kanesaxo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Οπως η canon αναφέρει 1 έτος εγγύηση, ενώ η nikon 2. Οταν και άν έρθει η ώρα, ή οπως λεω γω το "αυγό στο κώλο" τότε θα επανέλθουμε.
Vaggoylina Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πριν 9 μηνες ειχα παρει απο εκει ενα Galaxy S7 Duos. Με φοβο ομολογώ, αλλά η δουλειά εγινε. Σε 5 εργάσιμες εφτασε σπίτι μου με κουριερ... και φυσικα ουτε τελωνεια ουτε χαζα. Το κινητο σ εβγαλε καποιο προβλημα ? Καλησπερα
kanesaxo Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Το κινητο σ εβγαλε καποιο προβλημα ? Καλησπερα γιατί να βγάλει; επειδή ειναι απο eglobal ;
thepoint Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Το κινητο σ εβγαλε καποιο προβλημα ? Καλησπερα Εφόσον είναι ξεκλείδωτο unlocked το κινητό είναι ok.
xris_dano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια αγορά ενός φακού από https://www.eglobalcentral.eu και καθώς έψαχνα στο google μου εμφάνισε το ίδιο υποτίθεται site αλλά για το Ηνωμένο Βασίλειο..... https://www.eglobalcentraluk.com , στο οποίο ο φακός είναι 70 ευρώ πιο φθηνός. Υποτίθεται είναι το ίδιο site, πως γίνεται να είναι πιο φθηνός; Γνωρίζει κάποιος κάτι; μήπως είναι μούφα;
Dr_73 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Έβαλες διεύθυνση στην ελλάδα και σου έβγαλε το αγγλικό πιο φθηνή τιμή ; Τα προϊόντα από το Χογκ Κονγκ , μπαίνουν στην Ε.Ε. μέσω αγγλίας , οπότε πιθανό το αγγλικό παράρτημα να τα έχει λίγο φθηνότερα για αποστολή στην αγγλία. Για ελλάδα θα πρέπει μάλλον να ψωνίσεις από το site που απευθύνεται στην ηπειρωτική ευρώπη.
xris_dano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι μπορείς να πάρεις κανονικά και από το αγγλικό. Το θέμα είναι αν είναι το ίδιο site ή αν πρόκειται για κάποια άλλο. Όλα τα εγγλέζικα site έχουν κατάληξη co.uk Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από xris_dano
screaming_trees Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Εγώ έχω αγοράσει 2 φορές από το κατάστημα, τη πρώτη φορά ένα r2d2 της sphero και μια mirrorless camera. Το r2d2 ήρθε μια χαρά, η camera ενώ μου πήραν τα χρήματα δε την έστειλαν ποτέ, ζήτησα τα λεφτά μου πίσω μέσω PayPal. Πήρε πάνω από 1 μήνα να τα πάρω πίσω συν ότι δεν απαντούσαν στα email μου. Προσωπικά δε το προτείνω
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, screaming_trees είπε Εγώ έχω αγοράσει 2 φορές από το κατάστημα, τη πρώτη φορά ένα r2d2 της sphero και μια mirrorless camera. Το r2d2 ήρθε μια χαρά, η camera ενώ μου πήραν τα χρήματα δε την έστειλαν ποτέ, ζήτησα τα λεφτά μου πίσω μέσω PayPal. Πήρε πάνω από 1 μήνα να τα πάρω πίσω συν ότι δεν απαντούσαν στα email μου. Προσωπικά δε το προτείνω tracking Number δεν ειχαν δωσει?
screaming_trees Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Πως να δώσουν tracking number αφού δε την έστειλαν?
Dr_73 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, screaming_trees είπε Πως να δώσουν tracking number αφού δε την έστειλαν? Αν δεν έδωσαν σε 5-6 μέρες, γιατί δεν ζήτησες αμέσως επιστροφή ; Στο e-infin στέλνουν serial number ΑΜΕΣΩΣ.
karaLRS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 αγόρασα έναν samyang 8mm emount.. βλαστημισα την στιγμή που χάλασε σε 5 μήνες, τρεις φορές τον έστειλα για σέρβις και καλά. μετά από πολύ βρίσιμο και απειλές μου επέστρεψαν τα λεφτά... είχα χάσει περίπου 60€ σε ελτα πέρα δώθε Αγγλία
screaming_trees Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Αν δεν έδωσαν σε 5-6 μέρες, γιατί δεν ζήτησες αμέσως επιστροφή ; Στο e-infin στέλνουν serial number ΑΜΕΣΩΣ. Μάλιστα....
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Dr_73 είπε Χάλασε ο manual samyang ;;;;;;; φαντασου να τους ελεγε οτι ειχε προβλημα το autofocus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα