Προς το περιεχόμενο

Θα υπαρξει προβλημα με ασφαλιστικη ??

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικά καλό είναι να έχετε Νομική Προστασία.

Σε περίπτωση που μπλέξετε, απλά κάνετε χρήση και διορθώνονται πολλά.

Αρκει να μην πεσεις  σε ...χασοδικη όπως εγω πολύ παλια μια φορα .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πηγα και το αφησα πριν λιγο να το δει αυριο πραγματογνωμνας της δικης μου ασφαλιστικης (Alianze).

Μου εδωσαν και ενα Pundo γα αυτοκινητο αντικαταστασης μεχρι να παρω το δικο μου προσφορα του συνεργειου και οχι ασφαλιστικης καλυψης .

Απο χθες εχω κανει τις απαραιτητες εξουσιοδοτησεις .

• Like 1

Πηγα και το αφησα πριν λιγο να το δει αυριο πραγματογνωμνας της δικης μου ασφαλιστικης (Alianze).

Μου εδωσαν και ενα Pundo γα αυτοκινητο αντικαταστασης μεχρι να παρω το δικο μου προσφορα του συνεργειου και οχι ασφαλιστικης καλυψης .

Απο χθες εχω κανει τις απαραιτητες εξουσιοδοτησεις .

Μόνο τα ιταλικά δεν χαλάνε τελικά! :P :D

• Like 3

Εφόσον υπήρξε μαρτυράς πάλι καλά, αντε μετα να τον βρείς.

Όλα να μπούν κανούργια γνήσια. Πρίν 4 χρόνια γύριζα στο χωριό βράδυ. Αντίκρισα απο αντίθετο ρεύμα να έρχεται με τρελή πορεία 1 Daewoo Lanos. Πίσω μου ήταν 1 BMW 318, το πάτησα ωστε μην με βρεί μπροστά.

Ωστόσο με χτύπησε πίσω αριστερά. Ο κύριος ήταν υπο την επίδραση αλκοόλ.

Κάλεσα αμέσως το 100 , έγινε καταγραφη του ατυχήματος και εφόσον έφταιγε και ηταν υπο την επήρεια αλκοολ.

Τα πλήρωσε όλα η ασφαλιστική του.

Η ζημιά που μου έκανε ήταν όλη η πίσω αριστερη πόρτα, ψαλίδι, ακρόμπαρα.

Όλα μπήκαν γνήσια καινούργια της Honda.

Ήρθε ο πραγματονόμονας μετα απο 3 εργάσιμες ημέρες.

Στο BMW , τον χτύπησε και εκείνον φανάρι αριστερό και μάσκα.

Εάν θυμάμαι καλά το εξουσιοδοτημενο που το ειχα πάει της Honda , ηταν στην Πειραιώς στόν Ταύρο κοντά(Γιάννης Platano)

Έμεινα χωρίς αμάξι 20 ημέρες γιατί περίμενα την πόρτα αριστερή.

Την πρόσεξε την δουλειά ο φανοποιός, και έγινε σαν καινούργιο το αυτοκίνητο.

• Like 1

Μεθυσμενος και τον κάλυψε η ασφαλιστική; κοιτα να δεις...

H ασφαλιστική το θυμα το πληρώνει, το τι θα κάνει μετα με τον πελάτη της ειναι άλλο θέμα απο όσο ξέρω (εντός φιλικου διακανονισμου τουλάχιστον)

• Like 1

Ναι που ήρθε η τροχαία πήρε μετρήσεις και απο εμένα.Δέν ήταν απλά μεθυσμένος αλλά πρέπει να είχε κατεβάσει κανένα καφάσι μπύρες.Και η παρέα του ήταν ακόμη σε χειρότερη κατάσταση απο αυτόν , και δεν ήταν μικρός περίπου 55 χρονών τότε.

• Like 1

Μεθυσμένος στις 1 το μεσημερι αν και δεν αποκλειεται λιγο δυσκολο .Από τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα μαζι του μαλλον στα μυαλα δεν πηγαινε καλα εκτος τα γραματα .

Πριν πολλα χρονια ειχα τρακαρει με ένα Primera που ειχα τοτε βγαινοντας από θεση σταθμευσης με χτυπησε καποιος που ερχοταν βολιδα από πισω ενώ ειχε ολο τον χωρο να με αποφυγει και ειχα σταματησει να περασει . Το αφησα στην κριση του Φοινικα και ειχε πληρωσει μετα από δικαστηριο . Μετα συνειδειτοποιησα ότι τοτε αυτος μυριζε κρασι αλλα δεν σκεφτηκα να πω να του κανουν αλκοτέστ στο 100 που ειχε ερθει .

Είναι η μοναδικη φορα στα 30+ χρονια που πληρωσε ασφαλιστικη για μενα εστω και αν δεν εφατιγα αλλα δεν μπορουσα να το αποδειξω,

Στο παλικαρι που μου αφησε τα στοιχεια εστειλα σημερα  ένα καλαθακι με δυο μουκαλια κρασι για ένα ελαχιστο ευχαριστω.

Εφόσον υπήρξε μαρτυράς πάλι καλά, αντε μετα να τον βρείς.

Όλα να μπούν κανούργια γνήσια. Πρίν 4 χρόνια γύριζα στο χωριό βράδυ. Αντίκρισα απο αντίθετο ρεύμα να έρχεται με τρελή πορεία 1 Daewoo Lanos. Πίσω μου ήταν 1 BMW 318, το πάτησα ωστε μην με βρεί μπροστά.

Ωστόσο με χτύπησε πίσω αριστερά. Ο κύριος ήταν υπο την επίδραση αλκοόλ.

Κάλεσα αμέσως το 100 , έγινε καταγραφη του ατυχήματος και εφόσον έφταιγε και ηταν υπο την επήρεια αλκοολ.

Τα πλήρωσε όλα η ασφαλιστική του.

Η ζημιά που μου έκανε ήταν όλη η πίσω αριστερη πόρτα, ψαλίδι, ακρόμπαρα.

Όλα μπήκαν γνήσια καινούργια της Honda.

Ήρθε ο πραγματονόμονας μετα απο 3 εργάσιμες ημέρες.

Στο BMW , τον χτύπησε και εκείνον φανάρι αριστερό και μάσκα.

Εάν θυμάμαι καλά το εξουσιοδοτημενο που το ειχα πάει της Honda , ηταν στην Πειραιώς στόν Ταύρο κοντά(Γιάννης Platano)

Έμεινα χωρίς αμάξι 20 ημέρες γιατί περίμενα την πόρτα αριστερή.

Την πρόσεξε την δουλειά ο φανοποιός, και έγινε σαν καινούργιο το αυτοκίνητο.

Ποσο παλιο ηταν το αμαξι ? Δε εχει σημασια ? Εμενα τον Αυγουστο κλεινει 8 χρονια .

• Like 3

Μεθυσμένος στις 1 το μεσημερι αν και δεν αποκλειεται λιγο δυσκολο .Από τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα μαζι του μαλλον στα μυαλα δεν πηγαινε καλα εκτος τα γραματα .

Πριν πολλα χρονια ειχα τρακαρει με ένα Primera που ειχα τοτε βγαινοντας από θεση σταθμευσης με χτυπησε καποιος που ερχοταν βολιδα από πισω ενώ ειχε ολο τον χωρο να με αποφυγει και ειχα σταματησει να περασει . Το αφησα στην κριση του Φοινικα και ειχε πληρωσει μετα από δικαστηριο . Μετα συνειδειτοποιησα ότι τοτε αυτος μυριζε κρασι αλλα δεν σκεφτηκα να πω να του κανουν αλκοτέστ στο 100 που ειχε ερθει .

Είναι η μοναδικη φορα στα 30+ χρονια που πληρωσε ασφαλιστικη για μενα εστω και αν δεν εφατιγα αλλα δεν μπορουσα να το αποδειξω,

Στο παλικαρι που μου αφησε τα στοιχεια εστειλα σημερα  ένα καλαθακι με δυο μουκαλια κρασι για ένα ελαχιστο ευχαριστω.

Ποσο παλιο ηταν το αμαξι ? Δε εχει σημασια ? Εμενα τον Αυγουστο κλεινει 8 χρονια .

Εμένα το Accord είναι του 2003. Το είχα αγοράσει καινούργιο απο Σαρακάκη.Εφοσον ημουν καθαρός συννενοήθηκα και με πραγματογνώμονα , η καθυστέρηση ηταν να έρθουν τα ανταλλακτικα απο Αγγλία. Δεν είχε διαθέσιμο τίποτα ο Σαρακάκης. Εδω δεν έχει ουτε 1 θερμοστάστη ετοιμοπαράδοτο που άλλαξα , πρέπει να περιμένεις 25 ημέρες. Το κυριότερο είναι η ψυχραιμία την ωρα του ατυχήματος. Ευτυχώς σε εμένα δεν τραυματιστηκε κανένας γιατι είχα και συνοδηγό.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περασα το μεσημερι απο το συνεργειο και πριν λιγο ειχε παει πραγματογνωμονας .

Θα το "λυσουν" τηην Δευτερα και θα ξαναπαει .

Το αργοτερο Παρασκευη θα το εχω αλλα το πηρα σημερα και θα το ξαναπαω Κυρικαη βραδυ και θα ξαναπαρω το αυτοκινητο αντικαταστασης .

Θα μουν ολα καινουργια μου ειπαν . Πως μπορω να ειμαι σιγουρος ειδικα για την πορτα του πορτ μπαγαζ ?Να ..βαλω καποιο σημαδι ??

Βρηκα ενα φιλο που δουλευε Σαρακακη και εχει ακομα γνωστους εκει και του εστειλα την αδεια κυκλοφοριας . Λογικα θα φανει τι ανταλλακτικα εχουν βγει απο εκει για το αμαξι με βαση αριθμο πλαισιου .Σωστα ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2

Περασα το μεσημερι απο το συνεργειο και πριν λιγο ειχε παει πραγματογνωμονας .

Θα το "λυσουν" τηην Δευτερα και θα ξαναπαει .

Το αργοτερο Παρασκευη θα το εχω αλλα το πηρα σημερα και θα το ξαναπαω Κυρικαη βραδυ και θα ξαναπαρω το αυτοκινητο αντικαταστασης .

Θα μουν ολα καινουργια μου ειπαν . Πως μπορω να ειμαι σιγουρος ειδικα για την πορτα του πορτ μπαγαζ ?Να ..βαλω καποιο σημαδι ??

Βρηκα ενα φιλο που δουλευε Σαρακακη και εχει ακομα γνωστους εκει και του εστειλα την αδεια κυκλοφοριας . Λογικα θα φανει τι ανταλλακτικα εχουν βγει απο εκει για το αμαξι με βαση αριθμο πλαισιου .Σωστα ?

Το συνεργείο θα σου κόψει απόδειξη που θα γράφει τις εργασίες και τα ανταλλακτικα με το part number.

Μετά θα το προωθήσει στην ασφαλίστική ωστε να πληρωθεί και ο ίδιος.Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε.

• Like 1

Το συνεργείο θα σου κόψει απόδειξη που θα γράφει τις εργασίες και τα ανταλλακτικα με το part number.

Μετά θα το προωθήσει στην ασφαλίστική ωστε να πληρωθεί και ο ίδιος.Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε.

Οσες φορες αποζημιωθηκα με φιλικο διακανονισμο ποτε δεν πηρα στα χερια μου καποιο τιμολογιο .

Οσες φορες αποζημιωθηκα με φιλικο διακανονισμο ποτε δεν πηρα στα χερια μου καποιο τιμολογιο .

Προφανώς υπέγραφες "εξουσιοδότηση" στο συνεργείο. Δεν υπήρχε λόγος να σου δώσουν τιμολόγια, γιατί τα στέλνουν οι ίδιοι στην Ασφαλιστική για να πληρωθούν.

Η "εξουσιοδότηση" προϋποθέτει ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις και ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στο συνεργείο που θα αναλάβει τη δουλειά.

Το αυτοκίνητο καταγράφεται στο βιβλίο εισερχομένων με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, ο οποίος και οφείλει τελικά το σύνολο των εξόδων αν η ζημιά δεν πληρωθεί απο την Ασφαλιστική του υπαιτίου ή τον ΣΑΠ ή ακόμα και αν προκύψει "διαφορά κόστους".

Οσον αφορά τα ανταλλακτικά (καινούργια/μεταχειρισμένα/ιμιτασιόν), η αποδοχή προκύπτει απο την ίδια τη πραγματογνωμοσύνη (αν δηλ. δεν αναφέρει συμμετοχή λόγω παλαιότητας) και είναι ΜΑΧΗΤΗ. Η θέση της Ασφαλιστικής καταγράφεται στην έκθεση του πραγματογνώμονα, ξεκάθαρα.

Απο εκεί και πέρα, ότι "λαμογιά" προκύψει με τα ανταλλακτικά θα γίνει απο το φανοποιείο. Το να αναφέρει part number το τιμολόγιο, δεν συνεπάγεται ότι το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιηθεί δεν είναι μεταχειρισμένο ή ιμιτασιόν.

• Like 1

Προφανώς υπέγραφες "εξουσιοδότηση" στο συνεργείο. Δεν υπήρχε λόγος να σου δώσουν τιμολόγια, γιατί τα στέλνουν οι ίδιοι στην Ασφαλιστική για να πληρωθούν.

Η "εξουσιοδότηση" προϋποθέτει ΑΡΙΣΤΕΣ σχέσεις και ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στο συνεργείο που θα αναλάβει τη δουλειά.

Το αυτοκίνητο καταγράφεται στο βιβλίο εισερχομένων με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη, ο οποίος και οφείλει τελικά το σύνολο των εξόδων αν η ζημιά δεν πληρωθεί απο την Ασφαλιστική του υπαιτίου ή τον ΣΑΠ ή ακόμα και αν προκύψει "διαφορά κόστους".

Οσον αφορά τα ανταλλακτικά (καινούργια/μεταχειρισμένα/ιμιτασιόν), η αποδοχή προκύπτει απο την ίδια τη πραγματογνωμοσύνη (αν δηλ. δεν αναφέρει συμμετοχή λόγω παλαιότητας) και είναι ΜΑΧΗΤΗ. Η θέση της Ασφαλιστικής καταγράφεται στην έκθεση του πραγματογνώμονα, ξεκάθαρα.

Απο εκεί και πέρα, ότι "λαμογιά" προκύψει με τα ανταλλακτικά θα γίνει απο το φανοποιείο. Το να αναφέρει part number το τιμολόγιο, δεν συνεπάγεται ότι το ανταλλακτικό που θα χρησιμοποιηθεί δεν είναι μεταχειρισμένο ή ιμιτασιόν.

Ευχαριστω πολυ .Μπορει να βρεθει ανταλλακτικο λαμαριας imitation για ενα σχετικα οχι παλιο αυτοκινητο του 2008 ?

Τροπος εξασφαλισης υπαρχει καποιος αλλος ?Αν προκυψει διαφορα κοστους με την πραγματογνωμοσυνη δεν πρεπει να ενημερωθει ο πελατης ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...