trigtf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα , θα ήθελα τη γνώμη σας για μεταχειρισμένο οικογενειακό αυτοκίνητο του 2008+, με χώρους στο πίσω σαλόνι (κυρίως σε πλάτος), πορτμπαγκαζ πάνω από 400lt, για ετήσιες αποστάσεις στα 7k με 10k χιλιόμετρα. Το budget είναι στα 7.000 - 7.500 ευρώ. Γνωρίζω ότι μια τέτοια αγορά είναι σαν το λαχείο αλλά χρειάζομαι κάτι που να έχει και περισσότερο αξιοπιστία, δηλαδη στατιστικά να βγάζει τις λιγότερες βλάβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξερω απο τιμες αλλα κοιτα για Toyota avensis . https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF&condition=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF&offer_type=sale&make=248&make=248&model=793®istration-from=%3E2008®istration-to=%3C2010&sort=pra Ειχα το 1600αρι του 2000 και ηταν παρα πολυ καλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trigtf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κι αυτό το έχω στο μυαλό μου, avensis 3 ( 2009+) έχει καλύτερο χώρο από το 2 (μια παλάμη διαφορά) και κάθονται 3 άτομα πιό άνετα, αλλά η τιμή του ξεφεύγει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ford C Max Corolla Verso Renault Scenic TCE Αλλιώς σε sedan μπορείς να δεις και το Mazda 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 K mondeo μετα το 2009 παιρνεις σε αυτα τα χρηματα που είναι πολυ τιμιο και άνετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trigtf Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνώ για το Mondeo, είδα review και πραγματικά είναι σαν γήπεδο, τώρα μένει να βρω καμια ευκαιρία στο car gr, εκτός αν υπάρχει κανείς στο forum που να θέλει να το δώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 δυσκολο θα βρεις, ειναι αμαξι σχετικα ακριβο καινουργιο και πολυ αξιοπιστο και οι οικογενειαρχες τα κρατανε... εψαχνα και εγω για συγγενη ενα και τελικα δε βρηκαμε κατι αξιόλογο σε νορμαλ τιμή και πηρε αναβολή η αγορά. Στα λεφτα που λες ισως αξιζε μονο αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιο octavia δεν αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trigtf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Είναι ωραίο και το octavia, αλλά γενικά TSI/FSI σε μεταχειρισμένο ίσως είναι ρίσκο έχω ακούσει πολλά προβλήματα είτε ότι καίνε λάδια είτε άλλα τεχνικά πχ https://www.autoblog.gr/2012/05/08/vw-tsi-problems-with-timing-chains/ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Είναι ωραίο και το octavia, αλλά γενικά TSI/FSI σε μεταχειρισμένο ίσως είναι ρίσκο έχω ακούσει πολλά προβλήματα είτε ότι καίνε λάδια είτε άλλα τεχνικά πχ https://www.autoblog.gr/2012/05/08/vw-tsi-problems-with-timing-chains/ κτλ. Οι TSI κατέληξαν να είναι περίεργο "φρούτο". Ορισμένοι έχουν πρόβλημα με την καδένα, ορισμένοι είναι λαδιέρες, άλλοι πάλι δεν έχουν τίποτα. Πρέπει να ψάξεις -δυστυχώς- ξεχωριστά για το κάθε αυτοκίνητο που σ' ενδιαφέρει τι κινητήρα φοράει και εάν αυτός είναι στους "περίεργους" ή όχι. Μην αποκλείεις όμως το Octavia λόγω του TSI. Δε ξέρω ποιον έχει, αλλά μπορεί να 'χει κάποιον τελείως απροβλημάτιστο κινητήρα ή τέλος πάντων κάποιον με κάποια παραξενιά που είναι αδιάφορη (ας πούμε μικρή κατανάλωση λαδιού, π.χ. 1 λίτρο / 10Κ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα