή κανένα εξάμηνο που θα βγει το G6+ με 835. Ναι....μονο που θα λεγεται v30...
SteveWisejohn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Και μόνο που έκοψαν το IR μένω ακόμη με το G2 ... Πραγματικά έχω πάνω από χρόνο που ψάχνω να βρω λόγο να παραμείνω στην LG μιας και το G2 ηταν ο λόγος που αγάπησα την LG Και κάθε φορά που έβγαζε καινούριο μοντέλο υπήρχαν 2 με 3 λόγοι για να μείνω και πάλι στο G2 !!! Αν είναι και χωρίς το Dac το G6 τότε τι να πω ..... Καλά θα κάνουν όλοι και θα κράζουν την LG .... Πιστεύω να συμφωνείται μαζί μου 2
Agnwstos_X Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν έχει να κάνει με την αδυναμία κάλυψης της ζήτησης αλλά με τη συμφωνία αποκλειστικότητας της Samsung στην αρχή της κυκλοφορίας. Κι επειδή το S8 θα βγει τον Απρίλη, μέχρι τότε δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει καμία άλλη εταιρεία. Δεν υφισταται κατι τετοιο, οποτε το ερωτημα μου παραμενει... http://techblog.gr/mobile/qualcomm-no-exclusive-deal-with-samsung-on-snapdragon-835-3524/
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Και μόνο που έκοψαν το IR μένω ακόμη με το G2 ... Πραγματικά έχω πάνω από χρόνο που ψάχνω να βρω λόγο να παραμείνω στην LG μιας και το G2 ηταν ο λόγος που αγάπησα την LG Και κάθε φορά που έβγαζε καινούριο μοντέλο υπήρχαν 2 με 3 λόγοι για να μείνω και πάλι στο G2 !!! Αν είναι και χωρίς το Dac το G6 τότε τι να πω ..... Καλά θα κάνουν όλοι και θα κράζουν την LG .... Πιστεύω να συμφωνείται μαζί μου Δε θα το ελεγα ετσι πηρα το τζι2 μετα το τζι3 μετα το τζι4 μετα 4 5 αλλη ρατσα,και τελικα εχω κρατησει το τζι2 και το β10 που το θεωρω μαζι με το τζι 2 απο τις πιο πληρεις συσκευες,και δεν εχω απωθημενα με την μπαταρια του μια χαρα με βγαζει την μερα μου τωρα οι πιτσιρικαδες ας λενε οτι ναναι ειναι πανεμορφο και πληρες εργαλειο οπως το τζι2 μου. το τζι 6 αν εξαιρεσουμε καποιες ελειψεις σαν συνολο ελπιζω να κανει την διαφορα.
Ihavetheanswers Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλό κινητό φαίνεται, μάλλον όχι στο επίπεδο των νέων flagships κινητών της Samsung και της Sony και σίγουρα όχι στο επίπεδο του Iphone αλλά είναι σίγουρα μια εξέλιξη σε σχέση με το G5. Αν σε κάποιον αρέσουν τα LG από άποψη σχεδίασης και software σίγουρα θα πρέπει να ασχοληθεί και να ενδιαφερθεί για το G6.
AntiCambeR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 «Πετσόκομα».Μήπως αυτά που δεν έχει είναι περισσότερα απο αυτά που έχει; 1
George! Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 αλλά είναι σίγουρα μια εξέλιξη σε σχέση με το G5. Εξέλιξη στο design και πίσω στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Προτιμώ το G5 με τις υπέρυθρες, το led indicator, την 8άρα μπροστά και 16άρα πίσω κάμερα και την αποσπώμενη μπαταρία παρά το design του μετριότατου κατα τα άλλα G6. Πραγματικά με τα specs που έχει ανήκει στην mid-range κατηγορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα