Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Ace 2 Root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Έχω ένα Samsung Galaxy Ace 2 και επειδή δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση του να ¨σέρνεται" με το παραμικρό θα ήθελα αν είναι εφικτό να με διευκολυνεται λιγάκι -η αρκετά- με την Root διαδικασία.

Δε είμαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο.

Με ένα πρόχειρο ψάξιμο όσα Links βρήκα για CyanogenMod, δεν είναι πλέον ενεργά.

Θα είναι εντάξει το τηλέφωνο μετά το Rootάρισμα?

Υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει κάτι η να κάνει πάλι κολλήματα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Έχω ένα Samsung Galaxy Ace 2 και επειδή δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση του να ¨σέρνεται" με το παραμικρό θα ήθελα αν είναι εφικτό να με διευκολυνεται λιγάκι -η αρκετά- με την Root διαδικασία.

μάλλον καθόλου δεν έψαξες δες στο xda υπάρχουν πολλές customιες για το codina

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Έχω ένα Samsung Galaxy Ace 2 και επειδή δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση του να ¨σέρνεται" με το παραμικρό θα ήθελα αν είναι εφικτό να με διευκολυνεται λιγάκι -η αρκετά- με την Root διαδικασία.

Μετά το ροοτ , αν όλα γίνουν σωστά και όπως λένε οι οδηγίες στο xda, όλα θα είναι καλά . Άλλωστε βλέπεις εκεί αν το έχουν δοκιμάσει και άλλοι χρήστες, οπότε είναι δοκιμασμένο.

Το αν θα κολλάει εξαρτάται. Μπορεί η νέα ρομ που θα βάλεις να μην είναι τόσο ελαφριά για το τηλέφωνο και να συνεχίσει να κολλάει. Στις περισσότερες όμως περιπτώσεις βελτιώνεται η ποιότητα χρήσης και περιορίζονται τα κολλήματα.

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Έχω ένα Samsung Galaxy Ace 2 και επειδή δεν παλεύεται άλλο η κατάσταση του να ¨σέρνεται" με το παραμικρό θα ήθελα αν είναι εφικτό να με διευκολυνεται λιγάκι -η αρκετά- με την Root διαδικασία.

Kingo root η ποιο εύκολη διαδικασία που υπάρχειhttp://www.insomnia.gr/topic/637960-kingo-android-root-%C3%8E%C2%BF-%C3%8E%C2%B2%C3%8E%C2%B1%C3%8F%C2%83%C3%8E%C2%B9%C3%8E%C2%BB%C3%8E%C2%B9%C3%8E%C2%AC%C3%8F%C2%82-%C3%8F%C2%84%C3%8E%C2%BF%C3%8F%C2%85-root/
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για root σε Samsung Galaxy S2?

Επίσης δεν θέλω να σβήσω μόνο τις εργοστασιακές εφαρμογές της συσκευής, αλλά αν είναι εφικτό να περάσω την έκδοση 5 η ακόμη καλύτερα την έκδοση 6 των android

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για root σε Samsung Galaxy S2?

Επίσης δεν θέλω να σβήσω μόνο τις εργοστασιακές εφαρμογές της συσκευής, αλλά αν είναι εφικτό να περάσω την έκδοση 5 η ακόμη καλύτερα την έκδοση 6 των android

Ακολούθησε για root την διαδικασία που έχω δωσει ποιο πάνω
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρά και κάλο Πάσχα - καλή ανάσταση σε όλους!

Για να είμαι ειλικρινής δεν δοκίμασα τις παραπάνω μεθόδους, με έπιασε σήμερα μια μανία να root-αρω το τηλέφωνο και έχω "φάει" όλη τη μέρα με αυτο το πραγμα.

Έχω τρέξει CyanogenMod 12.1 - Androind 5.1 κανονικά (νομίζω) όταν τρέχω τα Gapps μου πετάει διάφορα Errors με αποτέλεσμα να μην έχω διαθέσιμες τις υπηρεσίες του Google Play Store.

Τι μπορώ να κάνω για να εγκαταστήσω Androind 6 η να το γυρίσω στην "μαμίσια" Android έκδοση?

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Δημοσ.

Γεια χαρά και κάλο Πάσχα - καλή ανάσταση σε όλους!

Για να είμαι ειλικρινής δεν δοκίμασα τις παραπάνω μεθόδους, με έπιασε σήμερα μια μανία να root-αρω το τηλέφωνο και έχω "φάει" όλη τη μέρα με αυτο το πραγμα.

Έχω τρέξει CyanogenMod 12.1 - Androind 5.1 κανονικά (νομίζω) όταν τρέχω τα Gapps μου πετάει διάφορα Errors με αποτέλεσμα να μην έχω διαθέσιμες τις υπηρεσίες του Google Play Store.

Τι μπορώ να κάνω για να εγκαταστήσω Androind 6 η να το γυρίσω στην "μαμίσια" Android έκδοση?

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Μέσω recovery πρέπει να βάλεις τα σωστά Gapps

Δηλαδή τις CyanogenMod 12.1 - Androind 5.1

Ορίστε από εδώ http://www.devfiles.co/download/fAgtiEoX/gapps-lp-20150314.zip

Δημοσ.

Είναι συμβατό με το Samsung Galaxy Ace 2?

και όχι μονό ... τα gapps στο λινκ είναι συμβατά με όλες τις συσκευές που τρέχουν android lollipop

Δημοσ.

Προσωπικά τα δοκιμασία στο S2 και δουλεύει.

Το κινητό απο εκεί που μέχρι πρότινος σερνόταν τώρα πάει σφαίρα για τα δεδομένα του.

Κανένα αξιόπιστο Link για download όσον αφορά cyanogenmod 13 η 14 υπάρχει? (Και τα Gapps εννοείται)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Προσωπικά τα δοκιμασία στο S2 και δουλεύει.

Το κινητό απο εκεί που μέχρι πρότινος σερνόταν τώρα πάει σφαίρα για τα δεδομένα του.

Κανένα αξιόπιστο Link για download όσον αφορά cyanogenmod 13 η 14 υπάρχει? (Και τα Gapps εννοείται)

Ευχαριστώ

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-cyanogenmod-13-t3223808
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...