kanesaxo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Οπως η canon αναφέρει 1 έτος εγγύηση, ενώ η nikon 2. Οταν και άν έρθει η ώρα, ή οπως λεω γω το "αυγό στο κώλο" τότε θα επανέλθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggoylina Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πριν 9 μηνες ειχα παρει απο εκει ενα Galaxy S7 Duos. Με φοβο ομολογώ, αλλά η δουλειά εγινε. Σε 5 εργάσιμες εφτασε σπίτι μου με κουριερ... και φυσικα ουτε τελωνεια ουτε χαζα. Το κινητο σ εβγαλε καποιο προβλημα ? Καλησπερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Το κινητο σ εβγαλε καποιο προβλημα ? Καλησπερα γιατί να βγάλει; επειδή ειναι απο eglobal ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Το κινητο σ εβγαλε καποιο προβλημα ? Καλησπερα Εφόσον είναι ξεκλείδωτο unlocked το κινητό είναι ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xris_dano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας, θέλω να κάνω μια αγορά ενός φακού από https://www.eglobalcentral.eu και καθώς έψαχνα στο google μου εμφάνισε το ίδιο υποτίθεται site αλλά για το Ηνωμένο Βασίλειο..... https://www.eglobalcentraluk.com , στο οποίο ο φακός είναι 70 ευρώ πιο φθηνός. Υποτίθεται είναι το ίδιο site, πως γίνεται να είναι πιο φθηνός; Γνωρίζει κάποιος κάτι; μήπως είναι μούφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Έβαλες διεύθυνση στην ελλάδα και σου έβγαλε το αγγλικό πιο φθηνή τιμή ; Τα προϊόντα από το Χογκ Κονγκ , μπαίνουν στην Ε.Ε. μέσω αγγλίας , οπότε πιθανό το αγγλικό παράρτημα να τα έχει λίγο φθηνότερα για αποστολή στην αγγλία. Για ελλάδα θα πρέπει μάλλον να ψωνίσεις από το site που απευθύνεται στην ηπειρωτική ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xris_dano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι μπορείς να πάρεις κανονικά και από το αγγλικό. Το θέμα είναι αν είναι το ίδιο site ή αν πρόκειται για κάποια άλλο. Όλα τα εγγλέζικα site έχουν κατάληξη co.uk Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από xris_dano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Εγώ έχω αγοράσει 2 φορές από το κατάστημα, τη πρώτη φορά ένα r2d2 της sphero και μια mirrorless camera. Το r2d2 ήρθε μια χαρά, η camera ενώ μου πήραν τα χρήματα δε την έστειλαν ποτέ, ζήτησα τα λεφτά μου πίσω μέσω PayPal. Πήρε πάνω από 1 μήνα να τα πάρω πίσω συν ότι δεν απαντούσαν στα email μου. Προσωπικά δε το προτείνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, screaming_trees είπε Εγώ έχω αγοράσει 2 φορές από το κατάστημα, τη πρώτη φορά ένα r2d2 της sphero και μια mirrorless camera. Το r2d2 ήρθε μια χαρά, η camera ενώ μου πήραν τα χρήματα δε την έστειλαν ποτέ, ζήτησα τα λεφτά μου πίσω μέσω PayPal. Πήρε πάνω από 1 μήνα να τα πάρω πίσω συν ότι δεν απαντούσαν στα email μου. Προσωπικά δε το προτείνω tracking Number δεν ειχαν δωσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Πως να δώσουν tracking number αφού δε την έστειλαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, screaming_trees είπε Πως να δώσουν tracking number αφού δε την έστειλαν? Αν δεν έδωσαν σε 5-6 μέρες, γιατί δεν ζήτησες αμέσως επιστροφή ; Στο e-infin στέλνουν serial number ΑΜΕΣΩΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 αγόρασα έναν samyang 8mm emount.. βλαστημισα την στιγμή που χάλασε σε 5 μήνες, τρεις φορές τον έστειλα για σέρβις και καλά. μετά από πολύ βρίσιμο και απειλές μου επέστρεψαν τα λεφτά... είχα χάσει περίπου 60€ σε ελτα πέρα δώθε Αγγλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Χάλασε ο manual samyang ;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Αν δεν έδωσαν σε 5-6 μέρες, γιατί δεν ζήτησες αμέσως επιστροφή ; Στο e-infin στέλνουν serial number ΑΜΕΣΩΣ. Μάλιστα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Dr_73 είπε Χάλασε ο manual samyang ;;;;;;; φαντασου να τους ελεγε οτι ειχε προβλημα το autofocus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα