Προς το περιεχόμενο

windows10 + android = προβλημα αποθηκευτικου χωρου

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα

αν και εκανα αλλου θεμα το γραφω και εδω στα ταμπλετ μηπως το δει καποιος  και βοηθησει..

πηρα ενα ταμπλετ mls magic και εχει windows10 και android,το προβλημα ειναι πως ο δισκος ειναι 32gb και το εχουν μοιρασει στα 2 λειτουργικα οποτε τωρα στα windows χωρις να εχω εξτρα αρχεια και με 3-4 μικρες εφαρμογες εκγκαταστησει,μου μενουν σχεδον 2gb ελευθερος δισκος!!

ανεβαζω 2 φωτο να δειτε,μηπως με καποιο τροπο μεγαλωσω τον C: δισκο πχ με αφαιρεσει αρχειων που δεν χρειαζονται (εχω κανει εκκαθαριση δισκου,απενεργοποιηση επαναφορας συστηματος κτλ) ή εαν γινεται με εξτρα micro sd να τον επεκτεινω.

post-111137-0-96659300-1488109095_thumb.jpg

post-111137-0-48289600-1488109106_thumb.jpg

Επεξ/σία από joker99
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εάν το μηχανημα σου παίρνει microSD, που λογικά θα παίρνει, την βάζεις και είσαι εντάξει. Τώρα όσο για τον δίσκο C θα σου πρότεινα μην παρέμβεις, καθώς ενδέχεται να διαγράψεις αρχεία ζωτικής σημασίας για το μηχάνημα σου. Τώρα, το που φαγώθηκαν 20-30 GB (κατά τα λεγόμενα σου) μου φαίνεται μυστήριο

Δυστυχώς υπάρχει αυτό το πρόβλημα με αυτό το μοντέλο. Και το χειρότερο δεν σου επιτρέπει όταν εγκαθιστάς πρόγραμμα να εγκαθίσταται στην sd card και να μην επιβαρύνει τον c δίσκο. Δυστυχώς αυτή η εταιρεία πάει να φτιάξει κάτι καλό αλλά από την μιζέρια που κατέχει όλες τις Ελληνικές εταιρείες το φτιάχνει ελλιπές. Την ψάχνω μήπως μπορέσω τον c δίσκο με μεγαλύτερο.

Να το μεγαλώσεις δεν μπορείς,δυστυχώς έτσι το έχουν κάνει,θα μπορούσαν να έβαζαν μια flash memory 64gb και να έδιναν από 32gb σε κάθε λειτουργικό αλλά τεσπα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι από της ρυθμίσεις των windows 10 να βάλεις ότι εφαρμογές κατεβαζεις από το marketplace να πηγαίνουν στην κάρτα μνήμης,το είχα κάνει αυτό με ένα asus t100.

Ρυθμίσεις->Σύστημα->Χώρος αποθήκευσης,και εκεί που όλα έχουν επιλεγμένο τον C:\ θα το αλλάξεις και θα βάλεις το D:\

Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Σε θέμα setup προγράμματος απλά θα του δώσεις διαδρομή να το εγκαθιστάς στον D:\ και ασε τον C:\ ελεύθερο εντελώς για να μην έχεις θέματα χώρου αργότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...