kostaszabos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ο κώδικας μου ειναι ένας Email Spider που πάει σε μιά σελίδα και μαζεύει ότι Email βρεί.. Κάτι έχω κάνει λάθος όμως και δέν μου βγάζει τα αποτελέσματα... Βοηθάτε λίγο? package spider; import java.io.BufferedReader; import java.io.IOException; import java.io.InputStreamReader; import java.net.MalformedURLException; import java.net.URL; import java.util.ArrayList; import java.util.regex.Matcher; import java.util.regex.Pattern; public class Spider { public static void main(String[] args) { BufferedReader buffer = null; InputStreamReader in = null; URL url = null; String urlString = "http://https://www.google.com/"; try{ url = new URL(urlString); } catch(MalformedURLException e){ e.printStackTrace(); } try{ in = new InputStreamReader(url.openStream()); } catch(IOException e){ e.printStackTrace(); } buffer = new BufferedReader(in); String link = null; ArrayList<String> links = new ArrayList<String>(); try{ while((link=buffer.readLine())!=null){ harvestEmail(link); buffer.close(); } } catch(IOException e){ e.printStackTrace(); } for(int j=0; j<links.size(); j++){ System.out.println(links.get(j)); } } public static void harvestEmail(String str){ Pattern pattern = Pattern.compile("[_A-Za-z0-9-]+(\\.[_A-Za-z0-9-]+)* @[A-Za-z0-9]+(\\.[A-Za-z0-9]+)*(\\.[A-Za-z]{2,})"); Matcher match = pattern.matcher(str); if (match.find()){ System.out.println(str.substring( match.start(), match.end())); } } }
flienky Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Να σε βοηθησουμε για να μαζεψεις αυριο email απο το ιντερνετ και να σπαμαρεις φουλ?
kostaszabos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 οκ άμα δέν θέλετε μην βοηθάτε.. δέν τις διάλεξα εγώ τις ασκήσεις.. πείτε μου τουλάχιστον πώς θα πάρω τα data μου απο τη βάση μέσω του ResultSet για να τα γράψω σε ένα CSV αρχείο.. παράδειγμα.. try { String sql="SELECT * FROM record;"; ResultSet rs = mydb.querySingleResult(sql); FileWriter fw = new FileWriter(filename); while(rs.next()){ fw.append(rs.getString(1)); fw.append(','); fw.append(rs.getString(2)); fw.append('\n'); } fw.flush(); fw.close(); System.out.println("CSV File is created successfully."); } catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } Δέν ξέρω πόσα Email έχει μαζέψει στο πίνακα.. εγώ θέλω ένα λουπάκι για να πάρω 2 στοιχεία και να του πώ βάλε το κόμμα στη μέση.. Δεν θέλω να μπλέξω με metadata και τέτοια γιατί πάει μακρυά η βαλίτσα.. Βασικά ένα απλό προγραμματάκι μου είπα να φτιάξω οι άνθρωποι αλλά εγώ θέλω να δείξω ότι ξέρω 5 πράγματα και τα έχω μπλέξει όλα μέσα..
Predatorkill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αν σε ενα απλο προγραμματακι τα εχεις μπλεξει ολα μεσα, σε ενα δυσκολο προγραμματακι τι θα κανεις ρε boy;
kostaszabos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εντάξει το έφτιαξα! Στο δύσκολο πρόγραμμα εγώ θα κάνω τα πιό απλά tasks..
pmav99 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εντάξει το έφτιαξα! Είδες τo copy paste! 1
konqoro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι κι' αλλιως φαινεται καρα-αργό ... δεν κινδυνεύουμε λολ
kostaszabos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν έχω φτιάξει 2 εκδόσεις του Web Scraper - και όχι Web Crawler οπως το λένε οι περισσότεροι και είναι τελείως διαφορετικό πράγμα - για να δείξω ότι ξέρω 5 βασικά πράγματα σαν junior.. τα αναβαθμίζω συνέχεια.. μόλις τα στείλω στην εταιρία θα κάτσω να τα τροποποίησω με την άνεση μου με advanced κωδικα.. και θα σας τα ποστάρω εδώ να μου πείτε αν σας αρέσουν... θα πειραματιστώ με το www.insomnia.gr...
tsofras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ρε φίλε ειλικρινά είναι τελευταία φορά που σου γράφω , αλλά για να δείς αυτό που σου είχα πεί και στο πρώτο ποστ με την αλαζονεία σου έχεις καταφέρει να μην σου δίνει κανείς σημασία ούτε εδω μέσα, που να πάς και για δουλειά. Και τώρα που έχεις πραγματικά ανάγκη δεν σε βοηθάει κανείς.
kostaszabos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ρε φίλε ειλικρινά είναι τελευταία φορά που σου γράφω , αλλά για να δείς αυτό που σου είχα πεί και στο πρώτο ποστ με την αλαζονεία σου έχεις καταφέρει να μην σου δίνει κανείς σημασία ούτε εδω μέσα, που να πάς και για δουλειά. Και τώρα που έχεις πραγματικά ανάγκη δεν σε βοηθάει κανείς. Ρε φίλε ειλικρινά άμα εσύ κατάλαβες ότι το επίπεδο της νοημοσύνης μου είναι να μπαίνω στο insomnia.gr για να ζητήσω βοήθεια για προγραμματιστικές ασκήσεις που μου βάζουν οι εταιρίες που θα με πληρώνουν τί να πώ.. ή ακόμα καλύτερα ότι περιμένω απο διευθύνσεις IP να μου δώσουν σημασία... δεν μπορώ να σχολιάσω συγνώμη
Predatorkill Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Πιο τρολ βρισκεις πετρελαιο. Ρε θα μας τρελανεις; Ο τιτλος του θεματος ειναι «προβλημα με regex» αλλα παρολα αυτα δε ζητας βοηθεια; Οταν λες «βοηθατε λιγο» τι εννοεις; Γιατι δε πας σε καμμια αλλη παραλια να ησυχασουμε; Δεν θα λειψεις σε κανεναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα