Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους..εχω το εξης θεμα..πηρα το τπλινκ του τιτλου..κανω κανονικα οτι λεει για να το συνδεσω αλλα τπτ..το εβαλα στην πριζα. το συνδεσα στο λαπτοπ με το καλωδιο του.μενουν αναμενα τα λαμπακια ποαυερ wireless και ethernet..παταω πανω στο δικτυο για να συνδεθω απο το ασυρματο..συνδεεται αλλα λεει με θαυμαστικο χωρις ιντερνετ..μπαινω στην σελιδα tplinkrepeater.net για να κανω τα επομενα βηματα αλλα δεν μπαινει στο σαιτ με τπτ...τι να κανω ρε παιδια..?καθε βοηθεια δεκτη.

Δημοσ.

Προσφατα συνδεσα ενα τπ-λινκ. Ακου πως. Αποσυνδεσου απο το δικτυο σου. Βαλε στην πριζα το τπ-λινκ. Κανε αναζητηση απο το λαπτοπ. Βρες το τπ-λινκ και συνδεσου. Ανοιξε εναν μπροουσερ και στην μπαρα διευθυνσεων βαλε την ιπ του τπ-λινκ. 192.168.κατι,δεν θυμαμαι. Βαλε τωρα admin για user και admin παλι για κωδικο. Τωρα σε βαζει να τα αλλαξεις αυτα και να βαλεις δικα σου κωδικο και ονομα χρηστη. Τωρα βρες το δικτυο σου. Βαλε το κλειδι σου αλλα να αλλαξεις το ssid που θα εχει το τπ-λινκ. Να μην ειναι ιδιο με το ssid του ρουτερ σου. Σωσε και τελος

Δημοσ.

Φιλε μ ακου να δεις τι εγινε.αυτο το τπλινκ το αγορασε ενας πατερ.πατερ κανονικος.ιερεας.χαχαχαχα..χωρις πλακα.ηθελε να εχει ιντερνετ για το λαπτοπ στο σπιτι του που βρισκεται ακριβως κατω απο την εκκλησια.πηγα λοιπον να το συνδεσω και δεν γινοταν οπως εβλεπα βιντεο στο youtube.το πηρα λοιπον στο σπιτι το εβαλα στην πριζα και το συνδεαα στο λαπτοπ.και τα κανει ολα κανονικοτατα.μπορεις να μ πεις γιατι σε μενα δουλευει κανονικα και εκει οχι;στο γραφειο της εκκλησιας που πηγα εχει σταθερο υπολογιστη κανονικα συνδεδεμενο στο ρουτερ με ιντερνετ κτλ.εβαλα λοιπον και εγω το λαπτοπ της γυναικας τοτ εκει μεσα οπως καθομουν εκανα ακριβως οτι εκανα και τωρα στο σπιτι αλλα τπτ.ακριβως το ιδιο ομως.στο σπιτι μ δουλευει κανονικα εκει οχι.το παρεμποδιζει κατι;

Επισης και κατι αλλο.θα πρεπει να ειμαι διπλα στο ρουτερ για να το κανω αυτο;;η δεν υοαρχει θεμα;πως συγχρονιζει και αναπραγει το σημα το δικτυου του σπιτιου;

Δημοσ.

Οχι.του το αγορασα εγω για να εχει ιντερνετ απο το wifi της εκκλησιας στο κατω μερος που ειναι το σπιτι που μενει.απλα δεν εχει σημα καθολου καλο απο κατω και θελαμε να το ενισχυσουμε για να μπορει να χρησιμοποιηει η γυναικα του το λαπτοπ.εγω ας πουμε πρεπει απλα να το βαλω στην πριζα στο σπιτι που θελει να το χρησιμοποιηει η πρεπει να ειμαι κοντα στο ρουτερ σαν πρωτη εγκατασταση;επισης αν το βαζει σε οποια μπριζα θελει θα πρεπει καθε φορα να κανει εγκατασταση η θα πιανει καονικα;

Δημοσ.

Μηπως ειναι πολυ οριακα το σημα?Αυτα ειναι για χρηση μεσα στον ιδιο χωρο πιο πολυ.

Εκτος κι αν ειναι μεσοτοιχια με την εκκλησια το σπιτι του.

Δημοσ.

Τι να πω δεν ξερω.θα παω παλι αυριο.θα το δοκιμασω παλι.εφοαον στο σπιτι μ δουλεψε κανονικα σημαινει οτι δουλευει.οποτε θα δοκιμασω παλι και βλεποντας και κανοντας

Δημοσ.

Φιλε μου στο σπιτι σου δουλεψε κανονικα συνδεοντας το στο ΔΙΚΟ σου ρουτερ.... Αν καταλαβα σωστα. Εσυ υποθετω οτι σεταροντας το στο δικο σου περιβαλλον, νομιζεις οτι απλα το ξεκουμπωνεις απο την πριζα σου,το κουμπωνεις σε μια οποιαδηποτε αλλη πριζα,με αλλο ρουτερ και περιμενεις οτι θα δουλεψει.... Αυτο εχω καταλαβει εως τωρα... Σορρυ αν εννοεις κατι αλλο

Δημοσ.

Οχι ρε συ.δεν το σεταρισα.το συνδεαα στην πριζα και στο λαπτοπ και μπηκε απο μονο του στο σαιτ για να το σεταρω.αλλα δεν το σεταρισα για να μην παρει καμια ρυθμιση δικη μ.ετσι ωστε να του το παω σημερα του παπα και να το ξαναδοκιμασω εκει.αν δουλεψει εκει κανονικα θα το σεταρω κιολας.καταλαβες;απλα ηθελα να δω αν οντως δουλευει και οτι δεν εχει καποιο προβλημα και γιαυτο τον λογο το πηρα στο σπιτι μ..δεν ξερω αν εγινα κατανοητος.εμενα με ενδιαφερει να μαθω κατι αλλο.πες οτι το βαζω στην πριζα και δουλευει.στον παπα παντα εννοω.το σεταρω κανονικα και το βγαζω απο την πριζα και το δινω να το βαλει σε οποια πριζα θελπριμεσα στο σπιτι του.θα δουλεψει η θα θελει παλι σεταρισμα;θα το εχω σεταρει αρζικα στο δικο του δικτυο.στο γραφειο του δηλαδη.

Δημοσ.

Στον φιλο μου που το σεταρα τις προαλλες,θυμαμαι στο μανιουαλ οτι πρεπει να ειχε και ενα section για αλλαγη πριζας. Δυστυχως ,δεν δοκιμασα να αλλαξω πριζα και να δω τι θα παιξει. Εγω σου συστηνω να το τοποθετησεις απ'ευθειας στην πριζα που θα παραμεινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...