tontorikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ειμαι λιγο αρχαριος...θελω να αλλαξω υγρο στην υδροψυξη...ποιο να παρω και απο που?η υδροψυξη που εχω ειναι rajintek triton 240 blue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί θες να αλλάξεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tontorikos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το χω εναχρονο..υποτιθεταιμετααπο ενα χρονο πρεπει να τ'αλλαξεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Που το είδες αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tontorikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Που το είδες αυτό? Ετσι νομιζα φιλε μ...δν ισχυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλό είναι να αλλάζεται γιατί ακόμα και μη αγωγιμο να είναι ένα υγρό όπως περνει μέσα στο κύκλωμα μαζεύει ιόντα και στο τέλος γίνεται αγωγιμο Τα υγρά συνήθως δεν χάνουν απόδοση στο πέρας του χρόνου αλλά καλό είναι να αλλάζει, καλό θα ήταν βέβαια να αλλάξεις και σωλήνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tontorikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Καλό είναι να αλλάζεται γιατί ακόμα και μη αγωγιμο να είναι ένα υγρό όπως περνει μέσα στο κύκλωμα μαζεύει ιόντα και στο τέλος γίνεται αγωγιμο Τα υγρά συνήθως δεν χάνουν απόδοση στο πέρας του χρόνου αλλά καλό είναι να αλλάζει, καλό θα ήταν βέβαια να αλλάξεις και σωλήνες Τι υγρο και τι σωληνες να παρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Τι υγρο και τι σωληνες να παρω;Δεν ξέρω τι διάμετρο έχει η raijtek πρέπει να βρεις και μετά θα μπορέσουμε να προτείνουμε Υγρό έχεις κάποια προτίμηση στο χρώμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tontorikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω τι διάμετρο έχει η raijtek πρέπει να βρεις και μετά θα μπορέσουμε να προτείνουμε Υγρό έχεις κάποια προτίμηση στο χρώμα? Ποια διαμετρο να βρω στους σωληνες; Ναι..μπλε φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να μετρήσεις και εσωτερική διάμετρο στο σωλήνα και εξωτερικη Χώρις να είμαι 100%σιγουρος θέλεις σωλήνα 8/10mm http://www.eworld.com.gr/products/details/1499/Innovatek-Special-%CE%A3%CF%8E%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-10/8-Green-1m Για υγρό με το παρακάτω θα είσαι καλυμενος http://www.eworld.com.gr/products/details/2082/Aqua-Computer-Double-Protect-Ultra-Blue-1LT-Watercooling-Fluid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 13/10 είναι.Υπάρχει και σχετικό βίντεο συντήρησης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 13/10 είναι.Υπάρχει και σχετικό βίντεο συντήρησης Ίσως μπορεί να την μπερδεύω με την alphacool eisburg Υπάρχει γρηγορότερος τρόπος να το γεμίσεις Γέμισμα το ψυγείο πρώτα και μετά ξεκινάς την διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει γρηγορότερος τρόπος να το γεμίσεις Γέμισμα το ψυγείο πρώτα και μετά ξεκινάς την διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο Είναι κάτι που με παραξένεψε στη μέθοδο που χρησιμοποιούσε,άλλα hey,οτι πεί η κατασκευάστρια εταιρεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tontorikos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ενταξει παιδια ευχαριστω να ειστε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα