Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγε και εκανε σημερα δηλωση .Βεβια γραφει παρα πολύ ανορθογραφα που με δυσκλια βγαζεις νοημα και  ότι με χτυπησε πισω δεξια ενώ είναι αριστερα και ότι φρεναρε γιατι του πεταχτυκε ενας σκυλος !!

Θα παει να διορθωσει το που με χτυπησε αν και ισως δεν χρειαζεται γιατι θα καταλαβει η ασφαλιστικη από τον τροπο που τα γραφει και υπαρχει και η δικη μου δηλωση .

Θα παω σε λιγο στο συνεργειο .

Δημοσ.

Η ασφαλιστικη αποζημιωνει μονο τα εργοστασιακα κομματια του αυτοκινητου, αν οι αισθητηρες μπηκαν μετα δεν θα τα αποζημειωσει.

Κανείς λάθος. Με έχουν αποζημιώσει για αισθητήρες aftermarket δυο φορές σε δυο διαφορετικά αμάξια

Επιβεβαιώνω. Και εμένα μου τους αντικατέστησαν το καλοκαίρι που με χτύπησαν, ενώ είχαν τοποθετηθεί μετά, και μάλιστα από εμένα, ούτε καν σε μαγαζί.

• Like 2
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω. Και εμένα μου τους αντικατέστησαν το καλοκαίρι που με χτύπησαν, ενώ είχαν τοποθετηθεί μετά, και μάλιστα από εμένα, ούτε καν σε μαγαζί.

Τον δοκιμασα χθες και δουλευει .Μπορει και να μην θελει αλλαγμα.

Ιδου και μερος της δηλωσης!!!!!!!!!!!!!

post-40980-0-88204200-1488296533_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να κανω και λαθος. Αλλα πχ αν το αμαξι εχει 16αρες ζαντες και γω βαλω αλλες 18αρες και μου τις κλεψουν αν εχω μερικη κλοπη νομιζω μου δινουν αποζημιωση για τις εργοστασιακες ζαντες.

Μπορει να ειμαι και λαθος, δεν το εδεσα και κομπο. Μακαρι να τα αποζημειωνει

Δημοσ.

Αφού έκανε τη δήλωση νομίζω είναι σε καλό δρόμο τα πράγματα. Ευτυχώς τήρησε αυτό που είπε. Φίλη μου την τρακάρανε και ενώ εκείνη την ώρα ο άλλος είπε ότι φταίει και θα κάνει δήλωση κλπ κλπ μετά δεν ανέλαβε καμία ευθύνη και προσπαθεί να βγάλει άκρη με δικηγόρο...

• Like 2
Δημοσ.

Αφού έκανε τη δήλωση νομίζω είναι σε καλό δρόμο τα πράγματα. Ευτυχώς τήρησε αυτό που είπε. Φίλη μου την τρακάρανε και ενώ εκείνη την ώρα ο άλλος είπε ότι φταίει και θα κάνει δήλωση κλπ κλπ μετά δεν ανέλαβε καμία ευθύνη και προσπαθεί να βγάλει άκρη με δικηγόρο...

Ηταν ξεκαθαρη η υποθεση ?Οσο η δικια μου ?Ποσο καιρο της εχει παρει μεχρι τωρα και ποσα εξοδα ?

Δημοσ.

Ηταν ξεκαθαρη η υποθεση ?Οσο η δικια μου ?Ποσο καιρο της εχει παρει μεχρι τωρα και ποσα εξοδα ?

Είναι μπερδεμένη υπόθεση και δεν έχει βγάλει άκρη ακόμα απ'όσο ξέρω...Πάντως πάει κοντά δύο μήνες τώρα που δεν έχει επισκευαστεί το αυτοκίνητο. Ξεκάθαρη ήταν ναι, αλλά ο άλλος σα να πουλάει τρέλα. Είναι και σε μία ό,τι να'ναι ασφαλιστική εξωτερικού ασφαλισμένο το αμάξι του και είναι ακόμα πιο δύσκολο να βγάλει άκρη νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μπερδεμένη υπόθεση και δεν έχει βγάλει άκρη ακόμα απ'όσο ξέρω...Πάντως πάει κοντά δύο μήνες τώρα που δεν έχει επισκευαστεί το αυτοκίνητο. Ξεκάθαρη ήταν ναι, αλλά ο άλλος σα να πουλάει τρέλα. Είναι και σε μία ό,τι να'ναι ασφαλιστική εξωτερικού ασφαλισμένο το αμάξι του και είναι ακόμα πιο δύσκολο να βγάλει άκρη νομίζω.

Για αυτο εχει ιδια σημσια οχι να ειναι μονο η δικη μας ασφαλιστικη καλη αλλα και του αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

Τον δοκιμασα χθες και δουλευει .Μπορει και να μην θελει αλλαγμα.

Ιδου και μερος της δηλωσης!!!!!!!!!!!!!

Αυτό το "χόντα σιαβρί" και γενικά ο τρόπος γραφής μου θυμίζει...

topeiraxtiri.gr.jpg

• Like 1
Δημοσ.

αν οδηγάει οπως γραφει δε μου κάνει εντυπωση που πηρε σβαρνα ότι αμαξι υπήρχε στη νεα ιωνια...

ουτε οτι την έκανε λούης μετα...

χώρα τραμπακουλων...

• Like 2
Δημοσ.

αν οδηγάει οπως γραφει δε μου κάνει εντυπωση που πηρε σβαρνα ότι αμαξι υπήρχε στη νεα ιωνια...

ουτε οτι την έκανε λούης μετα...

χώρα τραμπακουλων...

Μου ειπε μια κουβεντα  σημερα και με αφοφπλισε αν ειναι αληθεια χωρις να τον δικαιολογει βεβαια οτι ειχε χασει το παιδι  του και ....Συνομηλικος μου 58 ετων ειναι .

• Like 1
Δημοσ.

Μου ειπε μια κουβεντα  σημερα και με αφοφπλισε αν ειναι αληθεια χωρις να τον δικαιολογει βεβαια οτι ειχε χασει το παιδι  του και ....Συνομηλικος μου 58 ετων ειναι .

αυτό δε δικαιολογει αγαπητέ κ. Γιαννη το hit & run... εν πασει περιπτώση, εφόσον εκανε δήλωση και τη διόρθωσε, ότι πρόθεση και αν ειχε αρχικώς ανατράπηκε οποτε θα σε καλύψουν. Ευτυχως ειναι μικρές οι ζημιές και πάνω απο όλα υλικές!

• Like 1
Δημοσ.

αυτό δε δικαιολογει αγαπητέ κ. Γιαννη το hit & run... εν πασει περιπτώση, εφόσον εκανε δήλωση και τη διόρθωσε, ότι πρόθεση και αν ειχε αρχικώς ανατράπηκε οποτε θα σε καλύψουν. Ευτυχως ειναι μικρές οι ζημιές και πάνω απο όλα υλικές!

Εντάξει, μια κουβέντα είναι αυτό. Εκείνη την ώρα δεν τον ένοιαζε τίποτα μάλλον...

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά καλό είναι να έχετε Νομική Προστασία.

Σε περίπτωση που μπλέξετε, απλά κάνετε χρήση και διορθώνονται πολλά.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...