Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εχω ενα t 95m tv box και δεν μπορώ να το κανω unroot, μηπως μπορει να με βοηθήσει καποιος?

Με φλασαρισμα stock rom.
Δημοσ.

Σχεδον ολα τα tv boxes είναι ρουταρισμενα. Ακόμη και αν κάνετε unroot στο tvbox, θα έχετε θέμα με τον έλεγχο του safetynet. Οπότε, είτε πλήρης διαγραφή των Google Apps, unroot και εγκατάσταση κάποιου alternative store (π.χ. yalp) ή αντικαθιστάτε το SuperSU με το magisk. Τεσταρισμενοι και οι δύο τρόποι σε n0vag0.

Δημοσ.

Σχεδον ολα τα tv boxes είναι ρουταρισμενα. Ακόμη και αν κάνετε unroot στο tvbox, θα έχετε θέμα με τον έλεγχο του safetynet. Οπότε, είτε πλήρης διαγραφή των Google Apps, unroot και εγκατάσταση κάποιου alternative store (π.χ. yalp) ή αντικαθιστάτε το SuperSU με το magisk. Τεσταρισμενοι και οι δύο τρόποι σε n0vag0.

Εχεις δίκιο εκανα unroot με king root αλλα παλι μου το βλέπει ρουταρισμενο. Υπαρχει κάποιος οδηγος για κάποιον απο τους τροπους που προτείνεις?

Οσον αφορα την rom που φοραει δεν το εχω πειράξει γενικα, οτι φορουσε μαμα απλως λεω οτι ειναι android 5.1.1 και ειναι το tv box με 1gb ραμ.

Δημοσ.

Προσπαθησα να κανω εγκατάσταση μεσω recovery το magisk αλλα μου βγαζει error in /udisk/magisk.zip (status 1)

E:cannot load volume/misk!

Καμιά ιδεα?

Να πω οτι το zip του magisk το εβαλα σε στικακι fat 32.

Δημοσ.

Προσπαθησα να κανω εγκατάσταση μεσω recovery το magisk αλλα μου βγαζει error in /udisk/magisk.zip (status 1)

E:cannot load volume/misk!

Καμιά ιδεα?

Να πω οτι το zip του magisk το εβαλα σε στικακι fat 32.

http://www.doctorandroid.gr/2017/04/magisk-root.html?m=1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όποιος θέλει να κάνει unroot το tv box του υπάρχει πλέον αυτός ο τρόπος σχεδόν σε όλα τα tv box 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...