saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα εχω ενα t 95m tv box και δεν μπορώ να το κανω unroot, μηπως μπορει να με βοηθήσει καποιος?Με φλασαρισμα stock rom.
mitspa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Με φλασαρισμα stock rom. Υπάρχει κάποιος οδηγός? Την rom που την βρισκω? Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιος οδηγός? Την rom που την βρισκω? Ευχαριστώ.Τη rom φοράει τώρα?
Greek13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Σχεδον ολα τα tv boxes είναι ρουταρισμενα. Ακόμη και αν κάνετε unroot στο tvbox, θα έχετε θέμα με τον έλεγχο του safetynet. Οπότε, είτε πλήρης διαγραφή των Google Apps, unroot και εγκατάσταση κάποιου alternative store (π.χ. yalp) ή αντικαθιστάτε το SuperSU με το magisk. Τεσταρισμενοι και οι δύο τρόποι σε n0vag0.
mitspa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Σχεδον ολα τα tv boxes είναι ρουταρισμενα. Ακόμη και αν κάνετε unroot στο tvbox, θα έχετε θέμα με τον έλεγχο του safetynet. Οπότε, είτε πλήρης διαγραφή των Google Apps, unroot και εγκατάσταση κάποιου alternative store (π.χ. yalp) ή αντικαθιστάτε το SuperSU με το magisk. Τεσταρισμενοι και οι δύο τρόποι σε n0vag0. Εχεις δίκιο εκανα unroot με king root αλλα παλι μου το βλέπει ρουταρισμενο. Υπαρχει κάποιος οδηγος για κάποιον απο τους τροπους που προτείνεις? Οσον αφορα την rom που φοραει δεν το εχω πειράξει γενικα, οτι φορουσε μαμα απλως λεω οτι ειναι android 5.1.1 και ειναι το tv box με 1gb ραμ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω παντως σε δευτερη τηλεοραση που μπαινει internet μεσω pc μια χαρα βλεπω μεσω inernet με το tv go .
mitspa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Προσπαθησα να κανω εγκατάσταση μεσω recovery το magisk αλλα μου βγαζει error in /udisk/magisk.zip (status 1) E:cannot load volume/misk! Καμιά ιδεα? Να πω οτι το zip του magisk το εβαλα σε στικακι fat 32.
saruman123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Προσπαθησα να κανω εγκατάσταση μεσω recovery το magisk αλλα μου βγαζει error in /udisk/magisk.zip (status 1) E:cannot load volume/misk! Καμιά ιδεα? Να πω οτι το zip του magisk το εβαλα σε στικακι fat 32. http://www.doctorandroid.gr/2017/04/magisk-root.html?m=1
mitspa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.doctorandroid.gr/2017/04/magisk-root.html?m=1 Τελικα καταφερα και περασα το magisk αλλα δεν μπορω να κρυψω το root απο το οτε tv , κανω κατι λαθος?
saruman123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Όποιος θέλει να κάνει unroot το tv box του υπάρχει πλέον αυτός ο τρόπος σχεδόν σε όλα τα tv box
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα