panossar95 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα στο φορουμ. Εχω ενα mls iqtalk κατι δεν θυμαμαι. Γενικα με τα κινητα δεν το εχω πολυ, απλα τα βασικα κανω, facebook,youtube,mail, και κανα αρχειο word και τετοια για την σχολη. Anyway. Ενω σαν κινητο ειναι κομπλε (εχει ενα θεματακι με την μπαταρια του). Στο σκηνικο τωρα. Κοιμαμαι το βραδυ με ακουστικα και μουσικη. Ξυπναω το πρωι και κλασσικα ειχε τελιωσει η μπαταρια οποτε το βαζω φορτιση και το ανοιγω αμεσως. Παταω την οθονη δεν γινεται τπτ. Η αφη δεν δουλευει. Ειμαι σιγουρος οτι δεν μου εχει πεσει οσο κοιμαμαι, γτ το βρηκα διπλα μου, ακομα και να επεφτε κατω υπαρχει χαλι, οποτε δεν υπαρχει θεμα πτωσης για να χαλασει η αφη. Σκεφτομαι οτι στανταρ το εχω πλακωσει και χαλασε η αφη. Επειδη ομως βιαζομαι και πρεπει να φυγω το αφηνω να φορτισει, αφου καταφερα με τα 1000 ζορια να βαλω το πιν, η αφη δουλευε στο 10% ισως και λιγοτερο, το κινητο γενικα εκανε τα δικα του, ανοιγαν εφαρμογες κλεινανε, ευτυχως ειχε μπει σε flight mode και δεν μπορουσε να καλεσει. Μην τα πολυλογω, φευγω μεσημερι απο το σπιτι και γυρναω αργα το βραδυ. Το ανοιγω παλι και δουλευει κανονικα!! Τι στο διαολο??? Εχει καποιος εξηγηση?
stelios18120 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 μην κοιμασε με το κινητο κοντα και με μουσικη στα αυτια κτλπ κανεις κακο στον εαυτο σου.
slk200gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Όπως είπα και χτες,mls Kai turbo x =σκουπίδια ,δεν υπάρχει εξήγηση φίλε μου ,πηρε η αδερφή (ακούνε οι γυναίκες ?δεν ακούνε ) τα ταμπλετ της mls και απο την δευτερη μέρα εκανε διαφορα κουλά ,το έφερε σε μένα και κόντεψα να πάω σε ψυχιατρική κλινική ,το επέστρεψε πηρε ενα σαμμυ και ησύχασε αυτή και εγω ακομα περισσότερο
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Θα σου προτεινα να κανεις ενα hard reset αν επαναληφθει το προβλημα και αν επιμεινει και μετα απο αυτο, τοτε service.
doshy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ένας φίλος είχε μια παρόμοια περίπτωση αλλα με lenovo κινητό. Οποτε το βάλει σε φορτιστή που δεν είναι το αυθεντικό του κινητού ή σε η/υ για να το φορτίση, η αφή δεν έπιανε με τίποτα. Άμα έπιανε θα έπιανε με το ζόρι αλλα θα έκανε χαζομάρες.. Μήπως και εσένα είναι κάτι τέτοιο το πρόβλημα η ο φωτιστής σου τίποτα αρχίζει τα παίζει. Η να κανεις hard reset όπως λέει και ο φίλος παραπάνω
ziaba Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ακόμα και τα nexus 5x όπως και τα moto g4 είχαν θέματά με την αφή όσο ήταν στον φορτιστή
panossar95 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο με την φορτιση που λετε ισως εχει βαση γτ πρωτη φορά το φορτισα στον συγκεκριμενο φορτιστη.Σήμερα δουλευει αψογα. Δεν ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα