Προς το περιεχόμενο

Creative Sound Blaster X H3 Gaming Headset @eshop 32.9€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Οποίος εχεις άποψη για τα συγκεκριμενα θα την χρειαζόμουν !

Ειμαι σε έρευνα αγοράς για gaming headset κ έχασα ενα που έπαιξε πριν κατι μέρες

Αξίζει το συγκεκριμένο;

Ευχαριστω TS

Δημοσ.

Οποίος εχεις άποψη για τα συγκεκριμενα θα την χρειαζόμουν !

Ειμαι σε έρευνα αγοράς για gaming headset κ έχασα ενα που έπαιξε πριν κατι μέρες

Αξίζει το συγκεκριμένο;

Ευχαριστω TS

Δεν τα έχω δουλέψει τα συγκεκριμένα επομένως δεν έχω άποψη. Όμως με βάση τα χαραστηριστικά τους (αποσπώμενο μικρόφωνο, braided cableξεχωριστό καλώδιο για συμβατότητα με κονσόλες ps4 - xone, μικρό βάρος)  και το brand name τους, αν δεν είχα πάρει προ μηνών τα hyper x cloud stinger σε προσφορά (αλλά και πάλι ακριβότερα απο τα συγκεκριμένα τώρα) θα τα είχα χτυπήσει χτές στα 33€.

Τώρα στα 50€ που τα βρίσκεις γενικότερα θα το έψαχνα πολύ περισσότερο. 

Εδώ ένα review:

https://www.youtube.com/watch?v=L9D00yS_EQA

https://thetechinsider.org/gaming-headset-reviews/creative-sound-blasterx-h3-gaming-headset-review/

Edit: Επίσης αν θέλεις να την βγάλεις οικονομικά σκέψου και το ενδεχόμενο να πάρεις ένα καλό ζευγάρι (πάλι σε προσφορά) ψείρες. Προσωπικά αν και έχω τα xyperx cloud stinger, τα bluetooth ionik bt-002 και ένα ζευγάρι corsair raptor βολεύομαι πολλές φορές σε πολύωρο online gaming με ένα καλούτσικο ζευγάρι ψείρες με μικρόφωνο (ειδικά το καλοκαίρι που παίζουν στάνταρ λόγω ζέστης). 

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι καλύτερα από τα Creative Fatality που τα βρήκα απολύτως σκ@τα και σε ήχο και σε ποιότητα πλαστικών κατασκευής 

Δημοσ.

Ελπίζω να είναι καλύτερα από τα Creative Fatality που τα βρήκα απολύτως σκ@τα και σε ήχο και σε ποιότητα πλαστικών κατασκευής 

Aπο τα fatality που είχες μου φαίνονται και εμφανισιακά ανώτερα σε ποιότητα κατασκευής.

Πιστεύω λοιπόν και στην πράξη θα είναι ανώτερα.

Το μόνο που θα με προβλημάτιζε εμένα που έχω λίγο μεγάλο κεφάλι είναι αν θα μου ήταν άνετα σε πολύωρο gaming ή κάπως σφιχτά και κουραστικά μετά απο ώρα. Τα xyperx cloud stinger μου είναι πολύ άνετα και τα προτείνω με κλειστά μάτια σε όσους είναι κεφάλες! :D

Κατά τα άλλα φαίνονται πολύ καλά για την τιμή τους, δεν αγοράζεις συχνά επώνυμο headset με αυτά τα χαρακτηριστικά στα 33 ευρώ πιστεύω. 

p.s τα gaming headsets δεν έχουν την ακρόαση μουσικής σαν δυνατό σημείο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...