Chrisnikgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα σε ολους,Εχω ενα θεματακι κ πραγματικα εχω κανει τα παντα κ δεν φευγει με τπτ. Καπου κολλησα ενα malware κ ενω μου το βρισκει το antivirus κ λεει οτι το σβηνει αυτο μετα απο λιγο εμφανιζεται ξανα..Μπορειτε να με βοηθησετε πριν προβω σε φορματ? Σας παραθετω εικονες.Αυτο γινεται οταν παω να ανοιξω οποιονδηποτε browser,chrome,firefox κτλ Εννοιται εχω κανει απεγκατασταση τα προγραμματα κ ξανα εγκατασταση αλλα τπτ...
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 δοκιμασε system restore η να το καθαρισεις απο safe mode
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κατεβασε το τραιαλ του malwarebytes και τρεξε το.Μαλλον σου εχει αφησει path στις συντομευσεις των browsers. Δεξι κλικ πανω στις συντομευσεις των ,ιδιοτητες και διεγραψε το path που οδηγει στην ιστοσελιδα αυτη
Chrisnikgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 system restore δυστυχως δεν εχω...δεν ηξερα οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο στα win10... safe mode πως μπαινω στα 10αρια?? Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου... Κατεβασε το τραιαλ του malwarebytes και τρεξε το το εκανα κ αυτο....το βρηκε...εδειξε οτι το αφαιρεσε κ μετα ξανα εμφανιστηκε δυστυχως...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κάνε έναν έλεγχο και με το adwcleaner να καθαρίσουν οι browsers. Επίσης πήγαινε στη διαδρομή που λέει το παράθυρο σφάλματος C:/users/christos/appdata/local και σβήσε το φάκελο kemgadeojp.
Chrisnikgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σου εκανα edit πιο πανω.. κ αυτο το εκανα.....Δυστυχως τπτ.Το ξαναπερναει μετα απο λιγη ωρα...
AngryPidgeotto Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σίγουρα δεν στο έχει αφήσει σαν αρχική σελίδα με κάθε εκκίνηση των browsers; Τσέκαρε του καθενός τις ρυθμίσεις για την αρχική σελίδα.
p_under Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κάνε μια δοκιμή και με το kaspersky rescue disk bootable. Εγώ όταν είχα κολλήσει πολύ επίμονο trojan μόνο με αυτό το έβγαλα από τα αρχεία μου.
Chrisnikgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σίγουρα δεν στο έχει αφήσει σαν αρχική σελίδα με κάθε εκκίνηση των browsers; Τσέκαρε του καθενός τις ρυθμίσεις για την αρχική σελίδα. ναι σιγουρο ειναι αυτο...Τα εχω τσεκαρει..δεν ειναι σαν αρχικη σελιδα κανενος browser... Aυτο που μου την δινει ειναι οτι ενω το βρισκουν τα αντιικα δεν το διαγραφουν πληρως.Το σβηνουν μολις τρεχουν κ αυτο εμφανιζεται μετα απο κανενα 10λεπτο χρησης.Ξανατρεχω τα αντιικα το ξαναβρησκουν κ συνεχεια γινεται αυτη η διαδικασια.... Κάνε μια δοκιμή και με το kaspersky rescue disk bootable. Εγώ όταν είχα κολλήσει πολύ επίμονο trojan μόνο με αυτό το έβγαλα από τα αρχεία μου. το δοκιμαζω κ αυτο...μεχρι στιγμης ειναι το 4ο....
elio_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν είναι σαν αρχική σελίδα τότε είναι συντόμευση. Δεξί click στην επιφάνεια εργασίας, ιδιότητες και διέγραψε οτιδήποτε μετά το .exe πχ αν έχεις chrome "c:\Program Files (x86)\Google\Application\chrome.exe" οτιδήποτε μετά το βλέπει σαν συντόμευση κι ανοίγει τη σελίδα
Chrisnikgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν είναι σαν αρχική σελίδα τότε είναι συντόμευση. Δεξί click στην επιφάνεια εργασίας, ιδιότητες και διέγραψε οτιδήποτε μετά το .exe πχ αν έχεις chrome "c:\Program Files (x86)\Google\Application\chrome.exe" οτιδήποτε μετά το βλέπει σαν συντόμευση κι ανοίγει τη σελίδα Το εκανα φιλε μου...Οντως ειναι σαν συντομευση αλλα την σβηνω κ την ξαναβαζει συνεχεια... Κ με το kaspersky τα ιδια δυστυχως...
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αποθηκευση πατας αφου σβησεις το path;;
Hislasb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε πάλι με AdwCleaner & Malwarebytes (ενημέρωσε τη βάση δεδομένων -v2017.02.26.05- ) Ψάξε και με αυτά: Junkware Removal Tool HiJackThis Έλεγξε και το Hosts File για ανακατευθύνσεις... C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Chrisnikgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχως οτι κ να εχω κατεβασει ενω το βρισκει κ λεει οτι το διαγραφει αυτο επανερχεται..το φορματ μου φαινεται οτι ερχεται ολο κ πιο κοντα... Ετρεξα ολα τα παραπνω που ειπατε αλλα αυτο ενω στην αρχη δεν εμφανιζεται μετα απο λιγο τσουπ εμφανιζεται στο path καθε browser... ps:αυτο με τις ανακατευθυνσεις πως το κανω? Αποθηκευση πατας αφου σβησεις το path;; εννοειται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα