GT-MAN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχω δυο οθόνες διαφορετικές για το pc και έχουν διαφορα ύψους που και δεν μαρεσει οπτικά αλλά και η με κουραζει ειδικα η μια γιατι ειναι αρκετα χαμηλα....θα ήθελα βασεις (είτε δυο ξεχωριστες, είτε μια για dual monitor σε γραφειο)...αν και για τοίχο ίσως να ειναι πιο στιβαρές από αυτές του γραφείου.τι έχετε να προτείνετε?να τονίσω ότι η μια οθόνη είναι 23 ιντσες, ενω η άλλη 24 αρα.... και τα vesa τους δεν ειναι στο ίδιο σημείο όποτε λογικά θα πρέπει να το φέρω εγω σε σημείο που να έρθουν όσο πιο κοντα γινεται το επανω bezel τους.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51647&cat=103 Αν θέλεις ανεξάρτητη ρύθμιση ειδικά στο ύψος κοιτάς κάτι τέτοιο
GT-MAN Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 το μεγιστο υψος που μπορει να σηκωσω τις οθονες πιο είναι? δηλαδη αυτο το inox κονταρι ποσο υψος έχει και πιο είνα το max ύψος που μπορω να παω τις οθονες πανω σε αυτο? επισης είναι σταθερή μια βαση γραφείου (σκεφτομαι μηπως με καποιο τρανταγμα ή με οδηγηση τιμονιερας ας πουμε μπορει να εχει κουνηματα και τετοια...μηπως τοιχου ειναι πιο σταθερα?τελος, επειδη το γραφειο μου έχει παχος 6-7 cm λογω του οτι κανει μια κοιλια μπροστα και πισω και φοβαμαι μην εχω θεμα με το βιδωμα της βασης....κατι αντιστοιχο για βαση τοιχου δεν υπαρχει? μηπως κοιταζα και για τοιχου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα