Προς το περιεχόμενο

Θα υπαρξει προβλημα με ασφαλιστικη ??

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον πηρα τωρα τηλεφωνο και μου ειπε αυριο πρωι στις 8+ μολις ανοιξουν θα παρει τηλεφωνο που να παει να κανει δηλωση . Την ασφαλεια την εχει στην Εθνικη μεσω Εθνικης Τραπεζας .

Μπορει να φερθηκε ανεντιμα και ηλιθια αλλα φαινεται οτι θα κανει δηλωση ....Ιδωμεν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχάς ευτυχώς που δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.Κατά δεύτερον λαμαρίνες είναι και θα φτιαχτούν (βέβαια θα υπάρξει ταλαιπωρία χρονική και φυσικά κρίμα απ το πουθενά να σου τσαλακώνουν το αυτοκίνητο).Οι κινήσεις που έκανες είναι σωστές, δήλωση στην δική σου εταιρεία και καταγραφή και στο α.τ της περιοχής του συμβάντος.Αφού είναι ασφαλισμένος ο υπαίτιος λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.Επίσης πολύ σημαντικό ότι έχεις μάρτυρα και ακόμα κάτι υπέρ σου είναι ότι έγκατέλειψε χωρίς να αφήσει στοιχεία του σε σενα.Το μοναδικό που σου μένει είναι να καλέσεις πάλι αύριο την ασφαλιστική του για να μάθεις αν έκανε δήλωση (αν και η δική σου ασφαλιστική θα έχει ειδοποιήσει).Πάντως το δείγμα ότι έφυγε χωρίς να ενδιαφερθεί να αφήσει στοιχεία κτλ κτλ δεν είναι καλό και σιγουρέψου ότι έχει κάνει δήλωση (ίσως ήλπιζε ότι δεν θα τον βρεις).Και σίγουρα δεν τον συμφέρει να πάτε δικαστήρια κτλ κτλ.

Σε παρόμοιο περιστατικό με το δικό σου, ο υπαίτιος δεν έκανε δήλωση (γυναίκα το έπαιζε και λίγο άσχετη ) και με την δήλωση την δική μου στην ασφαλιστική μου ενημερώθηκε και η δική της εταιρεία.Το θέμα από δω και πέρα είναι τί ζημιά θα βγάλουν ότι επισκευαζουν..σε πόσο χρόνο ...αν θα πληρωσεις εσύ το συνεργείο και θα στα δώσουν μετά ή θα πληρώσουν κατευθείαν κτλ κτλ.Καλό κουράγιο και υπομονή...

• Like 1

Αυτη ειναι η ζημια ....Ποσο την ..κοβεται ???

Στο προηγουμενο CRV που ειχα του 2006 (τωρα εχω του 2008) το αυτοκολητο "Honda" που ειχε η ρεζερβα που ηταν στην πισω πορτα εκανε 30 ευρω !!!

Το συνεργειον αν κανει δηλωση αναλαμβανει οπως τα πιο πολλα να παρει τα λεφτα απο την δικη μου ασφαλιστικη Alianze και αυτη απο την Εθνικη (φιλικος διακανονισμος).

Καταρχάς ευτυχώς που δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.Κατά δεύτερον λαμαρίνες είναι και θα φτιαχτούν (βέβαια θα υπάρξει ταλαιπωρία χρονική και φυσικά κρίμα απ το πουθενά να σου τσαλακώνουν το αυτοκίνητο).

Ετσι ...Το μονο που εχω "παρακαλεσει" μην χτυπησω πεζο ....

post-40980-0-40773500-1488189102_thumb.jpg

post-40980-0-22984400-1488189112_thumb.jpg

post-40980-0-64677600-1488189113_thumb.jpg

post-40980-0-79039600-1488189124_thumb.jpg

Κόστος δεν ξέρω να σου πω ειδικά από μια φωτογραφία (πρέπει να λυθεί  να φανεί τί πήρε από μέσα ).Ευτυχώς δεν σε χτύπησε σε καίριο σημείο να χεις πολύ λαμαρινοδουλειά.Καινούρια ανταλλακτικά θα σου βάλει το κάτω μέρος και φτερό...τώρα για το πορτμπαγκαζ σηκώνει συζήτηση.Πάντως μην έχεις και στα συνεργεία πολύ εμπιστοσύνη να είσαι από πάνω!! Σε δική μου περίπτωση μου χτύπησαν προφυλακτήρα (ο οποίος στην μέση έχει ένα φιλετάκι το οποίο κοστίζει 70-90 ευρώ).Εγκρίθηκε αλλαγή προφυλακτήρα καινούριου από ασφαλιστική όλα καλά και όμορφα...και όταν πάω να παραλάβω το αυτοκίνητο τζιτζί ο προφυλακτήρας οκ αλλά έλα που είμαι παρατηρητικός φουλ και διαπιστώνω ότι το φιλετάκι είχε μια ανεπαίσθητη γρατζουνιά.Τί είχαν κάνει οι μάγκες (και αντιπροσωπεία κιόλας) ...είδαν ότι το φιλετάκι απ τον χτυπημένο προφυλακτήρα ήταν άψογο και ενώ η ασφαλιστική το είχε πληρώσει και αυτό... χωρίς  να ενημερώσουν έβαλαν το παλιό ...και το καινούριο ούτε που το εμφάνισαν....το κράτησαν καβάτζα.Βέβαια με το που το ξεστόμισα επί τόπου...ως δια μαγείας εμφανίστηκε και αυτό το κομμάτι...το οποίο βέβαια και το κράτησα εγώ σαν ξεχωριστό ανταλλακτικό....Γι αυτό προσοχή και στο συνεργείο...

• Like 1

Δεν εχω ελεγξει αν δουλευουν οι πισω αισθητηρες παρκαρισματος . Αν οχι δεν πρεπει κι αυτοι να μπουν στην ζημια ?

Σιγουρα πρεπει να λυθει για να φανει καθαρα η ζημια .

Ναι φυσικά ό,τι έχει χτυπηθεί πρέπει να αντικατασταθεί.Και αισθητήρες και το αντανακλαστικό και το φανάρι δες καλά...αν έστω και ελάχιστο έχει ζημιά....κοίταξε τα καλά.

• Like 1

Η ασφαλιστικη αποζημιωνει μονο τα εργοστασιακα κομματια του αυτοκινητου, αν οι αισθητηρες μπηκαν μετα δεν θα τα αποζημειωσει.

Μετα ειχαν μπει απο τον εμπρο που το ειχα αγορασει δωρεαν .

Καλημερα .Αν ο πελατης κανει αρνητικη ή καθολου δηλωση εχει ευθυνη η ασφαλιστικη ή μονο ο πελατης ?

Ουσιαστικα η ασφαλιστικη εχει ευθυνη καθως αυτη αποζημιωνει :)

Ουσιαστικα η ασφαλιστικη εχει ευθυνη καθως αυτη αποζημιωνει :)

Αυτο ομως δεν την κανει υπευθυνη μονο αν ο πελατης κανει δηλωση ?Αν δεν κανει ή κανει αρνητικη τι ευθυνη εχει η ασφαλιστικη ?

Αυτο ομως δεν την κανει υπευθυνη μονο αν ο πελατης κανει δηλωση ?Αν δεν κανει ή κανει αρνητικη τι ευθυνη εχει η ασφαλιστικη ?

Αν στο ατυχημα φαινεται ξεκαθαρα οτι φταιει ο πελατης της ταδε ασφαλιστικης αλλαζει την δηλωση, για τον λογο μην μπαινουν σε περισσοτερα εξοδα.

Η ασφαλιστικη αποζημιωνει μονο τα εργοστασιακα κομματια του αυτοκινητου, αν οι αισθητηρες μπηκαν μετα δεν θα τα αποζημειωσει.

Κανείς λάθος. Με έχουν αποζημιώσει για αισθητήρες aftermarket δυο φορές σε δυο διαφορετικά αμάξια

• Like 2

Ολα τα αποζημιωνει αυτα που γραφεις ειναι ανακριβειες.

• Like 1

Αν θυμαμαι καλα δεν υπαρχει οριο για να κανεις δηλωση..

Απο κει και περα υποτιθεται πως η νομικη προστασια της δικιας σου μιλαει με του αλλου..

Οι βασεις θα εχουν στραβωσει...σπασιματα δεν βλεπω χλωμο να τα αλλαξουν αν δεν εχουν σπασει οι βασεις

Αν θυμαμαι καλα δεν υπαρχει οριο για να κανεις δηλωση..

Απο κει και περα υποτιθεται πως η νομικη προστασια της δικιας σου μιλαει με του αλλου..

Οι βασεις θα εχουν στραβωσει...σπασιματα δεν βλεπω χλωμο να τα αλλαξουν αν δεν εχουν σπασει οι βασεις

Πριν ενα μηνα απο εκανε η μικρη μου ηταν 8 μερες νομιζω αλλα εκανε αμμεσως αν και δν του ειχε κανει ζημια . ....Ειναι δυνατον να σε κραταει "αιχμαλωτο" αν και ποτε θα κανει δηλωση ?

Κανείς λάθος. Με έχουν αποζημιώσει για αισθητήρες aftermarket δυο φορές σε δυο διαφορετικά αμάξια

Αν θυμαμαι καλα πολυ παλια κι εμενα μια φορα αλλα δεν ειμαι σιγουρος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...