Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τον χωρο αδερφε δεν σημαινει ουτε οτι ειμαι ηλιθιος ουτε οτι δεν θα καταλαβω την διαφορα μεταξυ των δυο κινητων που προανεφερες. Οποτε τις ατοπες προτροπες σου και τις ειρωνειες τις οποιες εξαπολυεις σε διαφορα thread κρατα τις για σενα γιατι ουτε με ξερεις και πιστεψε με δεν θελεις να με γνωρισεις.

Παμε παρακατω. Oneplus 7nisiotis απερριφθη λογω sd card. Αλλιως προς τα εκει ημουν.

Εχει και έκδοση με 128GB, το Οne Plus 3, πιστεύω είναι υπερ-αρκετά. 

post-376588-0-01192200-1488323927_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν γινει η αγορα απο σκρουτζομαγαζο θα χω καποιο θεμα με την εγγυηση

Αν μιλαμε για το S7 edge αν η συσκευη ειναι Ευρωπαικη τοτε δεν εχεις κανενα θεμα. Μπορεις να παρεις τηλεφωνο και τη Samsung να στο επιβεβαιωσει.

Να παρω την Samsung να μου πει τι;

Να σου πει αν θα βρεξει αυριο.... Μα ειναι τωρα σοβαρη ερωτηση αυτη που κανεις αγαπητε?:P

• Like 1
Δημοσ.

τι αρπαζεσαι ρε μεγαλε?κανεις δεν μπαινει στον κοπο να σου απαντησει για να σε γλεντησει η να σε μειωσει.ουτε τον χαβαλε δεν μπορεις να διακρινεις???χμμμ.....ασε με να μαντεψω.....εισαι max 22 χρονων!

• Like 3
Δημοσ.

Το οτι δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τον χωρο αδερφε δεν σημαινει ουτε οτι ειμαι ηλιθιος ουτε οτι δεν θα καταλαβω την διαφορα μεταξυ των δυο κινητων που προανεφερες. Οποτε τις ατοπες προτροπες σου και τις ειρωνειες τις οποιες εξαπολυεις σε διαφορα thread κρατα τις για σενα γιατι ουτε με ξερεις και πιστεψε με δεν θελεις να με γνωρισεις.

Παμε παρακατω. Oneplus 7nisiotis απερριφθη λογω sd card. Αλλιως προς τα εκει ημουν.

ποιος σου πε ότι είσαι ηλίθιος ; προσπαθούμε να σ βοηθήσουμε για να κανείς πιο έξυπνη αγορά να μην ξοδέψεις τα χρήματα σου άσκοπα ... γιαυτο ζήτησες την συμβολή μας εδώ στο φόρουμ ... και για τον λόγο ότι δεν έχεις ασχοληθεί πολύ στον χώρο σ συμβουλεύω να πάρεις μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας γιατί πόλυ απλά δεν θα καταλάβεις την διαφορά απο μια high end με χρήση που θα την κανείς ... θα σαι μια φάση όπως κάποιοι αγοράζουν note ύστερα ανοίγουν θέμα γιατί η Samsung έβαλε στύλο στο πλάι και γιατί δεν εχει ραδιόφωνο σε τόσο πανάκριβη συσκευή
  • Like 1
Δημοσ.

τι αρπαζεσαι ρε μεγαλε?κανεις δεν μπαινει στον κοπο να σου απαντησει για να σε γλεντησει η να σε μειωσει.ουτε τον χαβαλε δεν μπορεις να διακρινεις???χμμμ.....ασε με να μαντεψω.....εισαι max 22 χρονων!

Εσύ μόνο και μόνο που μένεις Πειραιά αρκεί για να μην ασχοληθώ.

ποιος σου πε ότι είσαι ηλίθιος ; προσπαθούμε να σ βοηθήσουμε για να κανείς πιο έξυπνη αγορά να μην ξοδέψεις τα χρήματα σου άσκοπα ... γιαυτο ζήτησες την συμβολή μας εδώ στο φόρουμ ... και για τον λόγο ότι δεν έχεις ασχοληθεί πολύ στον χώρο σ συμβουλεύω να πάρεις μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας γιατί πόλυ απλά δεν θα καταλάβεις την διαφορά απο μια high end με χρήση που θα την κανείς ... θα σαι μια φάση όπως κάποιοι αγοράζουν note ύστερα ανοίγουν θέμα γιατί η Samsung έβαλε στύλο στο πλάι και γιατί δεν εχει ραδιόφωνο σε τόσο πανάκριβη συσκευή

Ίσως να μην καταλάβω την διαφορά όπως λες αλλά επειδή αλλάζω συσκευή κάθε 4-5 χρόνια θέλω να πάρω κάτι καλό για να μην μπαίνω στην διαδικασία σε 2 χρόνια πάλι να ψάχνομαι. Το Note 2 το έχω από το 2012 κι αν την πάλευε και δεν κολλούσε δεν θα το άλλαζα.  

Αν είναι έτσι γιατί δεν πας σε ένα ωραιότατο Huawei Honor 8 που είναι και ποιο οικονομικό και θα κάνεις και την δουλειά σου και με το παραπάνω

http://m.gsmarena.com/huawei_honor_8-8195.php

Δεν είναι κακό. Θα το κοιτάξω.

Δημοσ.

Εσύ μόνο και μόνο που μένεις Πειραιά αρκεί για να μην ασχοληθώ.

Ίσως να μην καταλάβω την διαφορά όπως λες αλλά επειδή αλλάζω συσκευή κάθε 4-5 χρόνια θέλω να πάρω κάτι καλό για να μην μπαίνω στην διαδικασία σε 2 χρόνια πάλι να ψάχνομαι. Το Note 2 το έχω από το 2012 κι αν την πάλευε και δεν κολλούσε δεν θα το άλλαζα.  

Δεν είναι κακό. Θα το κοιτάξω.

καλα οταν μετακομισω κολωνακι θα σου απαντησω τοτε!

• Like 2
Δημοσ.

εδώ αναρωτιέται αν το edge απ το Σκρουτζ θα ναι γνήσιο και του προτείνεται oneplus ακομα ????

παρτο απ τον Γερμανό τωρα παίζει προσφορά με κουπόνια στα 500€ το edge να χεις το κεφάλι σου ήσυχο

αλλά καλύτερα μην δώσεις 500€ ευρώ για συσκευή παρε μια mid μέχρι 200€ θα σε καλύψει στο full αμφιβάλω αν θα καταλάβεις την διαφορά μεταξύ του s7 edge και j7

Τι κουπονια ειναι αυτα; Ξερεις πως μπορω να αποκτησω καποιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...