saruman123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Κάτι ακόμη... Αν θέλω να το γυρίσω στο εργοστασιακό λογισμικό, τι διαδικασία θα ακολουθήσω? http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?fromsearch=1
Kapoios Akuros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Γεια χαρά,...... Έχω πρόβλημα με την διαδικασία Δεν μπορώ να τρέξω CyanogenMod στη συσκευή Αρχικά μόλις μπαίνω στο bios της συσκευής μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα με κόκκινα γράμματα MANUAL MODE --Appling Multi-CSC... Applied the CSC-code : XEO "did not match sized '/system/csc/common/system/app/Books.apk' (No data available) κάνω προσπάθεια να τρέξω zip αρχείο και μου εμφανίζει αυτό E: failed to verify whole-file signature E:signature verification failed Τι να κάνω για να δουλέψει κανονικά η συσκευή με android 5 η 6 και να έχω κανονικά εφαρμογές από το Google Play Store? Ευχαριστώ εκ των πρότερων
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Γεια χαρά,...... Έχω πρόβλημα με την διαδικασία Δεν μπορώ να τρέξω CyanogenMod στη συσκευή Αρχικά μόλις μπαίνω στο bios της συσκευής μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα με κόκκινα γράμματα MANUAL MODE --Appling Multi-CSC... Applied the CSC-code : XEO "did not match sized '/system/csc/common/system/app/Books.apk' (No data available) κάνω προσπάθεια να τρέξω zip αρχείο και μου εμφανίζει αυτό E: failed to verify whole-file signature E:signature verification failed Τι να κάνω για να δουλέψει κανονικά η συσκευή με android 5 η 6 και να έχω κανονικά εφαρμογές από το Google Play Store? Ευχαριστώ εκ των πρότερων Να το γυρίσεις σε εργοστασιακή έκδοσηΔες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?fromsearch=1
Kapoios Akuros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Να του βάλω android 5-6 θέλω Γίνεται?
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Αν το έχεις ρουταρη ναι,με custom rom μέσω recovery γίνεται το φλασαρισμα. Το I8160 δεν έχεις ?
saruman123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω ναιΤο νομίζω δεν λέει κάτι...πήγαινε στις ρυθμίσεις και δες σχετικά με το τηλέφωνο να δεις ποιο έχεις.Αν όντως έχεις αυτό τότε δες στο xda την διαδικασία. Προσοχή είπαμε να είναι ρουταρισμενο και να έχεις recovery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα