Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κανει αυτο του ποστ #8 . Αν εχεις στο κινητο την εφαρμογη μεσεντζερ τοτε σε δειχνει ως 1 λεπτο πριν αν την ανοιξεις , αν την ανοιξεις και μετα βγεις (οχι εξοδος απλα κλεισιμο ολων και καλα) και δεν εχεις καποιο chat head ανοιχτο, τοτε μετραει ως 2 λ πριν , 3λ πριν κλπ . Τουλαχιστον απ τις δοκιμες που εχω κανει εγω

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι το χειρότερο feature που θα μπορούσε να έχει κάποιος ΙΜ...

Ο μόνος τρόπος να το αποφύγεις είναι μόνο μέσω desktop με το κόλπο με το adblock, πράγματι δουλεύει.

Αλλά έτσι και ανοίξεις το WiFi στο κινητό (δεν συζητάμε καν την εφαρμογή facebook ή messenger), την γάμησες, φάνηκες πριν 1 λεπτό ενεργός.

Έχει τύχει να έχω κλειστό messenger ακόμα και απο task manager, παρόλα αυτά η εφαρμογή να με δίνει στεγνά ότι ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ήμουν ενεργός πριν 1 λεπτό ενώ δε γούσταρα να ανοίξω το messenger, ήθελα να κάνω κάτι άλλο στο κινητό μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν το ειχα διαπιστώσει αυτο που λετε, αλλα τωρα εξηγούνται πολλα...

Τραγικο feature.

• Sad 1
Δημοσ.

να το στειλουμε ολοι σαν παράπονο στο Facebook μπας και το βγαλουν η να εστω να το κανουν προαιρετικού.

Δημοσ.

ισχυει ή να το κανουν οπως στο viber , να μην σε βλεπουν ενεργο και ταυτοχρονα να μην βλεπεις ουτε εσυ ποιος ειναι ενεργος..!!

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γίνετε στο μεσεντζερ μονο να κανω κατι για να μην με βλεπει ενεργη ενα μονο συγκεκριμένο ατομο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/2/2017 στις 1:20 ΜΜ, fastnq2 είπε

Εχω ακουσει οτι αν εισαι συνδεδεμενος σε wifi και πχ κανεις κατι αλλο στο κινητο εκτος του μεσεντζερ πχ παρεις ενα τηλεφωνο μπεις στο chrome η κατι τετοιο,σε δειχνει ενεργο τωρα στο μεσεντζερ ακομα και αν δεν πατησεις να μπεις στο μεσεντζερ,ισχυει?

Να ξερες σπίτια που έχουν κλείσει έτσι και σχέσεις που διαλύθηκαν! Ένα ταλαίπωρο reddit να θες να μπεις, καμία σχέση με fb και messenger και να γίνεται πόλεμος επειδή αυτό έλεγε ενεργός 1 λεπτό πριν.

Εγώ έχω διαγράψει και το app και το messenger από τo κινητό και μπαίνω μόνο από το σπίτι πλέον, από το σταθερό ενάμιση χρόνο τώρα. έτσι φαίνομαι πάντα τελευταία σύνδεση κάμποσες ώρες πριν και έχω το κεφάλι μου ήσυχο :D

Επεξ/σία από Edel
Δημοσ.
1 hour ago, Mlat said:

Γίνετε στο μεσεντζερ μονο να κανω κατι για να μην με βλεπει ενεργη ενα μονο συγκεκριμένο ατομο?

Άσε το Insomnia και πρόσεχε στο μάθημα!!!!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Edel είπε

Εγώ έχω διαγράψει και το app και το messenger από τo κινητό και μπαίνω μόνο από το σπίτι πλέον, από το σταθερό ενάμιση χρόνο τώρα. έτσι φαίνομαι πάντα τελευταία σύνδεση κάμποσες ώρες πριν και έχω το κεφάλι μου ήσυχο :D

Και γω μόνο από τον σταθερό μπαίνω με κάμποσα πρόσθετα μπλοκαρίσματος στον browser. Το χειρότερο για μένα είναι ότι το facebook παρακολουθεί τα cookies, δηλαδή όλη την δραστηριότητα στο web, αν όχι και γενικά (ελπίζω πως όχι ακόμα) χωρίς κανένα δικαίωμα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Edel είπε

Να ξερες σπίτια που έχουν κλείσει έτσι και σχέσεις που διαλύθηκαν! Ένα ταλαίπωρο reddit να θες να μπεις, καμία σχέση με fb και messenger και να γίνεται πόλεμος επειδή αυτό έλεγε ενεργός 1 λεπτό πριν.

Sorry, αλλά και;

Ναι, ήμουν μέσα και έβλεπα πχ ένα notification που μου ήρθε, είχε κάποιος γενέθλια, κτλ. 

Αν κάποιος χρειάζεται να δίνει λογ/μο για κάθε του κίνηση, τότε το πρόβλημα δεν είναι το facebook...

• Like 1
  • Thanks 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Ξέρει κανένας τι σημαίνει αντί να βγάζει πριν πόση ώρα ήταν ενεργός να λέει απλά την λέξη “messenger” ??

Δημοσ.
Στις 26/10/2018 στις 3:34 ΠΜ, Stellagk είπε

Καλησπέρα παιδιά! Ξέρει κανένας τι σημαίνει αντί να βγάζει πριν πόση ώρα ήταν ενεργός να λέει απλά την λέξη “messenger” ??

Μάλλον το έχει βάλει offline.

Δημοσ.

Καλησπερα.Βασικά,ηθελα να ρωτήσω τι σημαινει απο τον σταθερο υπολογιστη,,καποιος να φαινεται στο messenger,ενεργος 1 λεπτο πριν,,,και να ειναι αμετάβλητο..για 2 ωρες,Και μετά μετρουσε κανονικά,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...