Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το samsung galaxy j5 (2016) και έχω ξεχάσει τον κωδικό κλειδώματος της οθόνης.  :unsure:

Δοκίμασα να το ξεκλειδώσω μέσω dr fone https://drfone.wondershare.com/android-lock-screen-removal.html αλλά λέει ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για το j5. :-(

Δοκίμασα επίσης μέσω samsung find my mobile αλλά και πάλι υπάρχει πρόβλημα http://www.insomnia.gr/topic/636394-samsung-device-lock/?hl=samsung+device+lock&do=findComment&comment=55466459

Υπάρχει κανείς άλλος τρόπος να ξεκλειδώσω την συσκευή μου (πχ καμιά εφαρμογή παρόμοια με το dr fone) συμβατή όμως με το j5;

Ευχαριστώ  :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το samsung galaxy j5 (2016) και έχω ξεχάσει τον κωδικό κλειδώματος της οθόνης. :unsure:

Δοκίμασα να το ξεκλειδώσω μέσω dr fone https://drfone.wondershare.com/android-lock-screen-removal.html αλλά λέει ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για το j5. :-(

Δοκίμασα επίσης μέσω samsung find my mobile αλλά και πάλι υπάρχει πρόβλημα http://www.insomnia.gr/topic/636394-samsung-device-lock/?hl=samsung+device+lock&do=findComment&comment=55466459

Υπάρχει κανείς άλλος τρόπος να ξεκλειδώσω την συσκευή μου (πχ καμιά εφαρμογή παρόμοια με το dr fone) συμβατή όμως με το j5;

Ευχαριστώ :-)

Μπορείς να δοκιμάσεις αυτούς τους τρόπους http://www.insomnia.gr/topic/606096-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85/?fromsearch=1
  • Like 1
Δημοσ.

Πρώτον είναι πάρανομο μόνο που το ζητάς!

2ο είναι λάθος που σου δίνουν λύσεις, δν γντ να τον ξέχασες μπορείς με το μαιλ σου να κάνεις reset τον κωδικό οπότε μάλλον είναι κλεμμένο η χαμένο και ψαχνεσαι τώρα

• Like 1
Δημοσ.

2ο είναι λάθος που σου δίνουν λύσεις, δν γντ να τον ξέχασες μπορείς με το μαιλ σου να κάνεις reset τον κωδικό οπότε μάλλον είναι κλεμμένο η χαμένο και ψαχνεσαι τώρα

Παράνομο;;; :eek: what the... :X

Και πως δεν γίνεται να ξεχάσω τον κωδικό; :huh:  ;)

(έχοντας μόνο ένα μήνυμα μάλλον trollάρεις)

Δημοσ.

New account, είναι παράνομο γτ πολύ απλά δν ξέρουμε άμα είναι αγοράσμενο από σένα η κλεμμένο η το βρήκες στις 2 τελευταίες περιπτώσεις είναι παράνομο ναι γτ ξεκλειδώνει ένα κινητό το οποίο δν σου ανήκει!

Βγάλε φωτο την απόδειξη σου κ το ΙΜΕΙ του κινητού κρυμμένα κάποια νούμερα η φωτό από το κουτί να σε βοηθήσουμε!

Δημοσ.

Αν ειναι κλεμμενο παντως μετα δεν θα μπορει να το ανοιξει δες εδω γιατι.

Δημοσ.

Μια χαρά μπορείς!

Το έχω δοκιμάσει ο ίδιος σε κινητό το οποίο επιστράφηκε βέβαια ο ίδιος μ είπε να σβήσω ότι έχει μέσα γτ θα το έδινα σε έναν γνωστό του μην κάνει καμία μλκια και το άνοιξα κανονικά και το έκανα hard reset! Οπότε γίνεται όλα γίνονται άμα ξέρεις;)

Δημοσ.

απ ότι λέει ειναι j5 2016 το οποίο ειναι android 6 out of the box άρα ευτυχώς δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει απο recovery

Δημοσ.

Μια χαρά μπορείς!

Το έχω δοκιμάσει ο ίδιος σε κινητό το οποίο επιστράφηκε βέβαια ο ίδιος μ είπε να σβήσω ότι έχει μέσα γτ θα το έδινα σε έναν γνωστό του μην κάνει καμία μλκια και το άνοιξα κανονικά και το έκανα hard reset! Οπότε γίνεται όλα γίνονται άμα ξέρεις ;)

Aμα ειναι κλεμμενο και ΔΕΝ ξερει το μαιλ δεν ανοιγει, αν εσυ ηξερες τι μαιλ ειχε πριν τοτε ναι ανοιγει κανονικα.

Δημοσ.

Ηρεμηστε, μετά από 72 ώρες ξεκλειδώνει.. Σωστά;

Παντως μια συσκευή που πούλησα τελευταία ήθελε τα στοιχεία μου... Αναγκαστικά τα έδωσα για να μπει ο άνθρωπος.

Δημοσ.

Ηρεμηστε, μετά από 72 ώρες ξεκλειδώνει.. Σωστά;

Παντως μια συσκευή που πούλησα τελευταία ήθελε τα στοιχεία μου... Αναγκαστικά τα έδωσα για να μπει ο άνθρωπος.

Όχι, σε μερικές συσκευές αν αλλάξεις κωδικο στο mail σου πριν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χρειάζονται 72 ώρες για να το πάρει στο set up.

Δημοσ.

Δικό μου είναι το κινητό. ;)

Συνδέθηκα με to gmail που έχω στην συσκευή στο android device manager πάτησα κλείδωμα και λέει ''έχει αποσταλεί επιτυχώς ένα αίτημα κλειδώματος στη συσκευή σας'' αλλά η οθόνη κλειδώματος δεν αλλάζει ώστε να βάλω τον νέο κωδικό. :huh:

Δημοσ.

Αυτό είναι να κλειδώσει το κινητό σε περίπτωση που ανοιχτεί όχι να το ανοίξεις!

Βάλε μία φωτογραφία με την απόδειξη (κρύψε τα προσωπικά σου στοιχεία κ κάποια νούμερα από το ΙΜΕΙ ) και να φαίνεται και το ΙΜΕΙ του κινητού να μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε και θα σου πούμε λύση φίλε μ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...