Thanatos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 psaxno ena song italiko nomizo pou an katalabaino kala leei que bella historia h kati tetoio telos panton.H fonh mou thymizei andriano celentano
Cristina Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 mmm... Μου έρχεται στο μυαλό ενα υπέροχο γαλλικό τραγούδι. Michel Fugain - Une Belle Histoire Τώρα αν υπάρχει και στα ιταλικά, δεν το γνωρίζω. Εκτός και αν είναι άσχετο με αυτό. Δοκίμασέ το όμως. Ακόμα και αν δεν είναι, θα έχεις ακούσει ένα πολύ όμορφο τραγούδι. Αν και τώρα που το σκέφτομαι... Κάτι νομίζω πως θυμάμαι... Θα το κοιτάξω
Xvipes Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 christina! eleos! posa tragoudia ksereis? se paratiro toso kairo milame ksereis tragoudia apo ola ta idi! dj eisai 'i exeis kamia diskografiki? ti mousiki akous ?
Cristina Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 :oops: :oops: :oops: Όχι, καμιά σχέση με δισκογραφική Ραδιόφωνο, για 3-4 χρόνια. Δεν ξέρω πια κι εγώ τι ακούω, ομολογώ. Έχω μπερδευτεί! :?
Ioannis Jr. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Όχι ρε σι απλά επειδή είναι Moderator και πρέπει να δίνει καλή εικόνα όποτε ρωτάει κάποιος με παίρνει τηλέφωνο και της λέω :P
mandos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Christinaki den einai ayto to song.Pantos kalo einai exeis dikio.Alla ayto pou psaxno einai italiko kai mou fainetai pos tragoudisths einai aytos pou exei tragoudisei kai to farfalina.Den ksero an se voithisa alla eyelpisto pos tha ta katafereis!
dim_b Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δεν το έχω ακούσει, αλλά δοκίμασε αυτό: Teo - Ma che bella storia PS. H φράση "que bella historia" είναι Ισπανική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.