Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post-330623-0-11947100-1488125274_thumb.jpg

Τα εργαλεία που μπορούν να δώσουν δικαιώματα διαχειριστή (root) σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, άρχισαν να εξαφανιζονται σιγά σιγά μετά την έλευση του Android 2.3 Gingerbread, όπου και έκλεισαν πολλά κενά ασφαλείας στο λειτουργικό σύστημα. Παρά τα προβλήματα λοιπόν, το Kingo Root είναι μία ευχάριστη έκπληξη από την Κίνα προσφέροντας παράλληλα ένα πανεύκολο και σύγχρονο γραφικό περιβάλλον.

Υποστηρίζει λοιπόν αρκετές συσκευές από γνωστούς και άγνωστους κατασκευαστές μεταξύ των οποίων τις Google, HTC, Samsung, Sony, LG, Motorola, Asus, Acer, Huawei, Lenovo, Alcatel και Micromax.Εκτός από το root μπορεί να κάνει και unroot στις συσκευές μας, ενώ κατά τη διαδικασία εγκαθιστά και τον ανάλογο driver στον υπολογιστή μας, άρα δε χρειάζεται να κάνουμε σχεδόν τίποτα παραπάνω. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει στη συσκευή μας είναι ο "Εντοπισμός σφαλμάτων" (USB debugging) και φυσικά να τη συνδέσουμε στον υπολογιστή μας μέσω USB. Τόσο απλό!

Μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του http://www.kingoapp.com/android-root.htm

και φυσικά περιμένουμε να μας ενημερώσετε για το ποιες συσκευές καταφέρατε να rootάρετε μαζί του.

Πηγή:http://www.doctorandroid.gr/2014/01/kingo-android-root-root-200-android.html?m=1

Δημοσ.

Εχω να προσθεσω και σε κινεζικο πιανει και για πρωτη φορα εκανα επιτυχημενο root

απλα δεν πιανει με την πρωτη και πρεπει να εχεις και καλο σημα wifi.

Δημοσ.

Εχω να προσθεσω και σε κινεζικο πιανει και για πρωτη φορα εκανα επιτυχημενο root

απλα δεν πιανει με την πρωτη και πρεπει να εχεις και καλο σημα wifi.

Επείδη είναι παλιό το ποστ σίγουρα θα πιανει και σε αλλά κινητά ,αρκεί να κάνει κάνεις μια προσπάθεια .
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

πρεπει να ανοιξω τον bootloader για να γινει ροοτ με το προγραμμα γιατι δεν μου το πιανει κατευθειαν , μου το βγαζει fail , εχω ενα cubot echo και θελω να το κανω και σε ενα bluboo maya

Δημοσ.

πρεπει να ανοιξω τον bootloader για να γινει ροοτ με το προγραμμα γιατι δεν μου το πιανει κατευθειαν , μου το βγαζει fail , εχω ενα cubot echo και θελω να το κανω και σε ενα bluboo maya

Στο cubot echo ενεργοποίησε το USB Debugging και το OEM Unlock

Για το bluboo maya θες το Rootkhp Pro για root.

Δημοσ.

το δοκιμασα στο cubot ετσι οπως το γραφεις αλλα και παλι δεν εγινε ..... το παρατησα και στα δυο .... να'σαι καλα

Προσπάθησε με το KingRoot apk αλλά δεν θα πιάσει με την πρώτη θέλει 5-6 φορές .....
Δημοσ.

ουτε με τον εναν τροπο εγινε , ουτε με τον αλλον , πρεπει να εχει τα αντροιντ 6 αλλα αυτα που βαζουν οι κινεζοι οχι τα γνησια

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δούλεψε στο Sony Experia E4, στην πρώτη προσπάθεια έδειχνε να κόλησε αλλά το λέει και στο site τους οτι αν δεν πιάσει με την πρώτη να ξαναπροσπαθήσω, οπότε το ξαναπροσπάθησα αμέσως και δούλεψε.

Thanks for the Tip. 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...