Heybro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 IR blaster εχει??? Ακόμα μια πατάτα. Δεν θα έχει. https://www.google.gr/amp/www.androidbeat.com/2017/02/lg-g6-5-things-may-not-know-lgs-latest-flagship/amp/
Dionisis89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Πανέμορφο και πάει σφαίρα. Για να δούμε πως τα πάει και η μπαταρία του. 1
rocco84 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Πιθανότατα η επόμενη συσκευή μου. Αρκεί να μην βγάλει τίποτα bootloop.....
NiGhTw1Sh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Όμορφη συσκευή αλλά η μπαταρία είναι επιεικώς μικρή. Η οθόνη έπρεπε να είναι Amoled κι όχι LCD , άλλωστε τεχνογνωσία στις τηλεοράσεις έχει. Ελπίζω να πάει άπατο για να πάρει ένα μάθημα για τις άθλιες κινήσεις της μέχρι τώρα (LG G4 bootloop , burnin) και μηδαμινές αναβαθμίσεις. Κάτοχος LG G4.
forgotten Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Όμορφη συσκευή αλλά η μπαταρία είναι επιεικώς μικρή. Η οθόνη έπρεπε να είναι Amoled κι όχι LCD , άλλωστε τεχνογνωσία στις τηλεοράσεις έχει. Ελπίζω να πάει άπατο για να πάρει ένα μάθημα για τις άθλιες κινήσεις της μέχρι τώρα (LG G4 bootloop , burnin) και μηδαμινές αναβαθμίσεις. Κάτοχος LG G4. Κατοχος letv le3 με παρομοιο επεξεργαστη ,με 4000mah παει 1,5 μερα αλλα η οθονη ειναι full hd πιστευω αυτο θα αγγιζει μια μερα αλλα στη τιμη του αγοραζω 2 απο το δικο μου και μενουν και ρεστα 2
fouskmech Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σφάλμα μεγάλο ο βασικός αποθηκευτικός χώρος. Ναι, επεκτείνεται αλλά δε θα είναι τόσο γρήγορος όσο ο ενσωματωμένος. Άλλο μεγάλο σφάλμα η απουσία IR. Δε συζητώ για την πατάτα ότι το ευρωπαϊκό ΔΕ θα έχει τον καλό DAC ήχου και την ασύρματη φόρτιση. Ελπίζω τα σκρουτζομάγαζα να φέρουν και την κινέζική. Η μνήμη και ο επεξεργαστής, εντάξει δεν είναι κορυφαία, αλλά ΔΕΝ επηρρεάζουν τον περισσότερο κόσμο. Το μόνο θετικό ότι η κατά τα άλλα non-productive μακρόστενη οθόνη, που όμως χωράει σε συμπαθητικές εξωτερικές διαστάσεις. Αλλά όντως η καλύτερη οθόνη σε smartphone? Μήπως υπερβάλουμε λιγάκι ? Οπότε κλασσικά, περιμένουμε ένα εξάμηνο να πέσει στα τάρταρα η τιμή και έχουμε και το νου μας μήπως έρθει και η ασιατική έκδοση.
duende Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Επεξεργαστής 821(μπορώ να συμβιβαστώ με αυτό), ram 4gb την στιγμή που οι κινέζοι βάζουν εδώ και ένα χρόνο 6gb(άντε το καταπίνω και αυτό) αλλά μόλις 32gb χώρος(κάτι μου λέει ότι αυτή η έκδοση θα έρθει στην Ευρώπη) ενώ από εποχή g1(optimus g) βάζει 32gb; Αφαίρεση υπέρυθρων; Κάμερα μπροστά 5mp ενώ τα g4/g5 έχουν 8mp; Και τέλος 13άρες κάμερες ενώ είχε ήδη ένα εξαιρετικό αισθητήρα 16mp στα g4/g5(ελπίζω μόνο να μην είναι οι ίδιοι με των g2/g3); Ήδη αρχίζει το παλιό g5 να μου μοιάζει τούμπανο! ΥΓ. αυτά από έναν πρώην κάτοχο g2 και νυν g4 που περίμενε πως και πως ένα φοβερό g6. σωστο αυτο για την ευρωπαικη εκδοση 32gb μονο, οπως επισης για την ελλειψη quad dac και ασυρματης φορτισης. απο εναν επισης πρωην κατοχο g2 και νυν g4 που θα παραμεινει με αυτο απ'ο,τι φαινεται..
Pitsi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 "η οθόνη του G6 έχει αναλογία διαστάσεων 18:9" ή όπως μάθαμε στο δημοτικό 2:1 6
Chrisigia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ σημαντικό ένα κινητό να είναι αδιάβροχο και για μας τους εξτρίμ τύπους Θα ήθελα να ήταν όλα τα κινητά αδιάβροχα by default. Αυτά.
Marduk1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ωραιο τηλεφωνο αν και θα ηθελα snap 835!απο καμερα θα ειναι φοβερο..ξερουμε τι αισθητηρα sony φοραει;
dali13gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ωραιο τηλεφωνο αν και θα ηθελα snap 835!απο καμερα θα ειναι φοβερο..ξερουμε τι αισθητηρα sony φοραει; Κάνε υπομονή κανένα εξάμηνο που θα βγει το G6+ με 835.
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αξιολογο δειχνει το G6 αλλα σαν περισσοτερο ανταγωνιστης του S7 δειχνει παρα του S8 περαν της μπροστινης μεγαλης σε αναλογιες οθονης. Τελος οι εταιρειες ανεξαρτητως ονοματος πρεπει να σταματησουν αυτο το πραγμα που βγαζουν διαφορετικες(ανωτερες/κατωτερες)εκδοσεις ανα τον κοσμο και να κυκλοφορουν μια καλη ενιαια εκδοση. Αυτο τον διαχωρισμο ποτε δεν τον καταλαβα. To oneplus3T παλι θα κανει παρτυ σε επιδοσεις μου φενεται.
Agnwstos_X Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Η φημολογια για την μη υιοθετηση του sd835 ειχε να κανει με αδυναμια καλυψης της ζητησης, λογω της υποτιθεμενης δεσμευσης του στοκ για χρηση στο galaxy S8. Τωρα που το s8 θα εξοπλιζεται κυριως με exynos, ποια ειναι η δικαιολογια για την χρηση του 821?
George! Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 σωστο αυτο για την ευρωπαικη εκδοση 32gb μονο, οπως επισης για την ελλειψη quad dac και ασυρματης φορτισης. απο εναν επισης πρωην κατοχο g2 και νυν g4 που θα παραμεινει με αυτο απ'ο,τι φαινεται.. Φάουλ και τα δύο με πολύ σημαντικότερο για εμένα την έλλειψη quad dac Αφαιρούν specs ώστε να μας τα παρουσιάσουν σαν πλεονεκτήματα στο μέλλον σε κανα g10! Kι εμένα με βλέπω να μένω για πολύ καιρό με το g4 γιατί και η samsung με το s8 βλακείες φαίνεται ότι θα κάνει, πέρα από αυτές που έχει κάνει ήδη(ράδιο, υπέρυθρες, κάμερες με λίγα mp). Τελος οι εταιρειες ανεξαρτητως ονοματος πρεπει να σταματησουν αυτο το πραγμα που βγαζουν διαφορετικες(ανωτερες/κατωτερες)εκδοσεις ανα τον κοσμο και να κυκλοφορουν μια καλη ενιαια εκδοση. Αυτο τον διαχωρισμο ποτε δεν τον καταλαβα. Το κουλό σε αυτό είναι ότι βγάζουν τις ανώτερες εκδόσεις για τις "κατώτερες" χώρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα