Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε ένα laptop με ένα μόνο δίσκο ssd 256GB ανοίγοντας το εικονίδιο "Αυτός ο υπολογιστής" βγάζει το screeshot που δημοσιεύω. Ο τοπικός δίσκος Ζ τι ρόλο παίζει;;;Αν προσπαθήσω να το προσπελάσω ζητά άδεια, και αν πατήσω οκ μου λέει οτι τελικά ΔΕΝ επιτρέπεται η πρόσβαση.Αν βοηθάει, να πω, επιπλέον, ότι μετά από εγκατάσταση επιπλέον προγραμμάτων 11 GB η μόνη αλλαγή που έγινε ήταν στον τοπικό δίσκο C να λέει 149 ελεύθερα από 225... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2017 από Καπετάνιος Βασίλης
stelios5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ τώρα γιατί δεν βλέπω screeshot;;; Αν το αγόρασες έτσι το laptop,προφανώς είναι backup του λειτουργικού.
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σωστά, έχεις απόλυτο δίκιο stlios5. Μάλλον είχα ξεχάσει να πατήσω το κουμπί ανεβάσματος αρχείου... Τώρα νομίζω φαίνεται το screenshot.
micos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μάλλον είναι ram disk. Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής και πήγαινε Διαχείριση. Πήγαινε στη διαχείριση δίσκων και ανέβασε ένα screen από εκεί.
Extinction Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος μάλλον μπορεί να είναι κάποιο Reserved, αλλιώς λάθος κατά την εγκατάσταση και format του σκληρού.. Επειδή δεν ξέρουμε σε τι χρησιμεύει απενεργοποίησε το γράμμα του ώστε να μην εμφανίζεται. Για να το κανεις αυτό πατα δεξί κλικ στον "Υπολογιστή μου" > Διαχείριση > Αποθηκευτικό Σύστημα και εκεί που θα βρείς το partition Z πατα δεξί κλικ > Αλλαγή γράμματος > αφαίρεση γράμματος
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εξαφανίστηκε μόνος του ο Ζ μετά από κάτι ενημερώσεις...Μάλλον ήταν κάποιο Reserved...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα