Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.αφορμη για να γινω μελος το μοτορι.διαβαζωντας χωρις να ειμαι μελος πολλες φορες απαντησεις σας πανω στο θεμα μηχανη,εκανα αρκετα πραγματα.επι του θεματος,εχω ενα gsxr 400 gk73a,δυστυχως χανει απο την υπερχειληση αποτην τετραδα τα δυο χανουν.το μονο που παρατηρησα ηταν πως οι βιδες της εξοδου σε αυτα τα δυο μπωλακια εχουν ψιλοφαγωμενες μυτες.λογικα αυτες οι βιδες καθως τις βιδωνεις φραζουν και δεν περναει τιποτα στην υπερχειληση μεχρι και το ξεβιδωμα τους για την απελευθερωση του καυσιμου.και ολα αυτα ενω ειναι σβηστος ο κινητηρας.δηλαδη βαζω τεποζιτο και υστερα απο 3 λεπτα βγαζει απο την υπερχειληση βενζινα.τι να ειναι ρε παλικαρια?εχουν αλλαχτει λαστιχακια βιδακια ολα εκτος απο αυτες τις βιδες.δεν ξερω καν πως να τις ψαξω κιολας.οτι και αν εχω πατησει δεν μου βγαζει κατι παρομοιο!!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.αφορμη για να γινω μελος το μοτορι.διαβαζωντας χωρις να ειμαι μελος πολλες φορες απαντησεις σας πανω στο θεμα μηχανη,εκανα αρκετα πραγματα.επι του θεματος,εχω ενα gsxr 400 gk73a,δυστυχως χανει απο την υπερχειληση αποτην τετραδα τα δυο χανουν.το μονο που παρατηρησα ηταν πως οι βιδες της εξοδου σε αυτα τα δυο μπωλακια εχουν ψιλοφαγωμενες μυτες.λογικα αυτες οι βιδες καθως τις βιδωνεις φραζουν και δεν περναει τιποτα στην υπερχειληση μεχρι και το ξεβιδωμα τους για την απελευθερωση του καυσιμου.και ολα αυτα ενω ειναι σβηστος ο κινητηρας.δηλαδη βαζω τεποζιτο και υστερα απο 3 λεπτα βγαζει απο την υπερχειληση βενζινα.τι να ειναι ρε παλικαρια?εχουν αλλαχτει λαστιχακια βιδακια ολα εκτος απο αυτες τις βιδες.δεν ξερω καν πως να τις ψαξω κιολας.οτι και αν εχω πατησει δεν μου βγαζει κατι παρομοιο!!!

Float Needle Valves gsxr400

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση.αυτα εχουν αλλαχτει και τα τεσσερα.το θεμα ειναι οτι οποιος τα χει πιασει στα χερια του τα καρμπυρατερ(μηχανικος εννοω)το μακρυ και το κοντο του ο καθενας.

Δημοσ.

Λογικα πρεπει να ειναι οι βιδες στο ποτηρακι που εχει το μπολακι δηλαδη της υπερχειλησης.αλλα δεν τα βρισκω πουθενα.και δεν ξερω και πως να τα ψαξω εχω γραψει τα παντα και τιποτα δεν μου βγαζει.

Δημοσ.

Τα μπολάκια που λες έχουν καλά τσιμουχάκια; Κανονικά δε θα έπρεπε να στάζουν παρα μόνο αν ήταν λάσκα.

Aυτά είναι;

DSC05776.jpg

Aν ναι, από που σου στάζει; Από τα μπουλόνια τις υπερχείλισης τα εξάγωνα ή γύρω γύρω από το μπώλ που το κρατάνε 2 σταυρόβιδες;

• Like 1
Δημοσ.

Οπως βλεπουμε την φωτο διπλα στο μπουλονι εχει το τσουσουνακι της υπερχειλησης απο εκει σταζει οσο και αν σφιχτει.

Εμενα τα μπουλονακια αυτα ηταν παντοτε μεχρι μεσα βιδωμενα αλλα δεν ειχα ποτε θεμα.το λεω επειδη σε ολες τις φωτογραφιες που εχω βρει βλεπω τα μπουλονακια τα εξαγωνα να ειναι ενα κλικ πιο πισω βιδωμενα.εμενα ειναι μεχρι τερμα βιδωμενα

Μεσα εχουν αλλαχτει οι βελονες φλοτερ φλταζες γυρω στα μπολακια και καποια o ring μικρουλια

Δημοσ.

βγαλε μια βιδα απο αυτα που δεν τρεχουν,και μια απο αυτα που τρεχουν,και δες αν εχουν φθορες.αν εχουν,μια βολτα απο σιδηρικα και τα αλλαζεις.αν δεν εχουν φθορες,πρεπει να παει το πακετο σε γνώστη καρμπυρατερτζη.

Δημοσ.

