Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Χάλασε η τηλεόραση των γονιών μου και είμαι στην αναζήτηση για νέα.

Ότι πιο απλό και αξιόπιστο.

Αν υπάρχει προσφορά σε 40 θα το προτιμούσα. Η προηγούμενη που είχαν ήταν 32αρα. Νομίζω λίγο μεγαλύτερη θα ήταν καλύτερα.

Δημοσ.

F&U FL40105 απο 220€ οχι κατι το τρομερο, αλλα εχει 3 χρονια εγγύηση και απο τις φθηνες, μαλλον η πιο αξιοπιστη εταιρια. Υπαρχει και καλος αντιπρόσωπος απο πισω.

Με 300€+ πας και στην κλασσικη Samsung UE40J5100

Παντως απεφυγε 32'' δεν εχουν νοημα πια.

• Like 3
Δημοσ.

F&U FL40105 απο 220€ οχι κατι το τρομερο, αλλα εχει 3 χρονια εγγύηση και απο τις φθηνες, μαλλον η πιο αξιοπιστη εταιρια. Υπαρχει και καλος αντιπρόσωπος απο πισω.

Με 300€+ πας και στην κλασσικη Samsung UE40J5100

Παντως απεφυγε 32'' δεν εχουν νοημα πια.

για να μην μπερδευτεί κανένας... 2 χρόνια εγγύηση η συγκεκριμένη ;) (αναλύθηκε υπέρ του δεόντος σε άλλη ενότητα!)

• Like 2
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα είμαστε οκ. 

Οπότε για φθηνή είναι μια αξιόπιστη λύση?

Επίσης συμφωνώ ότι 32αρα δε αξίζει. Γι αυτό κοιτάω για 40αρα. Επίσης δε θα ήθελα να ανέβω πάνω από 250€. Μόνο προς τα κάτω  :-D.

Δημοσ.

300€ ++ πλέον από ότι την βλέπω! Το ανέλυσα και σε άλλη ενότητα ότι οι διαστάσεις 32" και 40" ~ 43" έχουν ανέβει πολύ κοστολογικά και πλέον μόνο spot sales θα μπορούν να έχουν "ανταγωνιστικές τιμές" (όρος όπως τον γνωρίζαμε ως τώρα τουλάχιστον), όπου θα μπαίνει κάποιος μέσα σε μια διάσταση είτε για να πάρει ξερό μερίδιο αγοράς, είτε για να παίξει κάποιο άλλο "εμπορικό παιχνίδι".

Ήδη οι 32" που έπαιζαν στα 149€ πήγαν στα 169€... οι 40άρες (της σειράς σε χαμηλή τιμή) σπανίζουν, και οι 42" / 43" είναι ψιλοτσιμπημένες

Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/159218-jvc-lt40v550

παρε αυτη το μαυρο τις ολα τ λευτα που δεν τα εχει η lg k sαμsung 

Ταπεινή μου άποψη, πολλά τα 300€ για VESTEL 40άρα, ειδικά όταν παίζει 43άρα (με LG panel) και πολύ καλή εικόνα στα ακριβώς ίδια λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...