Sakis pantas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μια απλή ερώτηση Πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει μια εφαρμογή ή σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ για να μου την φτιάξει .... επειδή πιστεύω όλοι μας έχουμε κάποιες ιδέες και δεν ξέρουμε πως μπορούμε να τις κάνουμε πράξη ή και λεφτά αν μπορεί να γίνει .... Συγνώμη αν έχει ξαναγίνει κάποιο παρόμοιο θέμα ...
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μια απλή ερώτηση Πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει μια εφαρμογή ή σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ για να μου την φτιάξει .... επειδή πιστεύω όλοι μας έχουμε κάποιες ιδέες και δεν ξέρουμε πως μπορούμε να τις κάνουμε πράξη ή και λεφτά αν μπορεί να γίνει .... Συγνώμη αν έχει ξαναγίνει κάποιο παρόμοιο θέμα ... "όλοι μας έχουμε κάποιες ιδέες" απλα προγραμματισμό δεν ξέρουμε ! Εσυ τωρα τι θέλεις; να μαθεις να προγραμματίζεις ή ψαχνεις κάποιον προγραμματιστή 2
Sakis pantas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εφόσον είναι δύσκολο να προγραμματίσει και να φτιάξει κάποιος μια εφαρμογή ..... τότε ξέρει κανείς την διαδικασία για την κατοχύρωση και κάποια αξιόπιστη εταιρεία για την δημιουργία μιας εφαρμογής στο store ή market
Chemical Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Είπε κανείς οτι είναι δύσκολο ή εύκολο; Έχεις καταλάβει τι ψάχνεις πρωτού ρωτήσεις;
Sakis pantas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Άμα σβήνεις αυτά που έχω γράψει .... λογικό το βλέπω ..!!! Τέλος πάντων ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα