Ykri Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αγαπητοί φίλοι, αν κάποιος απο εσάς εχει την ASUS Z170-A και την διάθεση να με βοηθήσει. Στην φωτό σημειώνω σε κόκκινο κύκλο ενα smd εξάρτημα με 5 ποδαράκια που όπως μπορείτε να διακρίνετε με εχει χαιρετίσει. Επειδή απο το κάψιμο δεν φαίνεται ο κωδικός του αν μπορούσατε να ρίξετε μια μάτια στην δίκη σας Z170-A και να μου τον πείτε μπας και βρω και το αντικαταστήσω. Ευχαριστώ
nikos1982 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 πρεπει να εχεις εγγυηση.γιατι δεν πας να την αλλαξουν;
Ykri Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλα τα κες Νικ αλλα πρώτον απο ότι διαβάζω θα πάρει βδομάδας για να την εχω πίσω. Και δεύτερον ηθικά δεν μου κάθεται μιας που μάλλον ήταν δίκη μου πατατιά λόγω προβληματικού τροφοδοτοκού. Χαίρε, Yk 1
ougxar Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 εδω μια φωτο υψηλης αναλυσης ισως βοηθησει http://images.anandtech.com/doci/9485/Z170-A_2D.jpg
Ykri Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κάνει σκιά ο κονεκτορας της pcie πανάθεμά το. Να σαι καλα φιλε μου!
nikos903 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δώσε το πίσω για εγγύηση και μην το ψάχνεις παραπάνω λέω εγώ... Πες οτι το αλλάζεις, αν όλα πάνε καλά οκ παίρνει μπρος και είσαι ΟΚ, όμως στο μέλλον εγγύηση δεν θα έχεις αν πάθει πάλι κάτι γιατί θα έχεις βάλει χέρι. Αν πάλι μετά την αλλαγή δεν πάρει (αν έχει καεί κάτι πιο μέσα δηλαδή και με το που την βάλεις μπρος πάλι στο κάψει το πρώτο) τότε τι κάνεις; Θα έχεις βάλει χέρι άρα πάλι μπορεί να βρεθείς εκτός εγγύησης (αν είναι εμφανείς η παρέμβαση). Δεν βλέπω λόγο να μην χρησιμοποιήσεις την εγγύηση δηλαδή, και αν είναι πάνω απο 15 εργάσιμες παίρνεις προσωρινό board αντικατάστασης να κάνεις την δουλειά σου, αλλά αν είναι εμφανές το πρόβλημα γιατί να μην στην αλλάξουν απευθείας; 3
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αγαπητοί φίλοι, αν κάποιος απο εσάς εχει την ASUS Z170-A και την διάθεση να με βοηθήσει. Στην φωτό σημειώνω σε κόκκινο κύκλο ενα smd εξάρτημα με 5 ποδαράκια που όπως μπορείτε να διακρίνετε με εχει χαιρετίσει. Επειδή απο το κάψιμο δεν φαίνεται ο κωδικός του αν μπορούσατε να ρίξετε μια μάτια στην δίκη σας Z170-A και να μου τον πείτε μπας και βρω και το αντικαταστήσω. Ευχαριστώ Δεν φαίνεται καλά βρε παλικαρε και μπράβο για την τιμιότητα σου στις μέρες μας, θα προσπαθήσω λέγοντας ότι ειναι μάλλον αντιστάσεις οπότε αν πάρεις την μητρική στο χέρι και πας σε ενα κατάστημα Ηλεκτρονικών ίσως να μπορούν να βοηθήσουν. (Update οχι δεν είναι αντίσταση αλλα κ παλι ίσως μπορούν να βοηθήσουν δεν διαβάζεται σε καμιά φώτο. )
Ykri Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να είναι κάτι σε voltage regulator σε μέγεθος sot25 ή κάτι τέτοιο. Σαν αυτο: http://i.ebayimg.com/images/g/5VkAAOxyUylTPxfN/s-l300.jpg Στο δίκτυο που έψαξα για επισκευή η ταρίφα φτάνει στο 1/3 της αξίας της μητρικής. Και μιας που την παλεύω με το κολητηρι λέω να κάνω μια προσπάθεια. Όσο για το ότι δεν φαίνεται καλα αν εννοείς απο φωτό που βρίσκεις στο διαδίκτυο, εχεις δικιο. Όπως και η φωτό που παράθεσε ο φίλος πιο πανω. Μονο αν κάποιος που εχει την ίδια μητρική τραβήξει μια φωτό με το κινητό και φλας. Θα φανεί. Φχαριστω σε!
ougxar Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ελα φιλε οτι καλυτερο μπορεσα να κανω με τη φωτογραφικη http://imgur.com/a/wnQ1C 3
GeorgeSmirlis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δωστην εγγύηση. Τζάμπα μπλέκεις και μία βλακεία να γίνεις τζάμπα θα κλαις την μητρική. Άσε που μπορεί να μην είναι μόνο αυτό το πρόβλημα! Μπορεί να έχει καεί και τίποτε άλλο που δεν φαίνεται!
GiorgosT Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες! Εγγύηση και αλλαγή.
NoiSy MaN Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Την ίδια μητρική έχω κι εγώ, βλέπω σε βοήθησε ήδη ο φίλος παραπάνω. Στηρίζω κι εγώ αλλαγή, θα ανανεωθεί και η εγγύηση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα