Προς το περιεχόμενο

Θα υπαρξει προβλημα με ασφαλιστικη ??

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως σε οι ασφαλιστικές σου προτείνουν να πας σε δικούς τους φανοποιούς.

Δεν θα άφηνα τυφλά αυτοκίνητο στα χέρια τους.

Εμενα μου τον προτεινε ο ασφαλιστης που είναι παλιος συμμαθητης και του εχω εμπιστοσυνη .Δεν εχω κανει on line ασφαλιση .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως σε οι ασφαλιστικές σου προτείνουν να πας σε δικούς τους φανοποιούς.

Δεν θα άφηνα τυφλά αυτοκίνητο στα χέρια τους.

Βεβαια εχουν και μεγάλα επίσημα στους συνεργαζόμενους τους. Επισης οπως και να εχει μπορεις να πας όπου θες απλα με ορισμένους εχουν συμφωνίες που απλουστεύουν τις διαδικασίες.

Προσωπικά ήμουν οκ μια φορά που χρειάστηκε μιας και το συνεργείο που παω (επισημη αντιπροσωπεια) ηταν στη λιστα

• Like 1

Σε δυο μικροτρακαρίσματα που πήγα σε συνεργείο της ασφαλιστικής (αντιπροσωπεία BMW τη μια φορά Peugeot την άλλη)

Έμεινα απόλυτα δυσαρεστημένος και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω.

Την πρώτη φορά το χρώμα του προφυλακτήρα ξεφλουδίσε μετά από ένα χρόνο και τη δεύτερη είχαν κάνει τοσο προχειροδουλειά που δεν το παρέλαβα και τους ανάγκασα να το ξαναφτιάξουν.

Από εδώ και πέρα μόνο σε δικό μου συνεργείο.

Για Honda μιας και είσαι στη Λυκόβρυση θα πας στο Γκιουλμπαλογλου στη Μεταμόρφωση.

• Like 1

Σε δυο μικροτρακαρίσματα που πήγα σε συνεργείο της ασφαλιστικής (αντιπροσωπεία BMW τη μια φορά Peugeot την άλλη)

Έμεινα απόλυτα δυσαρεστημένος και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω.

Την πρώτη φορά το χρώμα του προφυλακτήρα ξεφλουδίσε μετά από ένα χρόνο και τη δεύτερη είχαν κάνει τοσο προχειροδουλειά που δεν το παρέλαβα και τους ανάγκασα να το ξαναφτιάξουν.

Από εδώ και πέρα μόνο σε δικό μου συνεργείο.

Για Honda μιας και είσαι στη Λυκόβρυση θα πας στο Γκιουλμπαλογλου στη Μεταμόρφωση.

Εχω ηδη παει σε αλλον. Το ελυσαν σημερα και μαλλον Παρασκευη θα το παρω .

Απο αντποροσωπεια  κι εγω δεν εχω καλες εμπειριες .

Πηρα σημερα το αυτοκινητο μου απο το φανοποιειο .

Τελος καλο αλλα μεγαλη η ταλαιπωρια που μπορει να ηταν μεγαλυτερη αν δεν με ειχε βοηθησει το παληκαρι που μου αφησε το σημειωμα.

Ευτχως μου εδωσε το συνεργειο ενα αυτοκινητη αντιικαταστασης . Fiat Pundo με πρωτη αδεια στην Ελλαδα το ....1994.

• Like 1

Ευτυχώς που τελικά οταν οι  γάιδαροι οι υπαίτιοι φθείρουν περιουσίες και φεύγουν σφυρίζοντας αδιάφορα....υπάρχει ακόμα κόσμος που δείχνει ενδιαφέρον και ειδοποιεί το "θύμα" ..

Τυχερός Γιάννη μέσα στην ατυχία σου και εύχομαι όχι άλλες τέτοιες αναπάντεχες εκπλήξεις :)

• Like 1

Ευτυχώς που τελικά οταν οι  γάιδαροι οι υπαίτιοι φθείρουν περιουσίες και φεύγουν σφυρίζοντας αδιάφορα....υπάρχει ακόμα κόσμος που δείχνει ενδιαφέρον και ειδοποιεί το "θύμα" ..

Τυχερός Γιάννη μέσα στην ατυχία σου και εύχομαι όχι άλλες τέτοιες αναπάντεχες εκπλήξεις :)

Σε ευχαριστω πολύ φιλε μου .Πραγματικα στην ατυχια μου ειχα Τυχη  που τον λενε Μιχαλη !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...