Αδερφε σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες.το εχω κανει ηδη.οι βιδες απο τα μπολακια που τρεχουν εχουν μεγαλη διαφορα απο τα αλλα.ειναι πολυ φαγωμενες.σε σιδηρικα πηγα σε πολλα μαγαζια κανενας δεν εχει κατι τετοιο.αλλος μου ειπε να παω να φτιαξω σε μηχανουργειο.εγω προσπαθησα να κανω κατι τωρα...μην κραξετε...στριφογυριζα την ακρη της βιδας σε μιγμα δυο συστατικων και μολις γινει σκληρο θα το τρωω σιγα σιγα ομοιομορφα μεχρι να φραζει την εξοδο καταλληλα.και ολο αυτο γιατι δεν κοβω να βρισκω

Δημοσ.

Αδερφε σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες.το εχω κανει ηδη.οι βιδες απο τα μπολακια που τρεχουν εχουν μεγαλη διαφορα απο τα αλλα.ειναι πολυ φαγωμενες.σε σιδηρικα πηγα σε πολλα μαγαζια κανενας δεν εχει κατι τετοιο.αλλος μου ειπε να παω να φτιαξω σε μηχανουργειο.εγω προσπαθησα να κανω κατι τωρα...μην κραξετε...στριφογυριζα την ακρη της βιδας σε μιγμα δυο συστατικων και μολις γινει σκληρο θα το τρωω σιγα σιγα ομοιομορφα μεχρι να φραζει την εξοδο καταλληλα.και ολο αυτο γιατι δεν κοβω να βρισκω

Βρίσκεις μια χαρά δεν είναι ανάγκη να είναι ολόιδιο το μπουλόνι. Τα πάσα σε ενδιαφέρουν να ταιριάζουν κ το μήκος. Ψάξε για Inox βίδες. Θα βρείς άλλα θέλει ΠΟΛΥ ψάξιμο. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι θα βρεις στην WURTH 100%.

Πήγαινε στο κοντινότερό σου κατάστημα  με μια αφάγωτη βίδα να στη μετρήσουν και να σου δώσουν. Πάρε inox και πάρε 4 +2 εφεδρικές, αν θες να το κρατήσεις το μηχανάκι.

Δημοσ.

και δεν προκειτε να βρεις.ή λαρς βιδα μιδιου συνολικου μηκους και κανε την κωνικη μπροστα, με λιμα η τροχακι,η βαλε μπροστα απο τις χαλασμενες λαστιχακι,η ταπωσε την διαρροη.

Δημοσ.

Λογικα για τη διαρροη εννοεις να καταργησω τελειως την εξοδο της υπερχειλησης σωστα?αν ναι αυτο δεν θα χει καποιες επιπτωσεις?

Δημοσ.

Τα φλοτερ δεν εχουν τρυπες ειναι πεντακαθαρα.ψαχτηκαν παρα πολυ.μια απορια λυστε μου ρε παιδια τα καρμπυρατερ εμενα δεν εχουν σωληνακι μπρουτζινο μεσα overflow εχουν μοναχα την εξοδο αυτη με την βιδα που σας εδειξα και εφοσον σφιγγοντας την βιδα φραζει η εξοδος σε πιθανο προβλημα μεσα στο καρμπυρατερ απο καποιο αλλο εξαρτημα την βενζινη απο που θα την πεταξει αν εγω εχω βιδωσει την βιδα και δεν περναει τιποτα?(εκτος απο το να τη στειλει στους κυλινδρους)

Δημοσ.

Αυτη ειναι η βιδα φιλαρακο.με αυτη ειχα παει και δεν ειχε κανενας

Αυτη ειναι η βιδα

Πας αγοράζεις μια βίδα ίδια σε πάσα, κεφάλι και μήκος με αυτή. Ελπίζω να έχεις παχύμετρο. Μετράς πόσο είναι ο κώνος σε μήκος. Μετράς πόσο είναι η ελάχιστη και μέγιστη διάμετρος του κώνου. Σφίγγεις το κεφάλι της βίδας σε ένα δράπανο με βάση και κοιτάς να περιστρέφεται χωρίς να παίζει. Κάνεις τα σημάδια σου, βάζεις μπρός το δράπανο και αρχίζεις να τρώς τα πάσα για να φτιάξεις τον κώνο. Πάρε καμια 10 ριά βίδες να χεις. Αν πάλι δε το χεις, πάλι αγοράζεις καμια 10ρια βίδες, και μετά πας σε μηχανουργείο με την παλιά και λες να σου φτιάξει 5-6 ίδιες από αυτές που αγόρασες. Άλλα θα σου πρότεινα να πας στη wurth. Βρήκα κάτι γελοίες ασφάλειες από αμάξι του '70 εκεί, κάτι θα έχουν δε μπορεί...

Αλλιώς ψάξου:

http://www.graniterock.co.uk/400manuals/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...