Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω τον HP Stream 14-ax000nv Blue Laptop- www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/165727-hp-stream-14-ax000nv-blue και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω σκληρό δίσκο, γιατί η χωρητικότητά του είναι ελάχιστη (Τύπος Δίσκου: eMMC, 32 GB);Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλhμέρα, μόνο εξωτερικό hdd ή κάρτα sd. O 32άρης είναι ενσωματωμένος στη μητρική οπότε ότι χωρέσει εκεί και στο cloud.

Δημοσ.

Καλhμέρα, μόνο εξωτερικό hdd ή κάρτα sd. O 32άρης είναι ενσωματωμένος στη μητρική οπότε ότι χωρέσει εκεί και στο cloud.

Δικιο εχεις αλλα,

Εαν δεν χρειαζεσαι τρομερα πολυ χωρο ακομα και τον επιπλεων χωρο σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις κυριως για αποθηκευση μπορεις να γλιτωσεις την φασαρια του εξωτερικου δισκου κ να πας και σε αυτες τις δυο discreet λυσεις->

Α)SANDISK ULTRA FIT 64GB , πολυ διακριτικο, δεν θα χρειαστει να το βαζοβγαζεις εαν μεταφερεις το λαπτοπ μεσα σε τσαντα (το χω παρει στην φιλη μου για backup διπλωματικης και δεν βγαινει ποτε πανω απο το λαπτοπ).

Β)Kingston SDXC 64GB U3 ,αυτη υποθετω πως θα ειναι ταχυτερη σε write εαν θελεις να της περασεις και προγραμματα/παιχνιδια. Και αυτη την λυση την βαζεις πανω και δεν σε ξαναπασχολει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...